1. #1
    Herald of the Titans Platinus's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Stockholm, Sweden
    Posts
    2,991

    Youtube keeps buffering

    The recent couple of days I haven't been able to watch youtube videos because they just keep buffering. The thing is that it's only youtube that's lagging. Everything else is working fine and I don't have any lag while playing games. My speedtest is below. Does anyone know what could be the reason for this?


    [email protected] | GeForce GTX 760 | 8GB DDR3-1600MHz | Samsung 840 120GB SSD | 1+2TB HDD | Gigabyte Z68XP-UD3 | Corsair CX V2 500W | NZXT Phantom | 2x 24" 1920x1080 | Qpad MK-80 MX Blue | Logitech G600

  2. #2
    Youtube is having issues, it is the same for a lot of people in Europe.

    http://www.sweclockers.com/forum/14-...l#post13156385
    Last edited by n0cturnal; 2013-01-28 at 04:49 PM.
    Intel i5-3570K @ 4.7GHz | MSI Z77 Mpower | Noctua NH-D14 | Corsair Vengeance LP White 1.35V 8GB 1600MHz
    Gigabyte GTX 670 OC Windforce 3X @ 1372/7604MHz | Corsair Force GT 120GB | Silverstone Fortress FT02 | Corsair VX450

  3. #3
    Same applies for google search. So I'm guessing they're doing, or fixing something with the servers they use to link the two.

  4. #4
    Yes, this happens to me on occasion. Can be quite annoying. Will also have problems loading from specific channels, or at certain resolutions. I've had to set some vids from 1080 to 720 because on the first, it would play faster than it'd download, or pause ... I'd have vids pausing when fully loaded on certain settings ... not my pc, because it is overkill and so is my isp for browsing videos (100 down, 5 up; 8 GB DDR3 2200, CPU @ 4.4 GHz, 560 Ti)

  5. #5
    Herald of the Titans Platinus's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Stockholm, Sweden
    Posts
    2,991
    Is there any solution to this because it's really pissing me off rightn now.

    [email protected] | GeForce GTX 760 | 8GB DDR3-1600MHz | Samsung 840 120GB SSD | 1+2TB HDD | Gigabyte Z68XP-UD3 | Corsair CX V2 500W | NZXT Phantom | 2x 24" 1920x1080 | Qpad MK-80 MX Blue | Logitech G600

  6. #6
    Quote Originally Posted by Platinus View Post
    Is there any solution to this because it's really pissing me off rightn now.
    You can try using a proxy, it helps for some. There are also some reports that using another DNS such as Googles can help.
    Intel i5-3570K @ 4.7GHz | MSI Z77 Mpower | Noctua NH-D14 | Corsair Vengeance LP White 1.35V 8GB 1600MHz
    Gigabyte GTX 670 OC Windforce 3X @ 1372/7604MHz | Corsair Force GT 120GB | Silverstone Fortress FT02 | Corsair VX450

  7. #7
    Fluffy Kitten llDemonll's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Washington
    Posts
    6,581
    in USA; YouTube has been trash recently. Can't even load 360/480p videos faster than they play

    "I'm glad you play better than you read/post on forums." -Ninety
    BF3 Profile | Steam Profile | Assemble a Computer in 9.75 Steps! | Video Rendering Done Right

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •