1. #1

    Facebook top bar is gone in chrome?

    Something just happened to my Facebook in Chrome.. The top blue bar disappeared! I even tried resetting cache/history/everydamnthing but nothing has worked so far. It shows up fine in internet explorer:

    Chrome
    Internet Explorer

    halp! :[


    Oh wow.. wtf.. It just showed up right after refreshing chrome after I had logged in on IE.. the fuck? :\

  2. #2
    I was having this same problem, i just closed the tab, and reopened it.

  3. #3
    Haha that's actually really weird, mine did exactly the same about 10 minutes ago. I did the same as you, messed about with the cache and then it randomly started working again...
    CPU: i5 3570k @ 4.3GHz | GPU: MSI GTX 970 Gaming 4G | RAM: Corsair Vengeance LP 1600 MHz | Case: NZXT H440 | Motherboard: Asus P8Z77-V LX | CPU Cooler: CM Hyper 212 Evo | SSD: Samsung 840 120GB | HDD: Western Digital Caviar Green 1TB PSU: EVGA Supernova G2 750W Soundcard: Asus Xonar Essence STX

    Armory: http://eu.battle.net/wow/en/characte.../Zazu/advanced

  4. #4
    Quote Originally Posted by Diesta View Post

    Oh wow.. wtf.. It just showed up right after refreshing chrome after I had logged in on IE.. the fuck? :\
    It is amazing what booting up IE for a few seconds actually can fix. Had silly problems with FF before. Load same page in IE once and it will fix it in FF. >_>

  5. #5
    Pretty sure this was a global issue for a short while, though it's a few hours ago that it happened for me.
    i5 2500K | Gigabyte GeForce GTX 760 2GB | 2x4GB Kingston HyperX 1600MHz

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •