Page 1 of 26
1
2
3
11
... LastLast
  1. #1
    Bloodsail Admiral Cryonic's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    SYS 64738
    Posts
    1,060

    So EU login system down?!

    Anyone have any luck getting in? I hammered 2 accs now for 20 mins.

    And to you that is logged in, do not restart WoW :P
    ..:: Lvl 90's: 56 ::..

  2. #2
    Field Marshal
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    The Netherlands
    Posts
    87
    Getting to char selection screen on some realms where i got characters, some i can't even get there. Assuming the message before login @ the client is about this problem?

  3. #3
    There is some sort of issue with the internet.. Blizzard says it is not internal and they are talking to - ISPs I presume. Today is the first day sine Christmas Eve I have been able to log properly due to line problems and this happens Life sure can suck

  4. #4
    Quote Originally Posted by Cryonic View Post
    Anyone have any luck getting in? I hammered 2 accs now for 20 mins.

    And to you that is logged in, do not restart WoW :P
    Happened to me when I first tried to logged in, escape'd out of the realm selection, logged in again and BOOM I'm in game

  5. #5
    Just logged in.

    There is a notice at the Log-in screen which says something like "sort of issue with the internet"

  6. #6

  7. #7
    Bloodsail Admiral Cryonic's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    SYS 64738
    Posts
    1,060
    Quote Originally Posted by Saffa View Post
    There is some sort of issue with the internet.. Blizzard says it is not internal and they are talking to - ISPs I presume. Today is the first day sine Christmas Eve I have been able to log properly due to line problems and this happens Life sure can suck
    Something like this in my situation too. Was looking forward to playing But considering my problems today is this small I guess I have a good life
    ..:: Lvl 90's: 56 ::..

  8. #8
    Blademaster
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    London
    Posts
    27
    Same. I also noticed that when trying to turn down the sound from the login screen the options have vanished!? Threw back some kind of error. Perhaps unrelated, praps not.

  9. #9
    Quote Originally Posted by Cryonic View Post
    Anyone have any luck getting in? I hammered 2 accs now for 20 mins.

    And to you that is logged in, do not restart WoW :P
    Got in after deleting cache.

    It ain't brain surgery.

  10. #10
    http://www.internettrafficreport.com/

    Wow - I've never seen the traffic report look like that - It's like nothing is being reported on lost packets!

    Also: Deleting the cache does NOT fix the connection! ... duh!
    Last edited by LazyJones; 2012-12-29 at 08:44 AM.
    If you chose rock as a weapon, in order to beat a pair of scissors, don't start whining when you get pwn'd by a piece of paper.

  11. #11
    Bloodsail Admiral Cryonic's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    SYS 64738
    Posts
    1,060
    Quote Originally Posted by Reyzzz View Post
    Got in after deleting cache.

    It ain't brain surgery.
    Not helping in this situation.
    ..:: Lvl 90's: 56 ::..

  12. #12
    at work, so no idea what kind of net provider. no log in problems, but problems staying online, keep getting dcd

  13. #13
    Epic! Bosbeer's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    The Batcave
    Posts
    1,641
    I'm having no problems getting to my characters, it's the loading screen where the trouble starts. At every char the loading screen gets stuck on 90% and then I DC..

  14. #14
    Blademaster
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Copenhagen, Denmark
    Posts
    40
    Deleting cache and WTF did not do the trick for me. The loading bar gets to approx. 90% and then I am disconnected. I have tried several chars, the result is the same.

  15. #15
    i am stuck at loading screen

  16. #16
    Not working for me. I get to char selection screen, start loading, then "You have been disconnected from the server" message

  17. #17
    The biggest german ISP has problems with rerouting for weeks now. Maybe it escalates. Try a VPN.

  18. #18
    The Lightbringer Mehman's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    The moon
    Posts
    3,557
    I get about 90% into the loading screen, then it gets stuck for a minute or 2 and then I get DC'd.


  19. #19
    I am a bit ignorant, which is the biggest german ISP? I am using Kable Deutchland

  20. #20
    Field Marshal
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Sweden
    Posts
    56
    Get stuck on loading screen and after a while it kicks me back to char selection and says "Character not found"

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •