1. #1

    Horde Bättre Folk - EU Kazzak

    Bättre Folk är nystartade på Kazzak. Vi vill vara bäst på realmen till vår raiding-tid relaterat. Vi kommer att förvänta oss mycket men vi kan ge mycket i retur.

    Raid tider:

    Onsdag 19-23
    Torsdag 19-23
    Söndag 19-23 (14-23 vid vissa tillfällen för att pusha igenom kontent)

    Pullen går 19.00. Ingen är sen. Egen begravning är en vettig orsak men annars förutsätter vi att du är där.

    Attityd:

    Vi söker efter spelare med mycket skinn på näsan. Då du gör misstag grävs det i logs och det kommer att komma synpunkter på misstag/hur du spelar. Vi vill att du skall vara vokal och komma med synpunkter och idéer. Raiding är en team effort där alla kontribuerar. Du får chans att ranka etc. under farm men under progress skall bossen ner utan att smörja sitt eget ego etc. Du bör komma med en mindset där du spelar för guilden och detta betyder att du kommer att sitta på progress då bossen kräver en specifik setup eller liknande.

    Vem söker vi?

    Vi söker snarare spelaren än klassen i nuläget. Vi har tanks men resten går att diskutera. Du bör kunna spela alts och du skall kunna alla specs inom din klass.
    Experience-wise vill vi att du dragit igenom flera tiers gärna i vettiga guilds och att du loggar bra och inte dör till onödigt skit på marken osv.
    Attityden utanför bosspulls kommer vara ganska slapp och vi förstår att spelet skall vara kul. Det kan komma ganska osmakliga skämt under raids och det kommer inte daltas för eventuella upprörda minoriteter osv.

    Varför Bättre Folk?

    Vi raidar med en inställning där progress går först men där vi samtidigt förstår att det sist och slutligen är ett spel och att ha roligt är det viktigaste. Med det sagt ser vi dödandet av bossar snabbt som den roliga delen snarare än drama och annat bull!@#$.

    Ifall du har samma mål som oss, gå in och ansök på www.battrefolk.com eller kontakta någon av oss via BattleTag (koverhar#1585, welo#2912, kungkaj#2360, proxan#2875)
    Last edited by Welo; 2016-04-13 at 02:29 PM.

  2. #2

  3. #3
    Bump är nu på topp

  4. #4

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •