1. #1

    [H] Utvalda - Ragnaros 9/10 BrF(M) - Swedish

    Utvalda is a swedish raiding guild on the server Ragnaros EU-Horde.

    The following text is in Swedish so if you don't understand it, this isn't the guild for you. Sorry.

    _______________________________________________________________________
    Vi söker för tillfället: DPS och/eller Healer.

    De flesta klasser skulle kunna fungera, Warlock står dock för tillfället överst på önskelistan. Ifall du som person verkar passa så kan det oftast lösas.

    Vi raidar 3 gånger i veckan på följande tider:
    Onsdag 19:00 - 23:00
    Torsdag 19:00 - 23:00
    Måndag 19:00 - 23:00

    "Utvalda" är från början en sammanslagning av två guilder från Ragnaros (Utvalda + ProbablyDrunk) vår progress för tillfället är 8/10 Mythic Blackrock Foundry + 7/7 Mythic Highmaul.

    Utvalda startades som en casual guild på Quel'thalas för att få tiden att gå. Då alla raiders har varit hardcore någon gång under WoWs historia så tog det inte lång tid innan vi connectade med varandra och den seriösa raidingen startade. ProbablyDrunk nyskapades av ett gäng kompisar inför MoP med syfte att tillsammans ha roligt och döda content i god takt i glada vänners lag utan att för den sakens skull raida alltför många dagar i veckan. De flesta av oss har under någon period raidat relativt hardcore men valt att dra ner på intensiteten för att det helt enkelt är roligare att raida när det inte är varje kväll. Under WoD har vi genomgående haft 3 kvällar i veckan avsatt till raidande och trots det lyckats ha en bra progress och framförallt bra mycket roligare än när vi haft mer aggresiva raidscheman.

    Vi söker dig som vill raida 3 gånger i veckan men ändå ha god progress och vill ha en trevlig svensk guild att spela i. Om det låter som du är vi kanske guilden för dig. Vi kommer pusha vidare för att döda Blackhand och sedan ge oss i kast med Hellfire Citadel i 6.2. Förstånd, god attityd och att sådant som enchants/gems/flasks etc är fixade är givetvis ett måste. Hör av dig till Jeniwyn ingame via whisper eller addande av min battletag så tar vi ett snack.

    Battletags:
    jeni#2329

    Jeniwyn-Ragnaros EU Horde
    Last edited by Jeniwyn; 2015-06-03 at 06:02 PM.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •