1. #1

    WoW Comp crash !

    Yo guys ! This is my first post, so HELLO ALL !

    For thing... I have little problem with my old comp. I think that he doesn't work as it should. In options (World Of Warcraft) i used to set up medium/high and it's working on 30-45 fps.

    Specyfication:
    Processor: AMD Athlon(tm) II X4 640.
    Memory: 8GB SAMSUNG DDR3 (2 X 4GB)
    Graphics Card: 1GB Gforce GTS450

    But i have WINDOWS XP ... i know i know. This allows to use 4 gb of my ram. Is there a problem ? In my op.system ?

    Regards,
    Cruggz.

  2. #2
    What is the question?

  3. #3
    Exactly what is the problem?
    Intel i5-3570K @ 4.7GHz | MSI Z77 Mpower | Noctua NH-D14 | Corsair Vengeance LP White 1.35V 8GB 1600MHz
    Gigabyte GTX 670 OC Windforce 3X @ 1372/7604MHz | Corsair Force GT 120GB | Silverstone Fortress FT02 | Corsair VX450

  4. #4
    oh. Is there any way to pimp up my fps ? Coz i feel that my comp is slimy while playing WoW. I'm after format with actual hardware drivers.
    Last edited by Cruggz; 2013-02-04 at 02:29 PM.

  5. #5
    Call Xzibit.

    How is your computer slimy? I don't really understand.
    Do you have issues with low FPS and want to upgrade your computer? Do you think there is something wrong with your current parts?
    Intel i5-3570K @ 4.7GHz | MSI Z77 Mpower | Noctua NH-D14 | Corsair Vengeance LP White 1.35V 8GB 1600MHz
    Gigabyte GTX 670 OC Windforce 3X @ 1372/7604MHz | Corsair Force GT 120GB | Silverstone Fortress FT02 | Corsair VX450

  6. #6
    30-45 fps seems about right on medium settings with a 3GHz CPU. Same specs as my machine, Windows XP, 3GHz CPU, 2GB RAM.

  7. #7
    No, I don't want to upgrade my computer. I think there is something wrong with my current parts. Some time ago i dont felt any problem while playing. Now i feel like my comp has reduced preference. FPS drops, slimy.

  8. #8
    So when did this "slimy" stuff start?
    Did you change something?
    Is it only in WoW?
    Intel i5-3570K @ 4.7GHz | MSI Z77 Mpower | Noctua NH-D14 | Corsair Vengeance LP White 1.35V 8GB 1600MHz
    Gigabyte GTX 670 OC Windforce 3X @ 1372/7604MHz | Corsair Force GT 120GB | Silverstone Fortress FT02 | Corsair VX450

  9. #9
    How long ago were you getting faster performance? I know for sure that Blizzard like to crank up the demands of the game every now and then without telling us!

    What do you mean by slimy?

  10. #10
    Heh sorry for my eng. Slimy - slow, heavy.

    Twoddle How long ago ? Hm... When I bought it ( year ago ) and It starts nearly 2 moths ago.

    n0cturnal nope. I playing Torchlight 2 too, and there is same problem. This is all the time. Not that begins at some point while playing or doing something on my comp.

  11. #11
    Then it could be overheating. Check all the fans are spinning properly and hoover out all the dust. If you're up to it download a program to check your temperatures Speccy for example.

    PS. It's possible it could also be due to other applications hogging the CPU usage. Try closing everything down before you run a game or even do a malware scan.
    Last edited by Twoddle; 2013-02-04 at 03:07 PM. Reason: PS

  12. #12
    Ok! Really thanks. Ill do that and post what's up.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •