1. #1
    Moderator Kerdoz's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Troxhammar, Sweden
    Posts
    9,017

    Corsair M90 + Wow = ?

    I did buy a Corsair M90 and i love the mouse but i do not understand how to bind keys in wow

    Anyone that can help me?

  2. #2
    you bind the mousebutton to a keybind so say one button = Shift+p

  3. #3
    Mind if I roll need? xskarma's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    #TeamNoneOfTheAbove
    Posts
    11,519
    I bound the mouse keys to my numpad buttons. After that you can just use mousebutton presses to bind the keys in WoW

  4. #4
    Just try to use Shift+1, shift+2, shift+3, etc for a button?

  5. #5
    Elemental Lord Notarget's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Dark Side of the Moon
    Posts
    8,274
    You have to record the macro outside of WoW like numpad 1-9 then just use those binds in game.
    CPU: Intel i7-4790k 4.7GHz MB: ASUS Z97 Pro Gamer
    GPU: Gigabyte GTX 970 G1-Gaming 1519MHz Boost RAM: Corsair Pro 16GB 1866MHz
    SSD: Samsung 850-EVO 500GB PSU: Corsair RM550 CASE: Phanteks Enthoo Pro Monitor: 1440p Dell U2515H 1080p LG 237L-BN IPS
    Current build! ||Old Build || Bitdefender Total Security 2015 || AV-TEST 2014

  6. #6
    Moderator Kerdoz's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Troxhammar, Sweden
    Posts
    9,017
    Quote Originally Posted by Notarget View Post
    You have to record the macro outside of WoW like numpad 1-9 then just use those binds in game.
    The thing is that i am apparently to dumb to figure out how to make a macro >.<

    Edit: Nvm, got it now xD
    Last edited by Kerdoz; 2012-10-06 at 07:07 PM.

  7. #7
    Elemental Lord Notarget's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Dark Side of the Moon
    Posts
    8,274
    Quote Originally Posted by Kerdozia View Post
    The thing is that i am apparently to dumb to figure out how to make a macro >.<

    Edit: Nvm, got it now xD
    Glad you got it to work and yeah the software isn't the most uderfriendly but when you the hang of it it's fine and the mouse quality is awesome.
    CPU: Intel i7-4790k 4.7GHz MB: ASUS Z97 Pro Gamer
    GPU: Gigabyte GTX 970 G1-Gaming 1519MHz Boost RAM: Corsair Pro 16GB 1866MHz
    SSD: Samsung 850-EVO 500GB PSU: Corsair RM550 CASE: Phanteks Enthoo Pro Monitor: 1440p Dell U2515H 1080p LG 237L-BN IPS
    Current build! ||Old Build || Bitdefender Total Security 2015 || AV-TEST 2014

  8. #8
    Moderator Kerdoz's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Troxhammar, Sweden
    Posts
    9,017
    Quote Originally Posted by Notarget View Post
    Glad you got it to work and yeah the software isn't the most uderfriendly but when you the hang of it it's fine and the mouse quality is awesome.
    Ye, i did acutally read the manual and after that it was easy. The quality is amazing!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •