1. #1

    Problem launching WoW after update

    Cant launch WoW after their update last night. It just isnt initializing. It's stuck on the "Checking for updates". It's not DLing anything either. Also, the log in to on the WoW forums is wonky. I can't log into my forum account for some reason.'

    Help! Thanks

    - - - Updated - - -

    It did say servers will be down from 3am to 6am PST? It's 11:30 thats 8:30pst for me.

  2. #2
    Super Moderator Darsithis's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Chicago
    Posts
    32,259
    Did you try cutting the Agent process in Task Manager?



  3. #3
    No, how do I do that?

  4. #4
    Super Moderator Darsithis's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Chicago
    Posts
    32,259
    - CTRL-ALT-DELETE
    - select Start Task Manager
    - Click "Show All Process From All Users"
    - Find "Agent.exe *32". Will be the Battle.net update agent
    - Restart WoW and see if it continues past that point



  5. #5
    What do I do with it when I find - Find "Agent.exe *32". Will be the Battle.net update agent?

  6. #6
    Super Moderator Darsithis's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Chicago
    Posts
    32,259
    Kill the agent Just press Del. It'll confirm if you want to cut the process. Don't know if it'll fix it but sometimes it gets hung. There are other options if that doesn't solve the problem



  7. #7
    Nadda. Are the servers (NA) up? Im on KT

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •