Page 1 of 2
1
2
LastLast
  1. #1
    Blademaster Kapitein's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Belgium
    Posts
    42

    Transaction in progress. Please wait a few minutes and try again.

    I've been getting this error for one hour already after changing Worlds.
    Anyone who knows a bit more about it ?

  2. #2
    I am Murloc! Mif's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Tarnished Coast
    Posts
    5,629
    Hmmm I just tried to transfer and seem to be getting this too...

  3. #3
    I just got DC'd and started geting this error.

    Who is John Galt?

  4. #4
    Dreadlord Terranullis's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    NSW, Australia
    Posts
    824
    Noooooooooooooooooo. i WENT TO CHANGE CHARACTERS.

  5. #5
    All I did was click World Select, but didn't actually pick a new server, and am now getting this error. FML

  6. #6
    Haven't got in yet because of this error.


    FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU.

  7. #7
    Experiencing same error. Went to delete a character, char disappeared and game crashed. Upon relogging in, this.

    Edit: Apparently fixed now (5:44 PM, Eastern)

  8. #8
    i was getting this error and then when i closed it out and tried to relog its making me download the client again...

  9. #9
    Blademaster Kapitein's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Belgium
    Posts
    42
    Quote Originally Posted by NateProject View Post
    Experiencing same error. Went to delete a character, char disappeared and game crashed. Upon relogging in, this.

    Edit: Apparently fixed now (5:44 PM, Eastern)
    Still getting that error for some reason :/

  10. #10
    This is because the servers load is pretty heavy. Just creating a character has a waiting time as the data needs to transfer your characters selection of appearance to the servers which is currently full.

  11. #11
    lol haven't got a single glimpse of the game yet... well i guess it's just beat so i'm not mad

  12. #12
    I am Murloc! Mif's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Tarnished Coast
    Posts
    5,629
    Mine went through

  13. #13
    Over 9000! Snowraven's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    European Union
    Posts
    9,332
    I think that they're trying to put a player cap on each world because it created the previous bugs so for now this is a temporary solution, to only allow a certain number of people.

  14. #14
    Same error here. Haven't been able to create a character. i can get to the character selection but if i hit create it f's up.

  15. #15
    Blademaster Kapitein's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Belgium
    Posts
    42
    Quote Originally Posted by Sindy View Post
    Same error here. Haven't been able to create a character. i can get to the character selection but if i hit create it f's up.
    At least you are at the character screen

  16. #16
    High Overlord
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Copenhagen
    Posts
    121
    Was on 3 times, one of them for 45 minutes.. Tip for you guys.. don't skip the intro it can get you stuck on a black screen.. did twice for m!

  17. #17
    I am Murloc! Mif's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Tarnished Coast
    Posts
    5,629
    Hmm now I get an error when I try to log in on the new world

  18. #18
    I am Murloc! SirRobin's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Counciltucky
    Posts
    5,987
    I think the servers are just getting pounded. It finally let me connect to the login server again but trying to create a new toon gets a "unable to complete operation, please try again in a few minutes." lol
    Sir Robin, the Not-Quite-So-Brave-As-Sir-Lancelot.
    Who had nearly fought the Dragon of Angnor.
    Who had almost stood up to the vicious Chicken of Bristol.
    And who had personally wet himself, at the Battle of Badon Hill.

  19. #19
    I am Murloc! Mif's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Tarnished Coast
    Posts
    5,629
    Quote Originally Posted by Mif View Post
    Hmm now I get an error when I try to log in on the new world
    Yay working now

  20. #20
    Blademaster Kapitein's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Belgium
    Posts
    42
    Quote Originally Posted by SirRobin View Post
    I think the servers are just getting pounded. It finally let me connect to the login server again but trying to create a new toon gets a "unable to complete operation, please try again in a few minutes." lol
    Call it odd, but I had that happening to me as well a good hour ago :/

    Edit: FML, just had it happening once again :s
    Last edited by Kapitein; 2012-04-27 at 10:00 PM. Reason: FML, just had it happening once again

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •