1. #1

    Bluetracker struggles with official Blog Posts

    Since a few days, the MMO-champion bluetracker no longer shows the title and contents of a blog post from either EU or US battle.net. the rest of the page is shown.

    Browser is chrome 25, OS is Windows 7 64 bit.

  2. #2
    Miss Doctor Lady Bear Sunshine's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    San Francisco
    Posts
    15,036
    Devs are taking a look; thanks!

  3. #3
    I don't want to be too pushy, but is there an ETA on when this might be fixed?

  4. #4
    Getting the same issue in Firefox 19.0.2
    Intel i5 2500K (4.5 GHz) | Asus Z77 Sabertooth | 8GB Corsair Vengeance LP 1600MHz | Gigabyte Windforcex3 HD 7950 | Crucial M4 128GB | Crucial M550 256GB | Asus Xonar DGX | Samson SR 850 | Zalman ZM-Mic1 | Western Digital Caviar Blue 500GB | Noctua NH-U12P SE2 | Fractal Design Arc Midi | Corsair HX650

    Tanking with the Blessing of Kings - The TankSpot Guide to the Protection Paladin - Updated for Patch 5.4!

  5. #5
    not good with computers
    chaud's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    7,473
    The official RSS feed isn't returning the posts, see http://us.battle.net/wow/en/forum/topic/8198730339

  6. #6
    Quote Originally Posted by chaud View Post
    The official RSS feed isn't returning the posts, see http://us.battle.net/wow/en/forum/topic/8198730339
    I see. so it's a problem on Blizzards end?

  7. #7
    not good with computers
    chaud's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    7,473
    Yes, we will eventually work around if it is isn't fixed soon.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •