1. #1
    Dreadlord Spray's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    /over/here.php
    Posts
    804

    Exclamation "Unusual" problem with "Logging in to game server".

    Long story short, I'm on my university, other realms work just fine, Burning Legion doesn't.

    Repeated steps:
    1. Entering logon information
    2. "Success", few seconds, realm selection appears.
    3. Choosing Burning Legion, even though it's default already.
    4. "Logging in to game server", few seconds, realm selection again, no warning, no error, nothing the window just disappears.
    5. Trying again million times and getting pretty furious.

    But, if on the realm selection I choose another realm - it doesn't work either, "Logging in to game server"... but wait, there's more! If I hit Cancel then, go back to main screen, log in again, then it goes past "Success" up to a character selection. And I can even play, yay!

    In case of Burning Legion..? Yup, doesn't work.
    I have 11 characters on it, but I can log on the other realm with 9 characters, so it's probab;y not an issue of 'big, overloaded realm'.

    It's not a problem with network here, everything works flawlessly, even WoW, just not the bloody Burning Legion.

    Any ideas?

    Log:
    Burning Legion:
    2/21 15:28:20.054 ClientConnection Completed: COP_GET_REALMS code=RESPONSE_CANCELLED result=FALSE
    2/21 15:28:20.054 ClientConnection Initiating: COP_CONNECT code=CSTATUS_CONNECTING
    2/21 15:28:41.121 ClientConnection Completed: COP_CONNECT code=RESPONSE_FAILED_TO_CONNECT result=FALSE

    Bronze Dragonflight or any other:
    2/21 15:29:43.839 ClientConnection Initiating: COP_CONNECT code=CSTATUS_CONNECTING
    2/21 15:29:43.931 ClientConnection Completed: COP_CONNECT code=RESPONSE_CONNECTED result=TRUE
    2/21 15:29:43.975 ClientConnection Initiating: COP_AUTHENTICATE code=CSTATUS_AUTHENTICATING
    2/21 15:29:44.504 ClientConnection Completed: COP_AUTHENTICATE code=AUTH_OK result=TRUE
    2/21 15:29:45.095 ClientConnection Initiating: COP_GET_CHARACTERS code=43
    2/21 15:29:46.036 ClientConnection Completed: COP_GET_CHARACTERS code=44 result=TRUE

  2. #2
    Dreadlord Spray's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    /over/here.php
    Posts
    804
    I'll try again then :(

  3. #3
    Usually one would go to the official blizzard forums and post this at the technical issues section.
    Or contact their client support.
    Good luck.

  4. #4
    Dreadlord Spray's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    /over/here.php
    Posts
    804
    Quote Originally Posted by Vaelorian View Post
    Usually one would go to the official blizzard forums and post this at the technical issues section.
    Or contact their client support.
    Good luck.
    Tried that already, to no avail, no response whatsoever.

    Hence I try here.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •