Vi er et forholdsvis nyt guild, der er blevet startet i slutningen af MoP. Dette betyder selvfølgelig også at nogle af os ikke har raidet sammen endnu, og vi vil derfor skulle bruge noget tid på at lære hinanden at kende, både som spillere, men også som personer. Og vi foretrækker derfor også at vores member kan væbne sig med lidt mere tålmodighed end normalt. På trods af dette regner vi dog stadig med at kunne progress igennem HC rimelig hurtigt, og komme igang med noget mythic progress.

Vi mangler i øjeblikket primært healers (pala, druid, priest), og så mangler vi også en god ww monk og rogue. Vi søger selvfølgelig ikke KUN de nævnte classes, da vi er i en fase hvor vi skal have alle vores raiders igennem trial. Vi er derfor åbne for de fleste classes.
Vi ser helst at vores raiders er over 18 år gamle, som er vant til at raid på et højt niveau hvor der ikke er plads til mange fejl, og hvor man helst skal møde op til alle raids og altid være 100% forberedt på alle punkter.

Vi håber på at kunne få bygget et raid team op der kan konkurrere med de bedste guilds på serveren på serveren, og selvfølgelig også et team af friske fyre der samtidigt kan finde ud af have det sjovt!

Hvis det lyder som noget for dig så add xsciveral#2865 in-game, eller smid en ansøgning på vores hjemmeside "angerguild.wowlaunch.com"