1. #1
    Dreadlord Devboy's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    London Baby!!!
    Posts
    773

    Problem with youtube

    Hi Guys

    I'm having a weird issue with my youtube page.

    I've attached a screenshot below.

    this only seems to be a problem in google chrome, in firefox/IE its as normal.



    Sorry if its too big.

  2. #2
    That is the new layout they are trialling. If you don't like it, use the "Feedback" button on the bottom-right of the screen.
    Intel i7 5820K (4.5 GHz) | MSI X99A MPower | 32GB Kingston HyperX Fury 2666MHz | Gigabyte Windforcex3 HD 7950 | Samsung 951PRO nVME 512GB | Crucial M550 256GB | Crucial MX200 1TB | Western Digital Caviar Black 2000GB | Samson SR 850 | Zalman ZM-Mic1 | Noctua NH-D15 | Fractal Define R5 | Seasonic X850

    Former author of the TankSpot.com Protection Paladin guide

  3. #3
    Dreadlord Devboy's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    London Baby!!!
    Posts
    773
    Quote Originally Posted by Butler Log View Post
    That is the new layout they are trialling. If you don't like it, use the "Feedback" button on the bottom-right of the screen.
    Any reason why this doesn't follow my google chrome profile. this happens at home, but not at work when I log in?

    ---------- Post added 2012-11-19 at 08:36 PM ----------

    I've left feedback... now we wait for youtube to change it back....

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •