Thread: Loading issue

  1. #1
    Bloodsail Admiral Anium's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    OG
    Posts
    1,200

    Loading issue

    Ever since the beta patch yesterday, once I've got to the char selection page and pressed play, the loading bar gets to the half way point then stops. I can log on with other chars but not my main. Did anyone else have this problem at some point? I'm reluctant to do reinstall because I don't think that will resolve the issue. Any insight would be great. Thanks in advance.

  2. #2
    90% of us don't have the 24/7 swtor beta =/

  3. #3
    Quote Originally Posted by Trojan7evin View Post
    90% of us don't have the 24/7 swtor beta =/
    Which means there are still 10% that could help him. *SHOCKHORROR*

  4. #4
    Quote Originally Posted by Anium View Post
    Ever since the beta patch yesterday, once I've got to the char selection page and pressed play, the loading bar gets to the half way point then stops. I can log on with other chars but not my main. Did anyone else have this problem at some point? I'm reluctant to do reinstall because I don't think that will resolve the issue. Any insight would be great. Thanks in advance.
    Yeah, i had this problem too. It was some massive error on the server. is better for you to post on the BETA forums.

  5. #5
    Bloodsail Admiral Anium's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    OG
    Posts
    1,200
    Aye, it appears so. Apparently, creating/logging different chars sometimes resolves the issue, however not in my case. Guess i'll just have to wait until they resolve it.

  6. #6
    Bloodsail Admiral
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Sweden
    Posts
    1,157
    Quote Originally Posted by Anium View Post
    Ever since the beta patch yesterday, once I've got to the char selection page and pressed play, the loading bar gets to the half way point then stops. I can log on with other chars but not my main. Did anyone else have this problem at some point? I'm reluctant to do reinstall because I don't think that will resolve the issue. Any insight would be great. Thanks in advance.

    Also got this bug Creating new chars on different servers and such doesn't fix it either.

    edit: Trying to reinstall the game again to see if it helps, will update this post once i'm done and post the results if it's fixed!

  7. #7
    Scarab Lord Buckwald's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Clarksville, TN
    Posts
    4,342
    1. You're better off going to the beta forums.
    2. Discussing this is against NDA. (Which people should read, it covers EVERYTHING).
    3. Closing.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •