Thread: Towny errors

  1. #1
    High Overlord Atreyu82's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Minecraftia
    Posts
    189

    Towny errors

    hi guys, me and a couple of friends have been running a Towny bukkit server for a while (since dec21st) and we've had our hurdles and what not, but the server as a whole has been running fine since 1st Jan with no errors. then the last day we have been getting these errors:

    21.02 13:13:31 [Server] SEVERE at net.minecraft.server.v1_4_6.ThreadServerApplication.run(SourceFile:849)
    21.02 13:13:31 [Server] SEVERE at net.minecraft.server.v1_4_6.MinecraftServer.run(MinecraftServer.java:416)
    21.02 13:13:31 [Server] SEVERE at net.minecraft.server.v1_4_6.MinecraftServer.q(MinecraftServer.java:481)
    21.02 13:13:31 [Server] SEVERE at net.minecraft.server.v1_4_6.DedicatedServer.r(DedicatedServer.java:224)
    21.02 13:13:31 [Server] SEVERE at net.minecraft.server.v1_4_6.MinecraftServer.r(MinecraftServer.java:524)
    21.02 13:13:31 [Server] SEVERE at org.bukkit.craftbukkit.v1_4_6.chunkio.ChunkIOExecutor.tick(ChunkIOExecutor.java:30)
    21.02 13:13:31 [Server] SEVERE at org.bukkit.craftbukkit.v1_4_6.util.AsynchronousExecutor.finishActive(AsynchronousExecutor. java:287)
    21.02 13:13:31 [Server] SEVERE at org.bukkit.craftbukkit.v1_4_6.util.AsynchronousExecutor$Task.finish(AsynchronousExecutor.j ava:179)
    21.02 13:13:31 [Server] SEVERE at org.bukkit.craftbukkit.v1_4_6.chunkio.ChunkIOProvider.callStage2(ChunkIOProvider.java:13)
    21.02 13:13:31 [Server] SEVERE at org.bukkit.craftbukkit.v1_4_6.chunkio.ChunkIOProvider.callStage2(ChunkIOProvider.java:47)
    21.02 13:13:31 [Server] SEVERE at net.minecraft.server.v1_4_6.ChunkRegionLoader.loadEntities(ChunkRegionLoader.java:367)
    21.02 13:13:31 [Server] SEVERE at net.minecraft.server.v1_4_6.Chunk.a(Chunk.java:627)
    21.02 13:13:31 [Server] SEVERE at net.minecraft.server.v1_4_6.Chunk.a(Chunk.java:648)
    21.02 13:13:31 [Server] SEVERE java.lang.Exception
    21.02 13:13:31 [Server] INFO Chunk coordinates: -384,-464
    21.02 13:13:31 [Server] INFO Attempted to place a tile entity (net.minecraft.server.v1_4_6.TileEntitySign@f355e51) at -166,86,-441 (AIR) where there was no entity tile!
    21.02 13:13:31 [Server] INFO Chunk file at -24,-29 is in the wrong location; relocating. (Expected -24, -29, got -11, -28)

    anyone know why?
    Last edited by Atreyu82; 2013-02-21 at 08:24 PM.

  2. #2
    LOAD"*",8,1 Fuzzzie's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Legion of Doom Headquarters
    Posts
    20,323
    Looks like world corruption to me. Not an expert with Bukkit though.

  3. #3
    High Overlord Atreyu82's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Minecraftia
    Posts
    189
    dont suppose you know of a quick fix then? #hopeful

    edit: im on with the lass trying to fix it and she said this: yea.. i have got as far as i know what chunks are bad.... but i have tried reverting them with a plugin... but it keeps reverting back to the broken one

    so we're at a bit of a loss atm >.<

  4. #4
    LOAD"*",8,1 Fuzzzie's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Legion of Doom Headquarters
    Posts
    20,323
    The part here:

    Attempted to place a tile entity (net.minecraft.server.v1_4_6.TileEntitySign@f355e51) at -166,86,-441 (AIR) where there was no entity tile!
    I think it's trying to say there's supposed to be a sign there but there isn't. Again, maybe more corruption. As for a fix, aside from regenerating chunks, no. It's a matter of going to a backup honestly.

  5. #5
    High Overlord Atreyu82's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Minecraftia
    Posts
    189
    thanks fuzzzie we're about to try that to fix it, will update when i have answers >.<

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •