Page 3 of 7 FirstFirst
1
2
3
4
5
... LastLast
  1. #41
    Field Marshal Listrata's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Jacksonville FL
    Posts
    75
    Quote Originally Posted by DrunkenBeard View Post
    I'm putting this here for people that don't know the website : http://www.systemrequirementslab.com/cyri/intro.aspx

    Give them some time to add GW2, but you can already test your system against games with similar requirements.
    They added GW2 and it was really simple.
    How accurate is it?

    I'm really ignorant of computers other than when to get a new part, I just get something better through research and price limitations.
    Says I'm way over the minimum is that right? Only asking so i might have time to make changes if needed.

    Graphics: ATI Radeon HD 5700 Series
    Processor: AMD Phenom 9750 Quad-Core Processor 2.4GHz
    Memory: 7934MB RAM

    Bought my comp 3 years ago and that concerns me.

  2. #42
    I should be fine to run it at high with 2x gtx 460 with i5 2.8?

  3. #43
    I plan on playing on my mac. Have to install Windows 7 via Bootcamp. These are my specs:

    Processor: Intel Core 2 Duo 2.66 GHz
    Memory: 4GB RAM
    Video card: NVIDIA GeForce 9600M GT, 256 MB

    It's a 2009 MacBook Pro. Do you think I'll be able to run it? And if so, how well?

  4. #44
    Herald of the Titans Platinus's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Stockholm, Sweden
    Posts
    2,989
    Quote Originally Posted by Listrata View Post
    They added GW2 and it was really simple.
    How accurate is it?

    I'm really ignorant of computers other than when to get a new part, I just get something better through research and price limitations.
    Says I'm way over the minimum is that right? Only asking so i might have time to make changes if needed.

    Graphics: ATI Radeon HD 5700 Series
    Processor: AMD Phenom 9750 Quad-Core Processor 2.4GHz
    Memory: 7934MB RAM

    Bought my comp 3 years ago and that concerns me.
    That should do it!

    [email protected] | GeForce GTX 760 | 8GB DDR3-1600MHz | Samsung 840 120GB SSD | 1+2TB HDD | Gigabyte Z68XP-UD3 | Corsair CX V2 500W | NZXT Phantom | 2x 24" 1920x1080 | Qpad MK-80 MX Blue | Logitech G600

  5. #45
    Bloodsail Admiral Cuchulainn's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    On the Exodar, lecturing Neophytes.
    Posts
    1,058
    they released their requirement and...
    Yay! My PC can run it on low settings! Yay!
    I'm still going to upgrade.

  6. #46
    Herald of the Titans zcks's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    The ass end of nowhere AKA Kansas.
    Posts
    2,656
    Damn, seems I'm going to need to get a new video card & that means I'm also going to need to get a new motherboard since my current one is maxed out.

    ---------- Post added 2012-03-13 at 07:57 PM ----------

    Edit, saw the http://img28.imageshack.us/img28/941/gw2chart.jpg

    If its right I will be in the upper medium to high settings.
    The way balancing for WOW PVP works is allot like American politics.
    1: Be lazy & ignore problems till the yelling is so loud your cant concentrate.
    2: Refuse to do the things you have Said need to be done, then make up reasons why they cannot be done.
    3: Lay the blame for problems on someone else even when it's your fault because you did all of the above.

  7. #47
    The Lightbringer Kouki's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Canada
    Posts
    3,494
    Quote Originally Posted by Listrata View Post
    They added GW2 and it was really simple.
    How accurate is it?

    I'm really ignorant of computers other than when to get a new part, I just get something better through research and price limitations.
    Says I'm way over the minimum is that right? Only asking so i might have time to make changes if needed.

    Graphics: ATI Radeon HD 5700 Series
    Processor: AMD Phenom 9750 Quad-Core Processor 2.4GHz
    Memory: 7934MB RAM

    Bought my comp 3 years ago and that concerns me.
    Your fine sir, you can run in ultra.

    ---------- Post added 2012-03-14 at 12:58 AM ----------

    Quote Originally Posted by solidsheep View Post
    I should be fine to run it at high with 2x gtx 460 with i5 2.8?
    ultra will work fine, 60 fps even in a 1080 resolution.

    ---------- Post added 2012-03-14 at 12:59 AM ----------

    Quote Originally Posted by Wikram View Post
    I plan on playing on my mac. Have to install Windows 7 via Bootcamp. These are my specs:

    Processor: Intel Core 2 Duo 2.66 GHz
    Memory: 4GB RAM
    Video card: NVIDIA GeForce 9600M GT, 256 MB

    It's a 2009 MacBook Pro. Do you think I'll be able to run it? And if so, how well?
    Should run in high and with shadows off should run in ultra.

    ---------- Post added 2012-03-14 at 01:00 AM ----------

    Quote Originally Posted by zcks View Post
    Damn, seems I'm going to need to get a new video card & that means I'm also going to need to get a new motherboard since my current one is maxed out.

    ---------- Post added 2012-03-13 at 07:57 PM ----------

    Edit, saw the http://img28.imageshack.us/img28/941/gw2chart.jpg

    If its right I will be in the upper medium to high settings.
    What is inside your computer?

    ---------- Post added 2012-03-14 at 01:00 AM ----------

    Quote Originally Posted by zcks View Post
    Damn, seems I'm going to need to get a new video card & that means I'm also going to need to get a new motherboard since my current one is maxed out.

    ---------- Post added 2012-03-13 at 07:57 PM ----------

    Edit, saw the http://img28.imageshack.us/img28/941/gw2chart.jpg

    If its right I will be in the upper medium to high settings.
    What is inside your computer?
    -Scrapbot stole my sig-

  8. #48
    Mechagnome vilhelm1992's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    where ever you are when you've just had a long fight against another player, to screw up your day
    Posts
    519
    Quote Originally Posted by Zenjie View Post
    https://buy.guildwars2.com/

    GW2 Minimum System Requirements:
    Windows® XP Service Pack 2 or better
    Intel® Core™ 2 Duo 2.0 GHz, Core i3, AMD Athlon™ 64 X2 or better
    im worried about the 64X2 part, does that mean i need a 64 bit OS? because i only have a 32bit

  9. #49
    Quote Originally Posted by Kouki View Post
    Should run in high and with shadows off should run in ultra.
    Thanks a lot man!

  10. #50
    i5 2430m
    GT 555m
    6GB RAM

    So..? How do I fare?
    My Cracked articles, writing blog, and Twitter.

    The problem with the internet is parallel to its greatest achievement: it has given the little man an outlet where he can be heard. Most of the time however, the little man is a little man because he is not worth hearing.

    Want to chat with people who aren't idiots? Join our IRC.

  11. #51
    Field Marshal Kez's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Nor
    Posts
    66
    What setting will my pc be able to run?
    Spec :

    NVIDIA GeForce 9600GT
    7gb RAM
    AMD Athlon(tm) 7450 Dual-Core Processor 2.40 GHz

  12. #52
    http://www.systemrequirementslab.com/cyri/intro.aspx

    They added Guild Wars 2 in the drop down, try it out... Seeing how this was just added, I'm assuming it is following the guidelines of the system requirements.

  13. #53
    The card on my laptop is AMD RADEON(TM) HD 6520G

    Processor is AMD A6-3400M

    Memory: 6GB DDR3

    I already know it's not good.. but would I be able to play it??
    Last edited by Kylecat15; 2012-03-14 at 01:47 AM.

  14. #54
    Quote Originally Posted by vilhelm1992 View Post
    im worried about the 64X2 part, does that mean i need a 64 bit OS? because i only have a 32bit
    No, it's just the CPU name. All modern processors are 64-bit but they run 32-bit OS just fine. And most games are 32-bit anyway.

  15. #55
    Mechagnome vilhelm1992's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    where ever you are when you've just had a long fight against another player, to screw up your day
    Posts
    519
    Quote Originally Posted by Lirik View Post
    http://www.systemrequirementslab.com/cyri/intro.aspx

    They added Guild Wars 2 in the drop down, try it out... Seeing how this was just added, I'm assuming it is following the guidelines of the system requirements.
    cheers passed with flying colours

    ---------- Post added 2012-03-14 at 01:33 AM ----------

    Quote Originally Posted by Dilbon View Post
    No, it's just the CPU name. All modern processors are 64-bit but they run 32-bit OS just fine. And most games are 32-bit anyway.
    thank you so much i bricked it xD

  16. #56
    Scarab Lord
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Regina, Saskatchewan
    Posts
    4,303
    Quote Originally Posted by HerrUhyre View Post
    I really know nothing about any of this, but can anyone tell me if
    http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16819103936

    and

    http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814125360

    Would run it? I think I should be good on the other stuff.
    Yeah you will be able to run it. Expect a mix of low / medium settings. The HD5670 video card is really weak when playing games at 1920x1080 screen resolution but if you play on a lower resolution expect slightly better performance. When available turn shadows and anti-aliasing off to keep a steady fps.

    ---------- Post added 2012-03-13 at 06:34 PM ----------

    Quote Originally Posted by Konah-Dunemaul View Post
    Hate to sort of derail a thread slightly, but would i be able to run GW2?

    I'll just post what i think is neccessary

    Intel Core 2 Duo CPU E6750, 2.66GHz (2 CPUs), ~2.7GHz
    Memory - 4096MB RAM
    Card name - NVIDIA GeForce 9600 GT
    Memory - 4096MB RAM
    Yes but expect to be playing on low settings with shadows and anti-aliasing off.

    ---------- Post added 2012-03-13 at 06:36 PM ----------

    Quote Originally Posted by Gunther View Post
    Any idea how this laptop will run?

    i3-380m

    ati radeon 5650 hd

    4gig ram
    Should run fairly well with a mix of low / medium settings. Since its a laptop it will play at a lower screen resolution which is a good thing for the HD5650, but expect to turn shadows and anti-aliasing off.

    ---------- Post added 2012-03-13 at 06:37 PM ----------

    Quote Originally Posted by Troy Ounce View Post
    I'm hoping to reach Ultra settings with my new notebook I just bought:

    i7 2630QM 2.0 Ghz
    GTX 570M 1.5GB GDDR5 overclocked
    16GB DDR3 RAM
    Beast of a laptop should be able to. Might not max out settings but definitely I can see that playing at Ultra easily.

    ---------- Post added 2012-03-13 at 06:38 PM ----------

    Quote Originally Posted by Ameretat View Post
    Hey folks, perfect thread from the seems of it, I'm buying a new laptop in a week or two, Curious as to opinions on how high it'll run it, looking at these minimum settings as a 'base reference point' So it's pure speculations, But it'll be nice to know if theres any last min upgrades to chuck in :P
    Intel I7 quad 2670QM 2.20GHZ 6mb
    8g of ram 1333mhz
    And a 1.5gb gtx 560m
    Think it'll push medium? High? (Thinking mostly of WvWvW maybe causing it to die horrifically in a hot molten pile of plastic)
    I would expect that system to play on a mix of high / ultra pretty easily. May need to scale some settings down in WvWvW but that is about it.

    ---------- Post added 2012-03-13 at 06:39 PM ----------

    Quote Originally Posted by TigglyBiggly View Post
    Processor: AMD A6-3400m 1.4 GHZ
    Graphics: Radeon HD 6720
    Ram: 6GB DDR3
    All taken from some review.
    The AMD A series chips are actually quite nice for a mid range laptop. They fill a void where you can generally get an I5 but its shitty integrated Intel HD. The AMD chip with HD6720 will play quite smoothly on a mix of medium/high . I would disable shadows and anti-aliasing for a smooth like butter FPS though.

    ---------- Post added 2012-03-13 at 06:41 PM ----------

    Quote Originally Posted by Spriggan View Post
    That CPU is the Llano, and the graphics are integrated into the CPU.

    http://www.guru3d.com/article/amd-a6-3500-apu-review/1

    It's not very good but it'll work. The 1.4 clock is lower than it should be though.
    The AMD A6 3400 should have a turbo clock multiplier that bumps it up to 2.1Ghz I believe, if memory serves me right. It is also a quad core. Should be more than adequate.

    ---------- Post added 2012-03-13 at 06:42 PM ----------

    Quote Originally Posted by Listrata View Post
    Graphics: ATI Radeon HD 5700 Series
    Processor: AMD Phenom 9750 Quad-Core Processor 2.4GHz
    Memory: 7934MB RAM

    Bought my comp 3 years ago and that concerns me.
    The processor is unfortunately much older than 3 years however it should run very smoothly with a mix of low / medium settings. Might even push high during questing, but expect to lower settings in WvWvW. As mentioned to other people turn shadows off and anti-aliasing off and that HD5700 series will run very smooth.

    ---------- Post added 2012-03-13 at 06:43 PM ----------

    Quote Originally Posted by solidsheep View Post
    I should be fine to run it at high with 2x gtx 460 with i5 2.8?
    I would expect to play at ultra with that sort of system.

    ---------- Post added 2012-03-13 at 06:44 PM ----------

    Quote Originally Posted by Wikram View Post
    I plan on playing on my mac. Have to install Windows 7 via Bootcamp. These are my specs:

    Processor: Intel Core 2 Duo 2.66 GHz
    Memory: 4GB RAM
    Video card: NVIDIA GeForce 9600M GT, 256 MB

    It's a 2009 MacBook Pro. Do you think I'll be able to run it? And if so, how well?
    It will run the game but expect to play on low settings with shadows and anti-aliasing disabled. Unfortunately the hardware in that macbook pro has been leap frogged by several generations.

    ---------- Post added 2012-03-13 at 06:45 PM ----------

    Quote Originally Posted by vilhelm1992 View Post
    im worried about the 64X2 part, does that mean i need a 64 bit OS? because i only have a 32bit
    Athlon 64X2 is a processor model name. You can play the game on 32 bit or 64 bit OS.

    ---------- Post added 2012-03-13 at 06:45 PM ----------

    Quote Originally Posted by vilhelm1992 View Post
    im worried about the 64X2 part, does that mean i need a 64 bit OS? because i only have a 32bit
    Athlon 64X2 is a processor model name. You can play the game on 32 bit or 64 bit OS.

    ---------- Post added 2012-03-13 at 06:46 PM ----------

    Quote Originally Posted by vizzle View Post
    i5 2430m
    GT 555m
    6GB RAM

    So..? How do I fare?
    Should be more than capable of playing a mix of medium / high with a smooth FPS. Might even push a couple settings into Ultra.

    ---------- Post added 2012-03-13 at 06:47 PM ----------

    Quote Originally Posted by Kylecat15 View Post
    The card on my laptop is AMD RADEON(TM) HD 6520G

    Processor is AMD A6-3400M 1.4ghz

    Memory: 6GB DDR3

    I already know it's not good.. but would I be able to play it??
    Actually your laptop is pretty good for the price range. Expect to play around medium with the potential of some settings being on high. In WvWvW though expect to tier down settings for optimal FPS.

  17. #57
    The Lightbringer Kouki's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Canada
    Posts
    3,494
    Quote Originally Posted by Kez View Post
    What setting will my pc be able to run?
    Spec :

    NVIDIA GeForce 9600GT
    7gb RAM
    AMD Athlon(tm) 7450 Dual-Core Processor 2.40 GHz
    Your at the min spec's, so you would probably get low to medium , and without shadows high maybe in some areas.
    -Scrapbot stole my sig-

  18. #58
    I would give you some +rep if I could, Culadin. (And Kouki)
    Last edited by vizzle; 2012-03-14 at 02:44 AM.
    My Cracked articles, writing blog, and Twitter.

    The problem with the internet is parallel to its greatest achievement: it has given the little man an outlet where he can be heard. Most of the time however, the little man is a little man because he is not worth hearing.

    Want to chat with people who aren't idiots? Join our IRC.

  19. #59
    The Lightbringer Kouki's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Canada
    Posts
    3,494
    Quote Originally Posted by vizzle View Post
    i5 2430m
    GT 555m
    6GB RAM

    So..? How do I fare?
    You should be able to run it smooth no real issues, lower or disable shadows if you have problems.
    -Scrapbot stole my sig-

  20. #60
    I'm not the greatest finding out where my computer is on the ranking, especially for specs. I've only ever bought $350-500 laptops, and a lot of other people are running on MUCH better graphics cards then what I've got.

    Processor: AMD A6-Series
    Processor speed: 2.4 ghz
    RAM: 8gb DDR3
    Graphics card: AMD Radeon HD 6520G

    Can this run it? If so, on what setting?
    Thanks
    Last edited by Soulfighter101; 2012-03-14 at 02:54 AM.
    I have no morals or logic. fear me like you have feared no other.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •