Page 4 of 66 FirstFirst ...
2
3
4
5
6
14
54
... LastLast
  1. #61
    Quote Originally Posted by Pyre Fierceshot View Post
    Nobody posts their resolution so everything someone says is just a random guess even more than usual.
    I run everything at 640x480.

  2. #62
    i5-2500k @ 3.3 (to be overclocked)
    Hyper 212 plus
    MSI 560Ti Twin Frozr II
    GSKILL Ripjaws X 2x4GB 1600MHz

    1920*1080 resulotion.
    This should be enough for ultra or?

  3. #63
    Dreadlord Rickz's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Netherlands
    Posts
    817
    AMD Phenom II X4 965 @ 3.4 GHZ
    8 GB RAM @ 1600 MHz
    MSI 560ti Twin Frozr II OC Edition

    1920x1080 res.

    I've been wondering if this'll do for Very High / Ultra.

    The CPU is a bit old and I'm not sure if GW2 is a CPU intensive game as WoW or a GPU intensive game.
    Intel i5 3570K @ 4.5GHz | Intel 120GB SSD | ASRock Z77 Extreme4 | ASUS Xonar Essence STX | ASUS GTX670-DCUII
    Corsair Vengeance 8GB DDR3 | Corsair H100i | Corsair HX650W | Fractal Design R4 | Dual 23" IPS Monitors| Razer Deathadder | Gigabyte Aivia Osmium

  4. #64
    The Lightbringer Rivehn's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Ontario,Canada
    Posts
    3,934
    Quote Originally Posted by Rickz View Post
    AMD Phenom II X4 965 @ 3.4 GHZ
    8 GB RAM @ 1600 MHz
    MSI 560ti Twin Frozr II OC Edition

    1920x1080 res.

    I've been wondering if this'll do for Very High / Ultra.

    The CPU is a bit old and I'm not sure if GW2 is a CPU intensive game as WoW or a GPU intensive game.
    That should be more then enough, I'll be running a 955 with a 460 gtx but i'll be playing only at 1360x768. Witch is over kill. You should be good for ultra man.

  5. #65
    The Lightbringer Kouki's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Canada
    Posts
    3,497
    Quote Originally Posted by Zazajin View Post
    Hey as I've seen people wondering whether their computer will run Guild Wars 2 I decided to make a thread about it to save people asking in different threads so to see whether it'll run it post your specs here and hopefully we'll get answers to start here's my spec:

    Operating System:Windows 7 Home Premium 32 bit
    RAM (Memory) : 4GB
    CPUProcessor): AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4200+ 2.2GHz
    Direct X:11 (I can't run it but it says I have it o_O)
    GPU (Graphics card): Nvidia GeForce 9500GT

    If you don't know how to find your specs go on to the start menu on Windows and on search type in "Dxdiag"

    I hope this thread helps people.
    Should run in ultra perhaps with medium shadows.

    ---------- Post added 2012-02-12 at 04:49 PM ----------

    Quote Originally Posted by DiamondDust View Post
    I´ll just say this from the start, this thread is more then obviously just for people to show of their monsters, if you have a machine that runs on a dx11 gfx card, well then you are fine. if you run on a machine with windows 95, well then you might want to worry. There cant be any answers given to this yet since they havent said much, but ill leave this here.

    go to this link http://wiki.guildwars.com/wiki/Guild_Wars_2 and scroll down to "Game engine" and read and also take a look at this,
    http://img28.imageshack.us/img28/941/gw2chart.jpg this one is all guesses but should give a little insight how well your computer will handle things

    Basically, if you have a computer with dx11 gear your going to be more then fine, and even if you dont have it you going to be fine
    The computers at gamescom germany were running dual cores not sure amd or intel, and nvidia 200 cards. The monitors were 22 inch 1920x1080p You can't even buy any of that anymore so i think anyone who wants to run this game should be able to, there is a site also will it run.
    -Scrapbot stole my sig-

  6. #66
    Herald of the Titans Platinus's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Stockholm, Sweden
    Posts
    2,989
    Windows Ultimate 64Bit
    Intel Core i5-2500k
    Radeon HD6750
    4GB RAM
    Resolution: Either 1280x720 or 1920x1080. Doesn't matter to me, they both look the same.

    Oh yeah, the signature is lying.
    Last edited by Platinus; 2012-02-12 at 05:53 PM.

    [email protected] | GeForce GTX 760 | 8GB DDR3-1600MHz | Samsung 840 120GB SSD | 1+2TB HDD | Gigabyte Z68XP-UD3 | Corsair CX V2 500W | NZXT Phantom | 2x 24" 1920x1080 | Qpad MK-80 MX Blue | Logitech G600

  7. #67
    The Lightbringer Kouki's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Canada
    Posts
    3,497
    Quote Originally Posted by Platinus View Post
    Windows Ultimate 64Bit
    Intel Core i5-2500k
    Radeon HD6750
    4GB RAM
    Resolution: Either 1280x720 or 1920x1080. Doesn't matter to me, they both look the same.
    You will run ultra shadows on full and 1920x1080p
    -Scrapbot stole my sig-

  8. #68
    Herald of the Titans Platinus's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Stockholm, Sweden
    Posts
    2,989
    Quote Originally Posted by Kouki View Post
    You will run ultra shadows on full and 1920x1080p
    I really hope you're right. This game seems to be very well Optimized while still maintaining great graphics.

    And if you didn't notice, my signature is lying.

    [email protected] | GeForce GTX 760 | 8GB DDR3-1600MHz | Samsung 840 120GB SSD | 1+2TB HDD | Gigabyte Z68XP-UD3 | Corsair CX V2 500W | NZXT Phantom | 2x 24" 1920x1080 | Qpad MK-80 MX Blue | Logitech G600

  9. #69
    The Lightbringer Kouki's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Canada
    Posts
    3,497
    Quote Originally Posted by Platinus View Post
    I really hope you're right. This game seems to be very well Optimized while still maintaining great graphics.

    And if you didn't notice, my signature is lying.
    Well as Diamond Said They use Umbra occlusion engine.
    So things are not being rendered if your not able to see them directly, this is really good optimization.

    And you know if all else fails you can lower shadows.

    But the game runs smoothly at the conventions on really old 200 series nvidia cards.
    -Scrapbot stole my sig-

  10. #70
    Quote Originally Posted by Kouki View Post
    Well as Diamond Said They use Umbra occlusion engine.
    So things are not being rendered if your not able to see them directly, this is really good optimization.

    And you know if all else fails you can lower shadows.

    But the game runs smoothly at the conventions on really old 200 series nvidia cards.
    GTS 250 over here /waves in shame

  11. #71
    Quote Originally Posted by Mif View Post
    Well I know you have a wee tiny 21" lcd, so you could run at ultra on a pop tart
    I'm going to stop letting you out of your cage at this rate!

    Quote Originally Posted by Delias View Post
    I run everything at 640x480.
    If only we all had that resolution!

  12. #72
    Bloodsail Admiral Kharli's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Pandaria/Balmora/Divinity's reach
    Posts
    1,171
    lol prob wont be able to play the gem but..
    Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 3 (2600.xpsp_sp3_gdr.111025-1629)
    RAM (Memory) :1024MB RAM
    Processor: Intel(R) Pentium(R) D CPU 2.80GHz (2 CPUs)
    Direct X:9.0c
    GPU (Graphics card):
    Card name: ATI Radeon X300/X550/X1050 Series
    Manufacturer: ATI Technologies Inc.
    Chip type: RADEON X600 PRO (0x5B62)

  13. #73
    The Lightbringer Kouki's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Canada
    Posts
    3,497
    Quote Originally Posted by Kharli View Post
    lol prob wont be able to play the gem but..
    Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 3 (2600.xpsp_sp3_gdr.111025-1629)
    RAM (Memory) :1024MB RAM
    Processor: Intel(R) Pentium(R) D CPU 2.80GHz (2 CPUs)
    Direct X:9.0c
    GPU (Graphics card):
    Card name: ATI Radeon X300/X550/X1050 Series
    Manufacturer: ATI Technologies Inc.
    Chip type: RADEON X600 PRO (0x5B62)
    The good news is, you can buy a computer that can for 300-800 bucks.

    ---------- Post added 2012-02-12 at 06:41 PM ----------

    Quote Originally Posted by DiamondDust View Post
    GTS 250 over here /waves in shame
    Then you should run it fine maybe no shadows or low shadows.
    What all else is in your pc, maybe you would just need a new card, but they run on your card at the conventions so im thinking your safe.
    -Scrapbot stole my sig-

  14. #74
    You want to know how will your PC handle GW 2 ? Go benchmark it in games like Battlefield 3 or The Witcher 2. If you can run those games without problem, there is just no way it will perform worse in Guild Wars 2. You will get "the worst case scenerio" with your settings and fps in those games you would get in GW 2. Unless ANet complietly screw optimalization, which I doubt they will.

  15. #75
    Quote Originally Posted by Kouki View Post
    The good news is, you can buy a computer that can for 300-800 bucks.

    ---------- Post added 2012-02-12 at 06:41 PM ----------

    Then you should run it fine maybe no shadows or low shadows.
    What all else is in your pc, maybe you would just need a new card, but they run on your card at the conventions so im thinking your safe.
    I kinda never play with shadows anyways, so if thats all it takes for me to be able to play this well, then im happy ill dig up what more i have ^^

    AMD Athlon 7750 Dual-core Processor 2,7 Ghz
    3,25 GB RAM
    Win XP
    Last edited by DiamondDust; 2012-02-12 at 07:02 PM.

  16. #76
    The Lightbringer Rivehn's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Ontario,Canada
    Posts
    3,934
    I dunno you would probably have to put more then just shadows down with that rig tbh

  17. #77
    Quote Originally Posted by Rivehn View Post
    I dunno you would probably have to put more then just shadows down with that rig tbh
    Yea i think so too actually. oh well im going to get a new computer later this year or the next so i really dont care if i cant run gw2 at best settings from the start becouse i sure will when i get my next computer

  18. #78
    The Lightbringer Rivehn's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Ontario,Canada
    Posts
    3,934
    What I did was save some money from every cheque I got then built a pc from parts I bought. From tiger direct.

  19. #79
    High Overlord Korvasieni's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Forest
    Posts
    154
    Hi all! I'm a complete noob with computers. I know absolutely nothing (NOTHING) about computers. And I have no idea about GW2's system requirements. I think my computer is pretty decent, but better safe than sorry, eh? Also, I don't know what stuff you need to know, so I'll just tell you everything that sounds important. Here goes:

    Operating system: Windows 7 Home Premium 64-bit
    Processor: AMD Phenom II X6 1055T Processor ~2.80GHz
    Memory: 4096MB RAM
    DirectX Version: DirectX11
    Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 460

    Resolution: 1366 x 768 (Thinking about buying a new screen, this one is weird-shaped. I got it cheap from a friend.)

  20. #80
    i7 2600k
    8 GB ram
    Nvidia GeForce GTX 570
    Windows 7 64bit

    How will my setup run it?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •