1. #1

    youtube buffering

    what the hell happened ? now eventhough the video is buffered fully, when i change the video to a certain point (where its buffered) its buffering again. what the f

  2. #2
    I've been having some problems with youtube lately as well. Video's are buffering really slow when my connection is fine.
    System Specs -
    CPU - i5 2500k @ 5ghz | CPU Cooler - RASA RX240 | Motherboard - Asus Maximus IV Gene-Z/Gen3| GPU - Nvidia GTX 590|
    SSD - Crucial M4 128GB | RAM - 8GB Corsair Vengeance | PSU - Corsair TX850M | Case - CoolerMaster HAF 922
    | Monitor - Crossover 27Q (2560x1440) | Sidewinder X4 Keyboard |


  3. #3
    Quote Originally Posted by Nab View Post
    I've been having some problems with youtube lately as well. Video's are buffering really slow when my connection is fine.
    Same here. Buffers the first 30 seconds, then it stops buffering. Then continues to buffer (even on 360p) at a slower rate than the playback. Last year I would buffer a 1080p clip in the time it takes to buffer 30 seconds or a minute of 360p on the same internet connection.
    Intel i5 2500K (4.5 GHz) | Asus Z77 Sabertooth | 8GB Corsair Vengeance LP 1600MHz | Gigabyte Windforcex3 HD 7950 | Crucial M4 128GB | Crucial M550 256GB | Asus Xonar DGX | Samson SR 850 | Zalman ZM-Mic1 | Western Digital Caviar Blue 500GB | Noctua NH-U12P SE2 | Fractal Design Arc Midi | Corsair HX650

    Tanking with the Blessing of Kings - The TankSpot Guide to the Protection Paladin - Updated for Patch 5.4!

  4. #4
    Warchief Vayjir's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Stockholm
    Posts
    2,232
    Same here however it all started after youtube changed layout recently ever since i cant watch anythinng above 480p without it having to stop and buffer every 5 sec it worked just fine befor.

  5. #5
    Hot dogs, I thought I was the only one who had a problem with the entire buffering thing.
    I'm a European federalist. Now you know.


  6. #6
    The Lightbringer Blitzo's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Minnesota
    Posts
    3,036
    I haven't had any problems buffering videos, but I've had problems posting comments. Where is say click here to post a comment. Nothing happens sometimes. Often several times.
    “It is either easy or impossible.” - Salvador Dali

    WoW characters:
    Greed [Priest] -
    Blitzo[Warrior] -Rex[Hunter] -Jax [Paladin] -
    Gluttony [Mage]

  7. #7

    Turn off hardware acceleration

    I had the same issue with the buffering loading and then stop at some point later in the video. You can right click the video and turn off hardware acceleration or do it in your settings. I guess its a problem for people who have video cards.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •