Thread: Can i run D3

  1. #1

    Can i run D3

    Would i be able to run D3 smoothly with my system..

    Operating System: Windows 7 Home Premium 64-bit
    Processor: AMD Phenom(tm) II X4 965 Processor (4 CPUs), ~3.4GHz
    Memory: 8192MB RAM
    DirectX Version: DirectX 11
    Card name: ATI Radeon HD 5800 Series
    Dedicated Memory: 1010 MB


    Best regard from Denmark....

  2. #2
    Are you trolling right? :/

  3. #3
    No, sorry, dont have so much computer knowledge :S.... A friend of mine made the short list of my system specs so i could link it if i was needing to ask something about my sytem, and now i do so ...

  4. #4
    I have never played diablo but from what my friends have told me if you can play WoW then you can play Diablo well enough.. and you're specs would let you play WoW smoothly albeit not on highest settings, so assuming diablo 3 has different graphic settings then yes you can play smooth

  5. #5
    Bloodsail Admiral Torne's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Germany
    Posts
    1,105
    I guess you could play Diablo 3 3 times on the same pc with that setup.
    In the end the winner is still the last man standing.

  6. #6
    From the internet:

    Recommended System Specifications

    PC

    OS

    Windows Vista/Windows 7 (Latest Service Packs)


    Processor

    Intel Core 2 Duo 2.4 GHz or AMD AthlonTM 64 X2 5600+ 2.8 GHz


    Memory

    2 GB RAM


    Video

    NVIDIA GeForce 260 or ATI Radeon HD 4870 or better


    These are the recommended specifications and you meet them. So, yes you can run Diablo 3.

    Regards

  7. #7
    Moderator Shamanic's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Cardiff, Wales
    Posts
    10,451
    You have a high powered computer; I doubt there are any games being released with minimum specs higher than that, and D3 is not a computer intensive game to begin with.
    Moderator of Professions | General Discussion | Diablo 3 | Guild Wars 2
    Please take the time to read the Forum Guidelines & Sig Guidelines

    Currently playing: No MMOs | Diablo 3 | LoL | Hex TCG | Hearthstone
    Steam | Twitter

  8. #8
    You will not have any problems... Your computer blow away the recommended requirements...

  9. #9
    Quote Originally Posted by Kylecat15 View Post
    I have never played diablo but from what my friends have told me if you can play WoW then you can play Diablo well enough.. and you're specs would let you play WoW smoothly albeit not on highest settings, so assuming diablo 3 has different graphic settings then yes you can play smooth
    Not on high? I believe he can play on Ultra with 2 windows of WoW opened!
    Beauty > Personality

  10. #10
    Thanks for reply´es very appriciated.....

  11. #11
    High Overlord swdan's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Kyiv
    Posts
    135
    Quote Originally Posted by Mowdy View Post
    Would i be able to run D3 smoothly with my system..

    Operating System: Windows 7 Home Premium 64-bit
    Processor: AMD Phenom(tm) II X4 965 Processor (4 CPUs), ~3.4GHz
    Memory: 8192MB RAM
    DirectX Version: DirectX 11
    Card name: ATI Radeon HD 5800 Series
    Dedicated Memory: 1010 MB


    Best regard from Denmark....
    i can run it on on low lagless

    amd c50 x2 1.0 ghz
    2 gb memory
    radeon 6200

    so i think you wont have troubles

    ---------- Post added 2012-02-27 at 06:26 PM ----------

    Quote Originally Posted by Arinbjörn View Post
    From the internet:

    Recommended System Specifications
    sorry... but. ya know. its never connected with reality

  12. #12
    Field Marshal
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Brasil
    Posts
    50
    Quote Originally Posted by Mowdy View Post
    Would i be able to run D3 smoothly with my system..

    Operating System: Windows 7 Home Premium 64-bit
    Processor: AMD Phenom(tm) II X4 965 Processor (4 CPUs), ~3.4GHz
    Memory: 8192MB RAM
    DirectX Version: DirectX 11
    Card name: ATI Radeon HD 5800 Series
    Dedicated Memory: 1010 MB


    Best regard from Denmark....
    yes you will and high quality sir!

  13. #13
    The Patient Sharde's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Germany
    Posts
    303
    you can probably play 5 diablo 3 on highest quality simultaniously ...

    my pc has half your power (besides grafic) and i have yet to get a game i cant play on ultra settings so blizzard products will NEVER be a problem.

    only thing i have problems with are physX effects due to the lack of nvidia cards (but i cant see any difference when disabled anyway).
    Last edited by Sharde; 2012-02-28 at 08:07 PM.

  14. #14
    well i just hope i soon can go buy it :S

  15. #15
    I can run D3 on my ancient pentium dualcore 2,0 and a geforce g 105m. You will have no problems at all.

  16. #16
    If your computer has atleast 4gb ram, above 2.0 ghz processor, and a real graphics card with dedicated video memory....it will definetly play D3. Anything bought within the last year or so basically.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •