1. #2601
    I am Murloc! Xuvial's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    New Zealand
    Posts
    5,105
    Did nVidia ever get around to explaining why they downgraded the membus from 580 to 680?

  2. #2602
    TOTALLY NOT
    Banned
    tetrisGOAT's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Sweden
    Posts
    13,622
    My guess is that they never intended the GTX 670 Ti to have more than 256bit. A shame though.

  3. #2603
    I am Murloc! Xuvial's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    New Zealand
    Posts
    5,105
    Ohhh yeah the 670 Ti. Now I remember -_-

  4. #2604
    The Insane DeltrusDisc's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Illinois, USA
    Posts
    16,974
    Quote Originally Posted by Butler Log View Post
    Well, this is interesting. Thankfully though, if that article is all the way back from Oct 1, 2012, that means that by now they definitely have the new models out! Hooray!
    Quote Originally Posted by Belize View Post
    Online dating turned into circumcision discussion. Good job MMO-C, it only took 25 pages.
    My Ridiculous Computer Setup

    MY YOUTUBE CHANNEL: Beer, Games, Opinions
    | CPU Overclocking Thread | GPU Overclocking Thread

  5. #2605
    Found a way to bump the vcore on my 680 by bios flashing :P Getting from 1.135Vcore (which is the max for my card full boost) 1300MHz to 1340MHz @ 1.18V.

  6. #2606
    TOTALLY NOT
    Banned
    tetrisGOAT's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Sweden
    Posts
    13,622


    i5-760 @ 3600 MHz
    12GiB RAM @ 1600 MHz
    GTX 680 @ 1100 MHz Core / 7068 MHz VRAM
    Drivers 310.70 (beta)

    As far as it lets me push it with stock cooler.

  7. #2607
    The Insane DeltrusDisc's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Illinois, USA
    Posts
    16,974
    Quote Originally Posted by tetrisGOAT View Post


    i5-760 @ 3600 MHz
    12GiB RAM @ 1600 MHz
    GTX 680 @ 1100 MHz Core / 7068 MHz VRAM
    Drivers 310.70 (beta)

    As far as it lets me push it with stock cooler.
    Am I seeing that right? Are all settings maxed?
    Quote Originally Posted by Belize View Post
    Online dating turned into circumcision discussion. Good job MMO-C, it only took 25 pages.
    My Ridiculous Computer Setup

    MY YOUTUBE CHANNEL: Beer, Games, Opinions
    | CPU Overclocking Thread | GPU Overclocking Thread

  8. #2608
    Bloodsail Admiral
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Sweden
    Posts
    1,155
    <-- First time I overclock my CPU - 4.5 GHz with Hyper 212 EVO 1.365v and around 60-70 degrees celsius with 100% load.

    Yay, I succeeded I guess

    Doing loads of prime95 tests to see if it's stable though.

  9. #2609
    Quote Originally Posted by Aluano View Post
    <-- First time I overclock my CPU - 4.5 GHz with Hyper 212 EVO 1.365v and around 60-70 degrees celsius with 100% load.

    Yay, I succeeded I guess

    Doing loads of prime95 tests to see if it's stable though.
    Damn your cpu requires a lot of voltage..

  10. #2610
    Quote Originally Posted by Faithh View Post
    Damn your cpu requires a lot of voltage..
    Sounds OK if it is a not so lucky 2500K.
    Intel i7 5820K (4.5 GHz) | MSI X99A MPower | 32GB Kingston HyperX Fury 2666MHz | Gigabyte Windforcex3 HD 7950 | Samsung 951PRO nVME 512GB | Crucial M550 256GB | Crucial MX200 1TB | Western Digital Caviar Black 2000GB | Samson SR 850 | Zalman ZM-Mic1 | Noctua NH-D15 | Fractal Define R5 | Seasonic X850

    Former author of the TankSpot.com Protection Paladin guide

  11. #2611
    Quote Originally Posted by Butler Log View Post
    Sounds OK if it is a not so lucky 2500K.
    Possibly he can squeeze 4.6GHz @ 1.4V and the limit is reached.

  12. #2612
    Bloodsail Admiral
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Sweden
    Posts
    1,155
    Quote Originally Posted by Faithh View Post
    Possibly he can squeeze 4.6GHz @ 1.4V and the limit is reached.
    I'm good at 4.5 GHz tbh, not gonna go more than that.

  13. #2613
    TOTALLY NOT
    Banned
    tetrisGOAT's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Sweden
    Posts
    13,622
    Quote Originally Posted by DeltrusDisc View Post
    Am I seeing that right? Are all settings maxed?
    Ehm, I'm going to go with yes here. What of it?

  14. #2614
    That feel when your mobo randomly dies.

  15. #2615
    Quote Originally Posted by Worer View Post
    That feel when your mobo randomly dies.
    My condolences :/
    Intel i7 5820K (4.5 GHz) | MSI X99A MPower | 32GB Kingston HyperX Fury 2666MHz | Gigabyte Windforcex3 HD 7950 | Samsung 951PRO nVME 512GB | Crucial M550 256GB | Crucial MX200 1TB | Western Digital Caviar Black 2000GB | Samson SR 850 | Zalman ZM-Mic1 | Noctua NH-D15 | Fractal Define R5 | Seasonic X850

    Former author of the TankSpot.com Protection Paladin guide

  16. #2616
    Quote Originally Posted by Butler Log View Post
    My condolences :/
    Yup, never going with Gigabyte ever again.

  17. #2617
    Quote Originally Posted by Worer View Post
    Yup, never going with Gigabyte ever again.
    Gigabyte is one of the few motherboard producers that are worth anything, sad to see you leave

  18. #2618
    Immortal Evil Inside's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Down Under
    Posts
    7,078
    Quote Originally Posted by Worer View Post
    That feel when your mobo randomly dies.
    I know that feel, wish you a speedy recovery.
    Last edited by Evil Inside; 2012-12-15 at 02:49 PM.
    ||i5 3570k @ 4.4GHz||H100 push/pull||AsRock Z77 Extreme4||16Gb G.Skill Ripjaws 1600MHz||Gigabyte Windforce GTX 970|| Coolermaster Storm Trooper||Corsair TX850 Enthusiast Series||Samsung 840 Pro 128gb(boot drive)||1TB WD HDD, 2x 3TB WD HDD, 2TB WD HDD||

    Bdk Nagrand / Astae Nagrand
    Pokemon X FC: 4656-7679-2545/Trainer Name: Keno

  19. #2619
    Fluffy Kitten Marest's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Sweden
    Posts
    4,252
    Anyone else who picked up Far Cry 3? What kind of performance are you guys getting (and with what hardware)?

  20. #2620
    Immortal Evil Inside's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Down Under
    Posts
    7,078
    Quote Originally Posted by Marest View Post
    Anyone else who picked up Far Cry 3? What kind of performance are you guys getting (and with what hardware)?
    Currently the cutscenes and menu performance is dreadful, im talking like 3fps, really laggy. Actual gameplay at full ultra gives me about 50-60fps on average. Though that might be because of my drivers, I've yet to find time to update them.
    Last edited by Evil Inside; 2012-12-15 at 03:57 PM.
    ||i5 3570k @ 4.4GHz||H100 push/pull||AsRock Z77 Extreme4||16Gb G.Skill Ripjaws 1600MHz||Gigabyte Windforce GTX 970|| Coolermaster Storm Trooper||Corsair TX850 Enthusiast Series||Samsung 840 Pro 128gb(boot drive)||1TB WD HDD, 2x 3TB WD HDD, 2TB WD HDD||

    Bdk Nagrand / Astae Nagrand
    Pokemon X FC: 4656-7679-2545/Trainer Name: Keno

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •