Page 1 of 2
1
2
LastLast
  1. #1

    Chrome WebGL issue

    On the main page & forums I keep getting this error in Chrome (v28).
    Not sure if it's related to the site itself or if it's a Chrome issue, but I thought I'd let you know.


  2. #2
    Miss Doctor Lady Bear Sunshine's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    San Francisco
    Posts
    15,036
    Thanks; will report it to the devs

  3. #3
    Also been getting this nearly every time I visit the homepage for days now.
    Jsz
    <The Requiem> US-Horde Mythic
    > twitch.tv stream <

  4. #4
    Just (since yesterday, if that's any help) started happening to me as well.

  5. #5
    same issue here!

  6. #6
    Legendary! Ryme's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    In a field, somewhere
    Posts
    6,164
    This has just stopped occurring for me, seems fixed once more.
    I am the lucid dream
    Uulwi ifis halahs gag erh'ongg w'ssh


  7. #7
    Quote Originally Posted by Ryme View Post
    This has just stopped occurring for me, seems fixed once more.
    Not for me, I'm on Chrome 28.0.1500.52m if that's any help.

  8. #8
    Chrome 28.0.1500.52 beta-m
    Issue still exists, it is annoying and only happening on mmo-champion.

  9. #9
    Legendary! Ryme's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    In a field, somewhere
    Posts
    6,164
    Quote Originally Posted by Ryme View Post
    This has just stopped occurring for me, seems fixed once more.
    Quote Originally Posted by ccKep View Post
    Not for me, I'm on Chrome 28.0.1500.52m if that's any help.
    Yeah, it came back again for me too.
    I am the lucid dream
    Uulwi ifis halahs gag erh'ongg w'ssh


  10. #10
    Brewmaster Detheavn's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    The Nether .... lands
    Posts
    1,438
    Still up for me. Also Chrome ver 28.0.1500.52 m

  11. #11
    This is driving me nuts

  12. #12
    Herald of the Titans Grimord's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Portugal
    Posts
    2,619
    I use chrome and I haven't experienced this so far.

    Been accessing via Windows 7 x64 and Ubuntu 12.10 x86.


  13. #13
    Quote Originally Posted by Grimord View Post
    I use chrome and I haven't experienced this so far.

    Been accessing via Windows 7 x64 and Ubuntu 12.10 x86.
    - Which version of Chrome (Link)? (28.0.1500.63 m for me)
    - What graphics card model (and drivers)? (ATI Radeon HD 5670, Driver Packaging Version 12.104-130328a-157485C-ATI, Catalyst Version 3.4)

  14. #14
    Herald of the Titans Grimord's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Portugal
    Posts
    2,619
    Quote Originally Posted by ccKep View Post
    - Which version of Chrome (Link)? (28.0.1500.63 m for me)
    - What graphics card model (and drivers)? (ATI Radeon HD 5670, Driver Packaging Version 12.104-130328a-157485C-ATI, Catalyst Version 3.4)
    Windows 7, Chrome version: 27.0.1453.116 m ---- ATI Radeon HD 5670 (Driver: 12.10.17-130215a-153345E-ATI / Catalyst 13.2)

    Ubuntu 12.10, Chrome version: 28.0.1500.52 --- ATI Radeon HD 7470M (Using proprietary drivers, up to date)

    REMINDER -> I am NOT experiencing any issues with any of the machines listed.
    Last edited by Grimord; 2013-07-01 at 05:19 PM.


  15. #15
    Mechagnome Aliok's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Oregon, U.S.A.
    Posts
    612
    I have been experiencing this issue since yesterday. I turned off all browser extensions and closed the YouTube tab I had open for good measure. Force-refreshed the page and I'm still seeing this error message on MMO-Champion.

    Windows 7 Pro SP1 x64 , Chrome version 28.0.1500.63 m
    nVidia GeForce GTX 460 -- Driver Version 9.18.13.1106 (newer drivers cause instabilities in my system)
    Originally Posted by Daeleht (Blue Tracker)
    Post constructively or I'll press some different buttons next time.
    Perfect summations of my feelings on CRZ - why I want to like it but can't.

  16. #16
    would be really nice if a mmo-champion dev could look at this issue. It is only happening on mmo-c. No plugins used, tested on two different machines.

  17. #17
    I've tried narrowing this issue down, however without luck.

    - Windows 7 Professional SP1, x64
    - ATI Catalyst 13.6 (currently testing the beta), didn't work with current stable either
    - Chrome 28.0.1500.63 m
    - only happening on mmo-c
    - tested with and without extensions
    - tested with and without incognito mode
    - installed the WebGL-Inspector extension for Chrome but it doesn't fire on the page

    Maybe it's got something to do with some (region-specific?) ad? I'm noticing this error more frequently during the night (Europe, Germany) than the day - though this could be a coincidence.


    Edit: Since I couldn't think of any website I frequently visit that uses WebGL I disabled it for the time being by appending --disable-webgl to the shortcut. Perhaps someone is in a similar situation and finds this useful.
    Last edited by ccKep; 2013-07-02 at 11:09 PM.

  18. #18
    Immortal Duilliath's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Moonglade
    Posts
    7,816
    Been getting this since some windows updates. Every single MMO-C page.

  19. #19
    Getting this as well, using the newest version of Google Chrome (28.0.1500.71 m).

    Edit:
    Managed to fix this and some page rendering issues by disabling hardware accelerated graphics from Chrome settings.

    chrome://settings -> Show advanced settings... -> untick "Use hardware acceleration when available" and restart browser as suggested.
    Last edited by Illitti; 2013-07-11 at 05:41 PM.

  20. #20
    Immortal Duilliath's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Moonglade
    Posts
    7,816
    Quote Originally Posted by Illitti View Post
    chrome://settings -> Show advanced settings... -> untick "Use hardware acceleration when available" and restart browser as suggested.
    I fixed it by going to chrome://flags -> Disable WebGL

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •