View Poll Results: Do you play WoW wirelessly?

Voters
70. You may not vote on this poll
  • Wired and < 8Mb/s

    12 17.14%
  • Wired and 8+ Mb/s

    21 30.00%
  • Wireless and < 8Mb/s

    16 22.86%
  • Wireless and 8+ Mb/s

    21 30.00%
Page 2 of 2 FirstFirst
1
2
  1. #21
    I play on a wireless with 8Mb/s and I have 20-30 ms most of the time.

  2. #22
    Quote Originally Posted by FuxieDK View Post
    I call BS on this.. I don't belive you have even 20ms latency to your ISP, let alone the world..
    MS is irelevant, since it's lower, the closer you are to the server. Connectivity on the other hand can drop in the middle of a raid..

  3. #23
    Wired with >8 mb/s. While it's stable it's incredibly slow. I guess there are people out there with worse, but after having wired 100 mb/s this feels like the stone age and downloading anything but mini albums or pictures takes a long time. Playing WoW works just fine, though. As long as you have a stable connection you'll be good. Speaking from experience, wireless is not very stable.

  4. #24
    Quote Originally Posted by FuxieDK View Post
    I call BS on this.. I don't belive you have even 20ms latency to your ISP, let alone the world..
    He would have to live very close to the host.

  5. #25
    Wireless and it's the only option for me currently, I don't get too many issues and nearly always reliable.
    Unsubscribed
    10 Kibblet 66 Infectionate 79 Serenades 29 Bubblesbee
    [A] [H]
    26 Kibble 85 Taxiporte 10 Restofarian 36 Fisticuffs 86 Blesshu 90 Sinnocence 60 Shoctologist 90 Ellipsis 85 Hiddenfee 54 Teddiursa

  6. #26
    Super Moderator Darsithis's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Chicago
    Posts
    31,322
    I play wireless. No idea what the speed is...haven't paid attention, but I get about 50 - 70ms latency. I did find I had to change the channel on the router a few times to find one not being overly used by everyone else. Symptoms of that is extreme lag and disconnects as well as trouble connecting.

  7. #27
    The Patient
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Orgrimmar
    Posts
    266
    I play wirelessly. My only issues with connections have been when the cable modem and/or the router was acting up, or there was an issue somewhere between Blizzard's servers and my modem. I usually see 30-50 ms latency on both.

    Edit: I did mess with the channel on my router to try to escape overlap interference, but ultimately found that the default channel worked the best by far, anyway. Speed's never been an issue; I believe I usually am between 3mb and 16mb, depending on whether my spouse is streaming video or not.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •