1. #1

    Google Chrome - Error 15 (net::ERR_SOCKET_NOT_CONNECTED): Unknown error.

    I'm getting this error whenever I search google for something, or whenever I try to go to any google-related sites.

    Error 15 (net::ERR_SOCKET_NOT_CONNECTED): Unknown error.



    I've read some threads that say restarting chrome/computer, uninstalling/reinstalling, clearing cache, etc, doesn't work. I also can't access any of the google sites right now to report the bug to them, or to download the previous version of chrome to see if it would fix this bug.

  2. #2
    Dreadlord ItsRedd's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Amsterdam
    Posts
    868
    Quote Originally Posted by nolliepop View Post
    I've read some threads that say restarting chrome/computer, uninstalling/reinstalling, clearing cache, etc, doesn't work.
    Did you read that it didn't work? Or did you read those things as suggestions, tried them and found out they didn't work?

    FPS MAP DESIGN | Core i5 3570k [email protected] | Be Quiet! Dark Rock Pro 2 | ASRock Z77 Extreme4 | 2x4GB Corsair [email protected] | Gigabyte Radeon 7950 Windforce x3 | Samsung 840 250GB SSD | WD Black 500GB | 2x WD Green 1TB | Antec HCG520 | Tt Chaser Mk I

  3. #3
    Quote Originally Posted by Itsredd View Post
    Did you read that it didn't work? Or did you read those things as suggestions, tried them and found out they didn't work?
    I read that they didn't work here.

    I just came across this link, and i found how to fix it. Sorry for bothering! I was searching for an hour with no luck, so I thought I'd ask you guys.
    Last edited by Carabiner; 2013-04-03 at 12:05 PM.

  4. #4
    Can you discuss your problem with google chrome technical support team. If not please discuss your problem with this team they give step by step instructin to you how can you get rid of this problem.

  5. #5
    Dreadlord ItsRedd's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Amsterdam
    Posts
    868
    Quote Originally Posted by alexalbert View Post
    Can you discuss your problem with google chrome technical support team. If not please discuss your problem with this team they give step by step instructin to you how can you get rid of this problem.
    He already stated he fixed it...

    FPS MAP DESIGN | Core i5 3570k [email protected] | Be Quiet! Dark Rock Pro 2 | ASRock Z77 Extreme4 | 2x4GB Corsair [email protected] | Gigabyte Radeon 7950 Windforce x3 | Samsung 840 250GB SSD | WD Black 500GB | 2x WD Green 1TB | Antec HCG520 | Tt Chaser Mk I


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •