Thread: Router problem

  1. #1
    Blademaster KarlZ's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Sweden
    Posts
    43

    Router problem

    Hey everyone im having this issue with my router.I set up new network i connected via router but still dont have internet on my laptop.Im using Tp link, tl -mr 3420 internet provider Telenor ( i live in Sweden ) its usb modem ZTE MF190, when im connected to my network it says limited connection ( no acces to internet ) and also it says no respond from DNS server or no DNS signal does anyone have a clue ?

  2. #2
    Is your laptop connected connected to the router? And are all the settings correct on the router?
    Intel i5-3570K @ 4.7GHz | MSI Z77 Mpower | Noctua NH-D14 | Corsair Vengeance LP White 1.35V 8GB 1600MHz
    Gigabyte GTX 670 OC Windforce 3X @ 1372/7604MHz | Corsair Force GT 120GB | Silverstone Fortress FT02 | Corsair VX450

  3. #3
    Blademaster KarlZ's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Sweden
    Posts
    43
    yes its connected via WIFI and yes router is set up correctly
    the only problem is thats it says No DNS server thus i dont have internet on my laptop
    Last edited by KarlZ; 2013-01-12 at 09:08 PM.
    Diablo 3 - status - on, League of Legends - status- on, World of Warcraft - status - off

  4. #4
    Quote Originally Posted by KarlZ View Post
    yes its connected via WIFI and yes router is set up correctly
    the only problem is thats it says No DNS server thus i dont have internet on my laptop
    Maybe you could try using Googles DNS. https://developers.google.com/speed/public-dns/
    Intel i5-3570K @ 4.7GHz | MSI Z77 Mpower | Noctua NH-D14 | Corsair Vengeance LP White 1.35V 8GB 1600MHz
    Gigabyte GTX 670 OC Windforce 3X @ 1372/7604MHz | Corsair Force GT 120GB | Silverstone Fortress FT02 | Corsair VX450

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •