Page 1 of 8
1
2
3
... LastLast
  1. #1

    [A] Hemliga Gruppen @ Grim Batol EU - 8/8 HC 10man

    Hemliga Gruppen is a Swedish guild, so the following information is in Swedish.

    Hemliga gruppen är en Allianceguild på Grim Batol (EU) som fokuserar på 10m raiding. Vi söker nu fler exceptionella spelare.

    I synnerhet följande klasser:

    1 Mage
    1 Hunter


    Vi har alltid rekryteringen öppen för exceptionella spelare oberoende av klass, så tveka inte att ansöka även om din klass inte står med här om du tror att du har vad som krävs för en plats i guilden.

    Lite om guilden:
    Hemliga Gruppen är en "hardcore" PvE-guild. Med det menar vi att vi jobbar tillsammans för att uppnå snabb progress genom nya raids och vi förväntar oss att alla som är med håller högsta klass på raiding skills. Vi är däremot inte en av de guilderna som raidar dygnet runt under progress utan håller oss till ett schema med 5 raiddagar i veckan (sön-tors ca 19.30-23.30) så länge det finns nya encounters att klara av.

    Vi har ett begränsat antal raiderplatser och det kräver därför att alla har hög närvaro vid raids (åtminstone 90%) och gärna har gearade alts som kan användas om vissa encounters kräver en speciell setup. Även om vi raidar för progress är en viktig del i guilden att vi ska hålla en rolig och avslappnad atmosfär i raids och i guilden i allmänhet, på grund av detta bygger vår roster mycket på att vi ska passa ihop bra som personer för att undvika onödigt tjafs och drama och många av oss i guilden har raidat tillsammans i många år vid det här laget.

    Lite om dig som ansöker:
    Vi söker endast efter folk som kan fylla en raiderspot. Så förutom att uppfylla våra krav på raidnärvaro och skills ser vi gärna att du som ansöker har stor erfarenhet vid progressraiding sedan tidigare och du måste kunna bifoga combat logs som visar din performance. Då guilden är svensk måste du även kunna kommunicera obehindrat på svenska och vi ser helst att du är över 18 år.

    För mer info om guilden och hur du ansöker se vår hemsida hemligagruppen.se eller kontakta någon av våra raiders in-game.
    Last edited by xgis; 2012-10-28 at 02:04 PM.

  2. #2

  3. #3

  4. #4
    Deleted
    Men om ni är hemliga varför skriver ni här?!

    shh....!!

  5. #5
    Quote Originally Posted by Ignominious View Post
    Men om ni är hemliga varför skriver ni här?!

    shh....!!
    Ja du, för att dra en ganska dum liknelse. Ninjor anses väll att vara hemliga, right? Likfan vet alla vad ninjor är. Så den som vill bli ninja erm... raider i HG menar jag såklart, Tveka inte. Nä men släng ett getöga på guildinfo så får du storyn bakom namnet, om de nu skulle intressera dig. Vi är inte fullt så hemliga som namnet antyder.

    Tjingeling.

  6. #6

  7. #7

  8. #8

  9. #9

  10. #10

  11. #11

  12. #12

  13. #13

  14. #14

  15. #15

  16. #16

  17. #17

  18. #18

  19. #19

  20. #20

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •