1. #1

    wowdb tooltip script page has an error

    http://www.wowdb.com/tooltips

    the "I don't have JQUERY yet" explanation is malformed. the script tag for the JQuery reference is broken and likely won't work.

  2. #2
    not good with computers
    chaud's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    7,481
    It looks fine to me, what is the issue?

  3. #3
    Code:
    ">src="//ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.8.0/jquery.min.js">
    <script type="text/javascript" src="http://static-azeroth.cursecdn.com/current/js/syndication/tt.js"></script>

    it looks like above to me. the googleapis link likely won't work, since it has 2 closing brackets, 3 accolades and no script html tag.

    edit: for reference, i'm using Chrome 30.
    Last edited by nzall; 2013-10-26 at 09:11 PM.

  4. #4
    not good with computers
    chaud's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    7,481


    Looks like the above to me in every browser.

  5. #5


    this is how it looks on my side.

    edit: it only looks like that in Chrome for me. IE is fine.

  6. #6
    not good with computers
    chaud's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    7,481
    No one was able to reproduce the issue.

  7. #7
    I figured out what caused it. I have the extension "Clickable links 2.3" (https://chrome.google.com/webstore/d...dnmfiningckjia). when I disable all my extensions, the bug disappears, but when I enable this extension, the bug is there.

    Hope this helps for debugging it.

  8. #8
    not good with computers
    chaud's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    7,481
    I would suggest reporting the bug to the extension author, as it is not an issue on our end.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •