1. #1

    120hz monitor, Need fullscreen?

    Alright so first, I don't really know where to post this but anyway.

    I have a 120hz monitor but the option ingame on system only allows it to be on when played in fullscreen. Is that really the only option?
    I tried googeling and found some people asking how to get the 120hz on etc but nothing about. Appreciate the answers.
    Thanks

  2. #2
    Super Moderator Darsithis's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Chicago
    Posts
    33,218
    I'm not sure what you mean. Do you mean that you can't run at 120hz refresh in anything but fullscreen, or that WoW won't let you change to anything other than fullscreen to play?



  3. #3
    Yes, I can't run 120hz refresh rate in anything but fullscreen. I usually play in windowed mode but with 120hz on it looks so much smoother.
    So my question is really why it gets turned of once i go windowed but works when its fullscreen

  4. #4
    I am Murloc!
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Finland
    Posts
    5,856
    Quote Originally Posted by Marioduh View Post
    my question is really why it gets turned of once i go windowed but works when its fullscreen
    Windowed applications use your desktop refresh rate. If you don't get 120Hz on your application while windowed, then your desktop isn't set at 120Hz.
    've is short for have. C/Sh/Would've or c/sh/would have. Not c/sh/would of.

  5. #5
    Super Moderator Darsithis's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Chicago
    Posts
    33,218
    So I googled it and there was a possible fix in post 2 of this thread:

    http://us.battle.net/wow/en/forum/topic/2826192626



  6. #6
    Oh lovely! How do i change that if i may ask?

    The thing is I checked now i think and it says 120hz.
    But everytime i go windowed in WoW I cant even
    Change. It goes grey but is at 120hz and it doesnt
    apply as it can feel such a difference.

    ---------- Post added 2012-11-16 at 03:45 PM ----------

    Quote Originally Posted by Darsithis View Post
    So I googled it and there was a possible fix in post 2 of this thread:

    http://us.battle.net/wow/en/forum/topic/2826192626
    Ty! Gonna check it!

  7. #7
    I am Murloc!
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Finland
    Posts
    5,856
    Quote Originally Posted by Marioduh View Post
    But everytime i go windowed in WoW I cant even
    Change. It goes grey
    Your refresh rate is greyed out when you're using windowed mode because your game uses the desktop refresh rate. You can't change it while windowed, hence greyed out.
    've is short for have. C/Sh/Would've or c/sh/would have. Not c/sh/would of.

  8. #8
    I checked the thread and i cant even find that thing in config zz.. Maybe it is 120hz as you are saying Sydänyo but doesnt feel like it :S
    Thanks for the answers. Will try some things out.

  9. #9
    I am Murloc!
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Finland
    Posts
    5,856
    Windowed mode is never as awesome as fullscreen is, and almost always it feels slower, depending on the settings of course. Could be you have 120Hz just fine, but since it's windowed, it has it's own little "lag".
    've is short for have. C/Sh/Would've or c/sh/would have. Not c/sh/would of.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •