1. #1

    WoW armory being extremely slow?

    Hey!

    Is it just me or the WoW armory (EU) has been super slow in the past 2 days, and it keeps crashing whenever I try to load up a character? I keep getting the 503 error!

    ---------- Post added 2013-04-03 at 08:08 AM ----------

    Just me then I guess :P

  2. #2

  3. #3
    Legendary! TJ's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    North Wales
    Posts
    6,385
    Yeah, I'm getting that error all the time. Something up with it.

  4. #4

  5. #5
    Maybe it's because they're working on an upgrade for the Battle.net website? I might sound a little presumptious here, but they did say that their web team was 'too busy' to come up some April Fool's pranks, and when I was looking up someone's armory page on Monday the crabby thing told me 'BattleTags were coming to Warcraft, making it easier to... something I forgot.

    Who knows though, I might be completely wrong and maybe it's just a server hiccup on their part, but I for one would like to see SOME of the innovations they promised us with the launch of the 'revolutionary' BNet 2.0.
    "When I became a man I put away childish things, including the fear of childishness and the desire to be very grown up.” - C.S. Lewis
    //Le'Boem

  6. #6
    I've hardly been able to use EU armory recently. I was blaiming it on my provider though. Good to know they're ok. Bad that armory servers fail apparently.

  7. #7
    I thought it was just me, I was starting to blame my ISP. lets hope they get it sorted soon, it's getting quite annoying with all the 503 errors.

  8. #8
    Whatever it was, it seems to be fixed now! Armory is working for me

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •