Page 3 of 11 FirstFirst
1
2
3
4
5
... LastLast
  1. #41
    Over 9000! Snowraven's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    European Union
    Posts
    9,113
    Quote Originally Posted by Tekkommo View Post
    Went for a shower, came back, GPU is back to normal now...

    Strange.
    Aliens? Or maybe there's ghosts in your house.

  2. #42
    The engine is not optimized and there are server issues. There are numerous bugs and basic game play aspects lacking (that should have been implemented before release).
    Last edited by Dolus; 2012-08-25 at 10:26 AM.

  3. #43
    Game is working Perfect for me.50-70 fps for me With gtx590

  4. #44
    Bloodsail Admiral Romandix's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Scotland
    Posts
    1,042
    Why are you all linking GPU's? Yes they are important but not so if you are running a shitty Athlon with a GTX 680 :< You need a minimum of Phenom II x2 555 / Intel i3 540 to get playable FPS at low - medium so it is safe to assume higher graphics settings will require a Phenom II x4 9xx or Intel Sandy/ivy bridge.
    The great Friedrich Nietzsche once said, Shit happens deal with it.

  5. #45
    GTX570 1280s in SLi. Getting between 10-20 FPS. Can't play at those frames without getting a headache from it.

    (For the above poster, i7 950 processor @ 3.07, Win 7 64 bit and 12 Gigs of ram)

    Using beta drivers has yielded no benefit, even the 305.67 ones.
    Last edited by Kudos; 2012-08-25 at 10:51 AM.
    "Video games only exist, so that idiots have something to be good at" - Joe Hildebrand

  6. #46
    Herald of the Titans Varyk's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Indiana
    Posts
    2,740
    I have an OC'd 6670 and am getting 50 fps on mostly high settings (except for shadows and supersampling). no idea why people with better equipment are having trouble.
    Last edited by Varyk; 2012-08-25 at 10:51 AM.

  7. #47
    High Overlord kuruptz's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Sweden
    Posts
    159
    Nooooooooo my guild wars 2 crashed

    now i cant loggin :I

  8. #48
    Field Marshal Oglok's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    France
    Posts
    63
    Quote Originally Posted by Kudos View Post
    GTX570 1280s in SLi. Getting between 10-20 FPS. Can't play at those frames without getting a headache from it.

    (For the above poster, i7 950 processor @ 3.07, Win 7 64 bit and 12 Gigs of ram)

    Using beta drivers has yielded no benefit, even the 305.67 ones.
    SLI isn't supported at the moment. You need to run the game on a single GPU.

  9. #49
    Herald of the Titans Varyk's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Indiana
    Posts
    2,740
    Quote Originally Posted by kuruptz View Post
    Nooooooooo my guild wars 2 crashed

    now i cant loggin :I
    pretty sure this happened to everyone

  10. #50
    Quote Originally Posted by Oglok View Post
    SLI isn't supported at the moment. You need to run the game on a single GPU.
    Did that. Even to the extent of physically removing a card to try them individually. It hasn't made one iota of difference.
    "Video games only exist, so that idiots have something to be good at" - Joe Hildebrand

  11. #51
    Glad i didn't pre-purchase, seems like a massive shitfest anyway...

  12. #52
    Quote Originally Posted by Varyk View Post
    pretty sure this happened to everyone
    Nope? Most servers are medium pop, few high including mine - no problems at all for me.
    My YouTube
    My Twitch

    Smashed by a car at 64 Kmph and walked away with just a grazed elbow, tank. 29/11/13

  13. #53
    Herald of the Titans Varyk's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Indiana
    Posts
    2,740
    Quote Originally Posted by xStevooo View Post
    Nope? Most servers are medium pop, few high including mine - no problems at all for me.
    Game is saying the log-in server is down, thats what I was referring to (and what I thought he was talking about)

  14. #54
    All of sudden shit fps?
    Turn off your PC for 10s, turn it on... start gw2.

  15. #55
    High Overlord Quanille's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Denmark
    Posts
    196
    Running a lovely 80-100 FPS settings maxed on my 7970 OCed card
    |Asus Sabertooth 990FX|AMD Phenom II 1090T 4.2Ghz x6|XFX R7970 Black Edition|Kingston HyperX 1600Mhz 8gb|Corsair H60 Liquid Cooling|

  16. #56
    Stood in the Fire Cyphran's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    SK
    Posts
    361
    No problems in game besides 2 disconnects

    Tho the login server seems to have died 5mins ago ;(

  17. #57
    I just don't how I had clear 50+ fps in ALL BWE's and stress tests leading to release. Only on release do I have the worst FPS.

  18. #58
    Quote Originally Posted by sTyLnK View Post
    Cata was surprisingly very smooth.
    Cata isnt a game its an expansion. Mainly Content... Content isnt the issue its launch bugs, even the mighty WoW had many issues for the first few weeks when it launched, hell the auction house didnt work for nearly 2 months.

  19. #59
    Blademaster
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    California
    Posts
    25
    GTX570 here and i get 60-90 fps with everything max using i5-2500k for cpu

  20. #60
    Update your drivers - something 95% overlook.


    Little by little I grow a little more bitter, sit down in my chair like a grown man to his dinner. "Where's my newspaper, boy? Dog, fetch me my slippers. Feed me, do the dishes, if you need me I'm in the shitter."

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •