1. #1

    strange graphics glitches during GW

    Howdy,

    I've been having strange texture tearing since beta, and I can't figure out what causing it to happen.

    The game will be running fine, then I start getting the texture tearing you see in the pictures. I can ctr+esc out and pull it back up and it will be gone for a little while. There are several other small glitches I see every now and then like dots showing up on the screen but i don't have pics of those. I have a nvidia 560 ti ftw edition. I have tried several drivers and the one I am currently using is 304.79 beta (the one the game recommends). I am at my wit's end; As a last resort I can try reinstalling but I would rather not do that seeing as how long it takes. Any thoughts?

    I have an imgur gallery with pics but the website won't let me post it for some reason -_-

  2. #2
    Firstly, is vsync on or off?

  3. #3
    Mechagnome Turbotef's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Michigan
    Posts
    742
    I'm getting weird issues as well. I can see through the world terrain on a constant basis in and around buildings, caves, etc. Every other game I'm currently playing has no issues except this one. Using two 560ti cards in SLI as well.

  4. #4
    I've tried turning v-sync on and off in game, doesn't seem to help. In the nvidia control panel, under global settings it is set to "use 3d application setting"

    ---------- Post added 2012-09-01 at 06:44 AM ----------

    shameless bump.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •