Page 4 of 5 FirstFirst ...
2
3
4
5
LastLast
  1. #61
    Moderator Endus's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Waterloo, ON
    Posts
    20,369
    Quote Originally Posted by thenagual View Post
    Probably an easy thing to do, just can't find it. I'd like the cooldown bars to remain showing, even out of combat. Mainly for dungeons. Is this possible?
    Absolutely. Hit /wa to bring up the WeakAuras config system, and do the following for each group listed that you want to remain visible out of combat;

    1> Click the group in the list on the left
    2> Click the "Load" tab on the right
    3> Click twice on the "In Combat" flag at the top, which currently has a checkmark; the first click will cycle it to only show out of combat, the second will remove the checkmark so "combat" isn't a flag that affects visibility.

    I have everything grouped to make these kinds of changes as easy as possible; you can toggle Load factors on each aura as well, but changing it on the group as a whole affects all the auras in that group.

  2. #62
    Dear Endus,

    first of all pretty nice job, both your guide and he weakaura setup are hillarious!

    One question. Is it possible to replace unleash elements timer (ele specialisation) by elementel blast cooldown?

    Trust the unleash elements is not very often played theese times or?

    Thanks for your feedback!

  3. #63
    Isn't unleashed elements widely considered quite useless?

  4. #64
    Moderator Endus's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Waterloo, ON
    Posts
    20,369
    Quote Originally Posted by Ituhippi View Post
    Isn't unleashed elements widely considered quite useless?
    It has situational uses, is definitely useful if you take the Unleashed Fury talent, and if nothing else, serves as a tracker for lockout mechanics when you get interrupted.

    IMO, there was reason enough to track it for Elemental. If you don't want it, you can turn it off pretty easily.

  5. #65
    in my rotation / play style it has no need as elemental.

    but can i simply replace it with the elemental blast cd ?

  6. #66
    Moderator Endus's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Waterloo, ON
    Posts
    20,369
    Quote Originally Posted by sandiago View Post
    in my rotation / play style it has no need as elemental.

    but can i simply replace it with the elemental blast cd ?
    Yes, check the Unleash Elements Group to find the exact X/Y offset the group is set at, change the Elemental Blast (Ele/Resto) group to the same X/Y offsets, and set the Unleash Elements group, in the Load tab, to only load for Resto and Enhancement specs. The first check on "spec" should take you to a single spec selection, click it again and it gives you a list where you can check the specs you want it to load for. Or just delete it if you're only using it for Elemental.

    At this point, UF isn't optimal for Elemental, but I'd rather leave that aura in for the possibility that future tweaks or gearing will change the talent priority; I'd prefer the aura package to be future-friendly where possible, it's the main reason I haven't put in trinket tracking; the only way I see to do it is by entering every trinket's proc by hand, meaning I would need to update the package every patch with new gear just to include the new procs. I may poke around and see if I can find some .lua to automatically generate a trigger, but that's a future project.
    Last edited by Endus; 2012-10-09 at 05:57 PM.

  7. #67
    Moderator Kerdoz's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Sweden
    Posts
    6,119
    Oh Looks great! Gotta try this tomorrow!

  8. #68
    High Overlord Lysakers's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Norway
    Posts
    192
    Hey.

    i simply love these auras. They are all i wanted and everything i didnt know i needed as well.

    Thw only two things bugging me at the moment are as follows:

    1. Since i glyph riptide the counter is kinda useless. But ill easy hide that if it gets too annoying.
    2. The real problem i have is with the earth shield tracker. When my earth shield is topped of at 9 stacks and down to 6 it works perfectly.
    But when it drops from 5 and downwards it starts bugging. It constantly "flickers" on and off.
    Is this something anyone else is experiencing as well?

    And any idea as to fix it?

  9. #69
    Moderator Endus's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Waterloo, ON
    Posts
    20,369
    Quote Originally Posted by Lysakers View Post
    Hey.

    i simply love these auras. They are all i wanted and everything i didnt know i needed as well.

    Thw only two things bugging me at the moment are as follows:

    1. Since i glyph riptide the counter is kinda useless. But ill easy hide that if it gets too annoying.
    2. The real problem i have is with the earth shield tracker. When my earth shield is topped of at 9 stacks and down to 6 it works perfectly.
    But when it drops from 5 and downwards it starts bugging. It constantly "flickers" on and off.
    Is this something anyone else is experiencing as well?

    And any idea as to fix it?
    I didn't see the Earth Shield thing in my own initial testing of the auras, through a couple (H) Dragon Soul encounters, LFR runs, and some dungeon runs, pre-MoP. I haven't had much chance to test it as the few (H) dungeons I've healed, I've healed as Elemental.

    I'll take a look, but if anyone else is noticing similar behaviour, let me know; if I'm unable to replicate the issue, there won't be much I can do.

    The Riptide thing, feel free to turn it off if you like; just go to the "load" tab and you can deactivate that group there without deleting it, and then re-enable if you change glyphs in the future. I didn't try and add a custom trigger like I did with talents because I like tracking Tidal Waves uptime; it could be useful for certain fights where healing has to stop for some reason.


    One of the reasons I've built this on WeakAuras is because of how flexible and customizeable the auras are. By all means, tweak the package to your own preferences.
    Last edited by Endus; 2012-10-10 at 06:45 PM.

  10. #70
    High Overlord Lysakers's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Norway
    Posts
    192
    Quote Originally Posted by Endus View Post
    I didn't see the Earth Shield thing in my own initial testing of the auras, through a couple (H) Dragon Soul encounters, LFR runs, and some dungeon runs, pre-MoP. I haven't had much chance to test it as the few (H) dungeons I've healed, I've healed as Elemental.

    I'll take a look, but if anyone else is noticing similar behaviour, let me know; if I'm unable to replicate the issue, there won't be much I can do.

    The Riptide thing, feel free to turn it off if you like; just go to the "load" tab and you can deactivate that group there without deleting it, and then re-enable if you change glyphs in the future. I didn't try and add a custom trigger like I did with talents because I like tracking Tidal Waves uptime; it could be useful for certain fights where healing has to stop for some reason.


    One of the reasons I've built this on WeakAuras is because of how flexible and customizeable the auras are. By all means, tweak the package to your own preferences.
    It seems weird that it only happens on the 5 last charges of ES.
    And since only have had WeakAuras now for about 2 hours i have no idea what i am doing in the settings

    Is it tidal wave it tracks in the border? I was actually wondering about that. I thought it was just tracking the riptide dot.

  11. #71
    Moderator Endus's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Waterloo, ON
    Posts
    20,369
    Quote Originally Posted by Lysakers View Post
    Is it tidal wave it tracks in the border? I was actually wondering about that. I thought it was just tracking the riptide dot.
    It's tracking Tidal Waves. The HoT is best tracked other ways, IMO, either through raid frames like Vuhdo (how I track it), or nameplates like Tidyplates (I know they CAN do this, but I don't know many people who track friendly buffs this way; it has the advantage of being positionally visible though). Particularly since you can roll multiple Riptides; I didn't test it but I'm reasonably sure WeakAuras would track the first Riptide you cast, not the subsequent ones. I figured Tidal Waves was more critical to track in that regard.

  12. #72
    Blademaster
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Seattle, WA
    Posts
    43
    Also noticing the Earth Shield flicker. It's my OS and not often used, and I'm not sure exactly when it kicks in but at some point it will definitely flicker in and out, like it is refreshing or recalculating the stacks or something.

  13. #73
    Mechagnome bloodkin's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    in your mind
    Posts
    529
    i tried to install it today (2012-10-11) but it can't get it visable. I've done exaclty what the isntall manual says, however somehow it doesn't show up on my interface. The process for it is running but there are no visuals of it and it also seems that ShardMedia is out of date, probably due to 5.0.5 and/or 5.0.5b. Is it possible that one of those new patches makes it invisible ? (i also can't see it of i go to the addon tab in the interface menu in game)
    'Something's awry.' -Duhgan 'Bel' beltayn

    'A Man choses, a Slave obeys.' -Andrew Rayn

  14. #74
    Moderator Endus's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Waterloo, ON
    Posts
    20,369
    Quote Originally Posted by bloodkin View Post
    i tried to install it today (2012-10-11) but it can't get it visable. I've done exaclty what the isntall manual says, however somehow it doesn't show up on my interface. The process for it is running but there are no visuals of it and it also seems that ShardMedia is out of date, probably due to 5.0.5 and/or 5.0.5b. Is it possible that one of those new patches makes it invisible ? (i also can't see it of i go to the addon tab in the interface menu in game)
    If it's not in the addons tab in the interface, then it's not installed properly. I'm not sure what you mean by "the process for it is running"; it's LUA code that runs within WoW, there shouldn't be a separate process in the task manager or anything.

    If SharedMedia or any of the other addons are out of date, you can update them freely, it shouldn't affect the auras; I update them if I update the auras for some reason, but otherwise, they're included so you only have to download the one file rather than run around grabbing WeakAuras and SharedMedia in addition to the aura file.

  15. #75
    Mechagnome bloodkin's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    in your mind
    Posts
    529
    just to clarify: the LUA is running, but there's just nothing of it showing somehow, should i try and install Weakaura's over it ?

    Never mind i'm just retarded, i should have realized it only activates during combat.

    Also, thanks for the help, it looks awesome
    Last edited by bloodkin; 2012-10-11 at 06:07 PM.
    'Something's awry.' -Duhgan 'Bel' beltayn

    'A Man choses, a Slave obeys.' -Andrew Rayn

  16. #76
    High Overlord Lysakers's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Norway
    Posts
    192
    Quote Originally Posted by Wugan View Post
    Also noticing the Earth Shield flicker. It's my OS and not often used, and I'm not sure exactly when it kicks in but at some point it will definitely flicker in and out, like it is refreshing or recalculating the stacks or something.
    I did my daily curse client update last night, and as mentioned above the share media addons where out of date.
    Updated them and went on to my usuall play.
    Noticed when I did a few HCs and LFR last night that earth shield no longer flickers and tracks now perfectly.

    So I assume it was the out of date addon that caused the issue.

  17. #77
    The Patient LoithFrostmane's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    In Thunderbluff
    Posts
    251
    First of all, i saw this addon in a vid and thought it was awesome.

    Altho, when trying to install this addon i am facing some difficulties:

    I followed the steps, even the steps from a response post with the pics in it from the directory. Altho i am clueless on where the ESA folder needs to be.
    This is what i got now:



    But when i log in (addons checked on in addon list), i can't see the addon ingame or in the interface list.
    What can this be and how can i solve this?
    Last edited by LoithFrostmane; 2012-10-13 at 12:10 AM.

  18. #78
    Moderator Endus's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Waterloo, ON
    Posts
    20,369
    Quote Originally Posted by LoithFrostmane View Post
    First of all, i saw this addon in a vid and thought it was awesome.

    Altho, when trying to install this addon i am facing some difficulties:

    I followed the steps, even the steps from a response post with the pics in it from the directory. Altho i am clueless on where the ESA folder needs to be.
    This is what i got now:



    But when i log in (addons checked on in addon list), i can't see the addon ingame or in the interface list.
    What can this be and how can i solve this?
    This should be an easy fix;



    That's the problem. The ESA folder is the folder I stick everything into and zip. You need to copy the Interface folder from there into the WoW directory, not the ESA folder itself.

    It should just be;
    Cache
    Data
    Interface
    Addons
    SharedMedia
    And so on

  19. #79
    The Patient LoithFrostmane's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    In Thunderbluff
    Posts
    251
    Quote Originally Posted by Endus View Post
    This should be an easy fix;

    That's the problem. The ESA folder is the folder I stick everything into and zip. You need to copy the Interface folder from there into the WoW directory, not the ESA folder itself.

    It should just be;
    Cache
    Data
    Interface
    Addons
    SharedMedia
    And so on
    Thnx, this worked. Already thought i had completed this step.
    Thnx alot =D.

    Getting hire up the DPS meter already! (Together with your Ele guide )
    Although i'm not very sure on wich secondary stat i need to favor, i wan't all to be close to eachother.

    My main focus will be HC/Challange.
    Last edited by LoithFrostmane; 2012-10-13 at 09:12 PM.

  20. #80
    hey guys..

    do u know how to remove the graphic of lava surge once it proc on the side of the character..?? so i can put the 1 that endus did..

    Ty

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •