Page 10 of 66 FirstFirst ...
8
9
10
11
12
20
60
... LastLast
  1. #181
    Dreadlord Rickz's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Netherlands
    Posts
    827
    Quote Originally Posted by Rife View Post
    Ooo can I join in too?

    i5 2500k @ 5ghz - on water
    2 x 6950's flashed to 70's - on water and overclocked
    8GB 1600mhz Ripjaws - Dual Channel
    42" LED monitor
    Ergonomic chair - cos I like dat ergonomic stuff
    G15 and a G500
    60GB OCZ Vertex 3 SSD
    Ergonomic chair and 60GB SSD just isn't gonna do it, sorry mate
    Intel i5 3570K @ 4.5GHz | Intel 120GB SSD | ASRock Z77 Extreme4 | ASUS Xonar Essence STX | ASUS GTX670-DCUII
    Corsair Vengeance 8GB DDR3 | Corsair H100i | Corsair HX650W | Fractal Design R4 | Dual 23" IPS Monitors| Razer Deathadder | Gigabyte Aivia Osmium

  2. #182
    Quote Originally Posted by Creepjack View Post
    Same here, I'm an intel fanboy since their 386 processor which run on super high frequency of 16MHz - it was a lot back then =]. God.. suddenly.. I feel so old :/
    Huh, what are you talking about? I had an AMD AM-386 that ran at 40MHz. 16, pah..

    I have an Intel system now, and have had for the last few rigs, but this statement is meaningless.

  3. #183
    Quote Originally Posted by hsm View Post
    Well this topic is just plain 'look at my e-peen' now...
    I think i pointed that out on like page 1 or something like that.

  4. #184
    Mechagnome Rife's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    500
    Quote Originally Posted by hsm View Post
    Well this topic is just plain 'look at my e-peen' now...
    I tried to lighten it up a little with an ergonomic chair joke but I think I'm in the wrong section.

  5. #185
    Brewmaster Neglesh's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Australia
    Posts
    1,434
    Quote Originally Posted by Platinus View Post
    Just watched Mike B's dungeon run and he's using an i7-920 and 5770 and getting 60FPS without fraps in the beta. Not sure what graphic settings he's using but it's looking good!
    Yep and it's not even optimized yet. Which is kind of a good thing? Considering the game looks perfectly gorgeous so far!

    Fudge me sideways, can not wait for PBT / Demo Release.

  6. #186
    Herald of the Titans Platinus's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Stockholm, Sweden
    Posts
    2,996
    Quote Originally Posted by Neglesh View Post
    Yep and it's not even optimized yet. Which is kind of a good thing? Considering the game looks perfectly gorgeous so far!

    Fudge me sideways, can not wait for PBT / Demo Release.
    Remember, it's not a public beta, just a more widly open beta. ^^

    [email protected] | GeForce GTX 760 | 8GB DDR3-1600MHz | Samsung 840 120GB SSD | 1+2TB HDD | Gigabyte Z68XP-UD3 | Corsair CX V2 500W | NZXT Phantom | 2x 24" 1920x1080 | Qpad MK-80 MX Blue | Logitech G600

  7. #187
    AMD 925 @ 2.8ghz
    AMD 7770 1gb GDDR5
    4gb 1333Mhz ram

  8. #188
    CPU TYPE:
    AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 6000
    CPU SPEED:
    3.12 GHz
    SYSTEM MEMORY:
    4 GB
    VIDEO CARD MODEL:
    NVIDIA GeForce GTS 250
    VIDEO CARD MEMORY:
    2.73 GB

  9. #189
    Hi i have a strong gpu and a average cpu
    AMD phenom ii 965 3.5ghz
    powercolour 7950 pcs edition
    8gb kingston hyper 1600mhz
    max setting's on wow i get about 60-120 fps out and about, but 30-60 in stormwind depending on how many people are there will this game be as cpu dependent as wow?

  10. #190
    The Lightbringer Rivehn's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Ontario,Canada
    Posts
    3,967
    Quote Originally Posted by sinat View Post
    Hi i have a strong gpu and a average cpu
    AMD phenom ii 965 3.5ghz
    powercolour 7950 pcs edition
    8gb kingston hyper 1600mhz
    max setting's on wow i get about 60-120 fps out and about, but 30-60 in stormwind depending on how many people are there will this game be as cpu dependent as wow?
    Pc specs might come out tomorrow with the big announcement thing. You should be more then fine to play the game. I got a 955 with a 460 gtx 1gig and even thats more then enough.

    Remember the game hasn't been optimized yet.

  11. #191
    ah cool thanks pal

  12. #192
    High Overlord
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Canada
    Posts
    128
    Windows 7 home premium 64-bit
    intel core i5 processor 2300
    Nvidia GeForce GT 420 1024 mb
    1 tb hd
    6gb DDR3
    24 inch screen (1920x1080)
    sorry for posting again, i really wanna know if i can play this game or do i need to start saving up

  13. #193
    The Lightbringer Rivehn's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Ontario,Canada
    Posts
    3,967
    Quote Originally Posted by Tury123 View Post
    Windows 7 home premium 64-bit
    intel core i5 processor 2300
    Nvidia GeForce GT 420 1024 mb
    1 tb hd
    6gb DDR3
    24 inch screen (1920x1080)
    sorry for posting again, i really wanna know if i can play this game or do i need to start saving up
    I'd update the gpu but thats just me. you should be more then fine to play with that rig.

  14. #194
    Bloodsail Admiral Cuchulainn's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    On the Exodar, lecturing Neophytes.
    Posts
    1,058
    Do you think a EVGA 9500 GT and a AMD 64 FX x2 2500 will run GW2?
    To put it simply, I was able to play Age of Conan on medium settings with 30 FPS.

  15. #195
    Quote Originally Posted by Tury123 View Post
    Windows 7 home premium 64-bit
    intel core i5 processor 2300
    Nvidia GeForce GT 420 1024 mb
    1 tb hd
    6gb DDR3
    24 inch screen (1920x1080)
    sorry for posting again, i really wanna know if i can play this game or do i need to start saving up
    im sure it'll run fine, not sure at highest settings unless you upgrade the Graphics.

  16. #196
    Quote Originally Posted by Tury123 View Post
    Windows 7 home premium 64-bit
    intel core i5 processor 2300
    Nvidia GeForce GT 420 1024 mb
    1 tb hd
    6gb DDR3
    24 inch screen (1920x1080)
    sorry for posting again, i really wanna know if i can play this game or do i need to start saving up
    Your CPU is fine but a GT 420 is a painfully low end graphics card. I'd say you could run the game at very low settings, but you should save for a new GPU. There are plenty of good options for under $200 that would be 10x faster than a gt420

  17. #197
    Hello

    OS : Windows Vista 32-bit

    Processor : AMD Athlon 64 X2 5200+

    Graphics card : ATI Radeon HD 2600 PRO

    RAM : 2.0G
    Last edited by Nellyx; 2012-02-22 at 04:18 PM.

  18. #198
    CPU - AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 3800+ 2.01ghz
    Ram - 3gb
    Video Card - NVIDIA GTX 460se
    OS - Windows 7 32bit
    Monitor resolution - 1280x1024

  19. #199
    Scarab Lord Loaf Lord's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Rue d'Auseil
    Posts
    4,559
    Quote Originally Posted by Platinus View Post
    Just watched Mike B's dungeon run and he's using an i7-920 and 5770 and getting 60FPS without fraps in the beta. Not sure what graphic settings he's using but it's looking good!
    He's using a yucky generation cpu and getting good performance... this is looking good. I had a 920, thing heated up fast as fuck and hyperthreading was shoddy at best.

  20. #200
    Every time this gets bumped before the system requirements are out, a baby dies.
    And not even like an alien looking Asura baby, or a seed Sylvari baby. I mean one of these little guys.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •