Page 2 of 2 FirstFirst
1
2
  1. #21
    cant loggin wow or d3 atm :/ wth?

  2. #22
    Quote Originally Posted by chaosjones View Post
    i have 11k latency atm due to this -_-'

    also country's seems to be hit is norway sweeden netherlands denmark. at least thats the info i have from my guild.
    Diablo is down, which is based in Paris.

    | Warrior Moderator | Protection Warrior Weakaura Group |

  3. #23
    The Patient Roguezor's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Norway
    Posts
    307
    Quote Originally Posted by chaosjones View Post
    i have 11k latency atm due to this -_-'

    also country's seems to be hit is norway sweeden netherlands denmark. at least thats the info i have from my guild.
    Hmm yeh, 3 of us where entering a scenario when this happened... 2 of us from Norway and 1 from Netherlands. Pfft, ruining our Valor capping like that -.-
    Quote Originally Posted by PhillieB View Post
    Well the shadow-priest ain't a daffodil tooting snuggle bunny either. Besides this is the priest forum not gonna get much love for that line of reasoning here locky-loo - All your sha are belonging to us.
    Pokémon Y FC: 3866 - 8569 - 5310 (Fire safari: Larvesta - Ponyta - Braixen) PM with your code if you deside to add me

  4. #24
    Pandaren Monk
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Norway
    Posts
    1,887
    Quote Originally Posted by clampy View Post
    Diablo is down, which is based in Paris.
    But then again - my teammates, wich are french. Had no problems, but I as a Norwegian DCed and came back online after a couple of minutes with 10k+ ms and several DCs/Freezes
    Art is a long and tedious journy, and still so worth it.

    Instagram
    Facebook-Art page

  5. #25
    I wonder why WoW servers must be conected with D3 servers.

    Seriously cant play WOW so well, lets do some runs in D3 while waiting for fix! Oh wait you CANT

  6. #26
    Quote Originally Posted by Mamut View Post
    I wonder why WoW servers must be conected with D3 servers.

    Seriously cant play WOW so well, lets do some runs in D3 while waiting for fix! Oh wait you CANT
    That was my botched plan as well
    Your soul shall be mine! ||| Forum rules ||| New England Patriots

  7. #27
    Path of Exile is out there, stop playing Diablo!

  8. #28
    The Patient Roguezor's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Norway
    Posts
    307
    Quote Originally Posted by Mamut View Post
    I wonder why WoW servers must be conected with D3 servers.

    Seriously cant play WOW so well, lets do some runs in D3 while waiting for fix! Oh wait you CANT
    They also put downtimes for both wow and diablo on the same nights aswell. >.<

    "Aww, wednesday maintenance. Let's play some diab.... ohh nvm"

    Edit: I managed to logg back on now 2 mins ago (Sylvanas server)
    Last edited by Roguezor; 2013-02-25 at 12:44 AM.
    Quote Originally Posted by PhillieB View Post
    Well the shadow-priest ain't a daffodil tooting snuggle bunny either. Besides this is the priest forum not gonna get much love for that line of reasoning here locky-loo - All your sha are belonging to us.
    Pokémon Y FC: 3866 - 8569 - 5310 (Fire safari: Larvesta - Ponyta - Braixen) PM with your code if you deside to add me

  9. #29
    Fluffy Kitten Millennía's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Northern Ireland
    Posts
    3,488
    Starcraft 2 is down as well - from UK

  10. #30
    Quote Originally Posted by clampy View Post
    Oh Telia..........
    ^ This.

    As usual its a routing issue or similar at Felia :

    Tracing route to eu.logon.battle.net [213.248.127.130]
    over a maximum of 30 hops:

    1 <1 ms 1 ms <1 ms 10.0.0.138
    2 6 ms 12 ms 5 ms ti0187a380-l100.ti.telenor.net [148.122.177.41]
    3 20 ms 18 ms 17 ms ti0001d320-ge2-1-2-10.ti.telenor.net [146.172.83.65]
    4 33 ms 24 ms 24 ms ti0001c310-ae4-0.ti.telenor.net [146.172.98.145]
    5 18 ms 18 ms 18 ms ti0001c400-ae3-0.ti.telenor.net [146.172.100.125
    6 17 ms 51 ms 24 ms ti3004c310-ae5-0.ti.telenor.net [146.172.100.38]
    7 22 ms 23 ms 25 ms ti6000b300-ae0-0.ti.telenor.net [146.172.105.46]
    8 18 ms 18 ms 18 ms kbn-glos-i1-link.telia.net [213.155.141.245]
    9 21 ms 18 ms 18 ms kbn-bb2-link.telia.net [80.91.253.244]
    10 * * * Request timed out.
    11 * * * Request timed out.
    12 3632 ms 32 ms 32 ms ffm-b10-link.telia.net [80.91.251.248]
    13 * * * Request timed out.
    14 * * * Request timed out.
    15 * * * Request timed out.
    16 * * * Request timed out.
    and so on...

    Tracing route to wow-europe.com [80.239.186.22]
    over a maximum of 30 hops:

    1 <1 ms <1 ms <1 ms 10.0.0.138
    2 * 6 ms 7 ms ti0187a380-l100.ti.telenor.net [148.122.177.41]

    3 28 ms 18 ms 17 ms ti0001d320-ge2-1-2-10.ti.telenor.net [146.172.8
    .65]
    4 18 ms 17 ms 17 ms ti0001c310-ae4-0.ti.telenor.net [146.172.98.145

    5 30 ms 18 ms 18 ms ti0001c400-ae3-0.ti.telenor.net [146.172.100.12
    ]
    6 18 ms 17 ms 18 ms ti3004c310-ae5-0.ti.telenor.net [146.172.100.38

    7 19 ms 18 ms 18 ms ti6000b300-ae0-0.ti.telenor.net [146.172.105.46

    8 18 ms 18 ms 19 ms kbn-glos-i1-link.telia.net [213.155.141.245]
    9 18 ms 18 ms 18 ms kbn-bb2-link.telia.net [213.155.135.174]
    10 1717 ms 1642 ms 1764 ms hbg-bb2-link.telia.net [213.155.134.205]
    11 * * * Request timed out.
    12 * * * Request timed out.
    13 2541 ms 43 ms 80 ms prs-b8-link.telia.net [213.155.131.17]
    14 * * * Request timed out.
    ...

  11. #31
    Heroes of Newerth (dota type game) had a huge problem only 30minutes ago due to a server going down.

    ---------- Post added 2013-02-25 at 12:47 AM ----------

    Not connected to WoW at all so maybe it's something different

  12. #32
    High Overlord
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Sweden
    Posts
    102
    Well, at least it's the Oscars right now so I have something to do while they are trying to solve this issue.

  13. #33
    Quote Originally Posted by Millennía View Post
    Starcraft 2 is down as well - from UK

    Have SC2 too, did not even try launch...

  14. #34
    Quote Originally Posted by epLe View Post
    As usual its a routing issue or similar at Felia :
    Failia then more like -_-
    Your soul shall be mine! ||| Forum rules ||| New England Patriots

  15. #35
    High Overlord
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Sweden
    Posts
    102
    Oh, Frostmane is back up

  16. #36
    I logged into several EU realms now and they seem to be fine from Germany.
    I tried English, French and Russian servers and I get connected to them all.

  17. #37
    Quote Originally Posted by Bokhyllan View Post
    Oh, Frostmane is back up
    Yeah, my main realm seems to be up with no problems too. Woohoo!
    Your soul shall be mine! ||| Forum rules ||| New England Patriots

  18. #38
    The Patient Septik's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Canada
    Posts
    253
    off topic i know, but who is the euro equivalent to GC?

  19. #39
    Stood in the Fire Deschim's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    EUNL
    Posts
    352
    Quote Originally Posted by chaosjones View Post
    i have 11k latency atm due to this -_-'

    also country's seems to be hit is norway sweeden netherlands denmark. at least thats the info i have from my guild.
    Yeah but that 3 country's ar also like 60% of the EU wow population xD

    Armory
    *If you want to criticize my english, Atleast post something usefull on the topic to*

  20. #40
    Quote Originally Posted by Polio View Post
    off topic i know, but who is the euro equivalent to GC?
    Ghostcrawler.
    I'm not a native English speaker, and yet, I don't suck at English. The argument "English is not my mother tongue" doesn't actually give you an excuse to do so.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •