1. #1
    Deleted

    [SWE] <BIZZNO> [A] 7/7M Recruiting for Nighthold

    --UPDATE--
    Nu när progress är över kommer vi göra vissa justeringar i vår roster och behöver därmed få in lite nytt blod i vissa roller. Vad vi just nu letar lite extra efter är:

    1-2 DPS
    1-2 Healers
    ------------

    Bizzno är en av de bästa svenska guilderna som existerat i WoW, både i 10-manna i tidigare expansioner och sedan 20-man i WoD. HFC blev något av ett misslyckande då guilden tog en paus pga bristande intresse för att raida mitt i sommaren då de flesta av oss nuförtiden gör annat på sidan om WoW. Vi startar nu om med en lite annan approach inför Legion, där vi går ner i antalet raiddagar, men genom att öka effektivitet samt kvalitet under de timmar vi faktiskt raidar kunna få så bra world-rank som möjligt.

    Av dig som recruit förväntar vi oss en ganska stor mognad, de flesta av oss är över medelåldern för wowspelare, vi är inte mindre dumma i huvudet för det men om du är en shitkid som inte kan ta kritik utan att börja lipa är detta inte guilden för dig. Under progress kommer du förväntas prestera på en extremt hög nivå och du är en person som alltid sätter laget före dig själv, alla gör misstag men att spela dåligt kommer aldrig accepteras under progress. Utöver detta förväntas du kunna dyka upp de raiddagar vi kommer spika, men räkna med 4 progressraids med undantag för den första mythic-veckan då vi kommer spela lite mer (6-7 dagar).

    Du ska kunna spela ett par olika klasser inom din roll (tank/heal/ranged/melee) som om det vore din main, spelare som är extremt låsta vid en klass blir svåra att ha med i liten raidgrupp. Vi siktar på att ha en main och två alts där du i princip ska kunna spela alla tre lika bra.

    - Du är 20+
    - Du ska kunna raida 4 dagar i veckan under progress.
    - Du är bra på WoW
    - Du ska veta hur man tar kritik, du kommer garanterat få höra att du suger kuk någon gång, om detta är ett problem för dig bör du inte applya.

    Låter detta intressant så får du gärna göra en kort summering av vem du är och varför vi borde vara intresserade av dig, skicka med lite logs, det är inte nödvändigt att ha 99% logs på alla fighter, men det ger oss iaf möjlighet att få en bild av hur du spelar. Har du logs från progress är detta mycket bättre än någon "fusklogg" från farm.

    Om vi tycker du verkar vettig tar vi resten av snacket över TS då det finns roligare saker än att lista alla sina bosskills i en apply.

    Kontakt:

    http://bizzno-guild.se/forum/

    Ingame:
    Phyrre#2797 (GM)
    Phixer#1877 (Officer)
    Giftig#2647 (Officer)
    Last edited by mmocad3be2a7c8; 2016-10-21 at 10:16 PM.

  2. #2
    Deleted
    Back to the top

  3. #3
    Deleted
    Back to the top

  4. #4
    Deleted
    Back to the top

  5. #5
    Deleted
    Back to the top

  6. #6
    Deleted
    Back to the top

  7. #7
    Deleted
    Back to the top

  8. #8
    Deleted
    Back to the top

  9. #9
    Deleted
    Back to the top

  10. #10
    Deleted
    Back to the top

  11. #11
    Deleted
    Back to the top

  12. #12
    Deleted
    Topkek

    Uppdatering för Nighthold, letar just nu efter 1-2 Riktigt bra healers och 1-2 DPS

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •