1. #1

  [H] Norrlands Guld 14/14 HC Kazzak EU - REKRYTERAR

  Historia
  <Norrlands Guld> är en svensk 25-man raiding guild med en historia som sträcker sig ända tillbaka till Vanilla. Guilden startade på Shattered Hand EU där vi började nå fina resultat inom raiding. När Black Temple släpptes tog vi en tredjeplats på Illidan Stormrage samtidigt som vi plockade hem några andraplatser på bossar som Kalecgos och Brutallus.
  Under Icecrown citadel splitrades guilden. Först i Cataclysm var vi återigen tillbaka, den här gången som en 10-man guild.
  När Mist of Pandaria släpptes möttes vi återigen av en del roster problem och startade sent i denna expansion som 10-manna guild.
  Efter att ha dödat Thok HC möttes vi utav guilden <Desolate> som var en grupp spelare som har spelat tillsammans genom nästan hela MoP. Tillsammans öppnade upp det vi har idag – en 25man HC raiding guild. Efter ett fåtal möten med respektive GM/Officers valde vi att starta sammarbetet och <Desolate> flyttade över och är nu under namnet <Norrlands Guld>. <Norrlands Guld> består idag av en stark core där alla bor i vårt avlånga land Sverige.

  Raiddagar
  Vi raidar då Onsdagar (19.00-23.00), Söndagar (18.00-23.00) och när World of Draenor är live, kommer Tisdagar (19.00-23.00) tillkomma samt en fjärde dag som inte är bestämd ännu.

  Mål för World of Draenor
  - Stabil och bra progress i tidigt skede. Vilket innefattar indirekt att vårat mål är att komma högre på realmen än vad vi gjorde detta tier. (Plats 10 för 25-man guilder på Kazzak.)
  - Ha en stark och kraftfull core som är redo att satsa till 110 procent.
  - En närvarande ledningsgrupp som kommer göra allt för att motivera sina spelare och etablera sig ännu mer på realmen.

  Och då börjar den roliga delen av att få ett sammansvetsat gäng som redan nu bygger upp en stark vilja till World of Draenor – nämligen rekryteringen. Just nu har vi alla klasser öppna, detta betyder att vi alltid söker expetionella spelare, oavsett klass och spec. Vi överväger alltid välskrivna applications vi får in och vi uppskattar den tid ni lägger ner på att skriva ditt ”personliga brev” till oss med information som gör att vi kan få en uppfattning om vem du är bakom tangentbordet när du antingen slåss med dina händer, kastar magiska formler eller plåstrar om folk.

  Rekrytering
  Om ni tar en titt på följande länkar finner ni en uppdaterat lista på vad vi söker:
  wowprogress.com/guild/eu/kazzak/Norrlands+Guld/rating.tier16_25
  norrlandsguld.shivtr.com

  Jag hoppas att guildbeskrivningen kan ge er information om vad <Norrlands Guld> har att erbjuda Er. Vid intresse eller frågor, hör av er till någon av följande;

  Fishi – Guildmaster, Melee Officer samt Raidleader Fishen#2516
  Obefintlig – Recruiting Offficer Obefintlig#2918
  Mixit - Officeransvarig Fordtraktor#2579
  Locknrollen – Range Officer Lockn#2993
  Lyr – Healer Officer Lyr#2282

 2. #2
  -- Bumping --

 3. #3
  -- Bumping --

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •