1. #1

    Horde Newly started 2days/week mythic raiding guild Helios recruiting (Danish people)

    Hvem og hvad er Helios?

    Helios er en guild dannet af engagerede og erfarne nuværende og tidligere high-end raiders. Hvilket betyder, at du vil raide med spillere, der har en 100% forståelse om deres class, og omkring spillet og raiding som helhed.

    Vi søger at styrke vores raiding roster med et par nye spillere og i sidste ende dræbe de forskellige bosser på heroic, og derefter gå videre til at dræbe bosserne på mythic. (så hurtigt som muligt, når vi har de sidste folk til rosteret).

    Raiding dage og tidspunkter er:
    mandag og tirsdag fra 19:45 til 23:30, vil vi kræve minimum 90% fremmøde. Så hvis du ikke kan klare dette krav, så er vi ikke det guild du søger. 19:45 står man klar ved instance, inv kommer 19:30.

    Hvad vil vi tilbyde dig?
    Først og fremmest vil du opleve alle de bosser der er i spillet og til sidst dræbe dem med stil! Med et modent, venligt og inspirerende raid-miljø tilbyder vi også en meget social omgangskreds, hvor folk i sidste ende forhåbentligt bliver venner, hænger ud på discord, mødes IRL, griner og græder sammen. (Den grædende part finder mest sted efter Sanick's latterlige forsøg på humor.) Under raids vil vores mål være at holde fokus, samtidig med at have en god tid sammen - Vi opfordrer i den forbindelse spillere til en munter og afslappet tilstand, men også med det fornødne fokus.
    Officerene vil hjælpe dig med at integrere dig i guilden, og du vil altid blive belønnet for dit bidrag.

    Hvad ønsker vi fra dig?
    For det første kræver vi brug af dansk i både skriftlige og verbale former, da vi raider på dansk. At kende din class, din rolle, og din funktion på hver encounter vi kæmper i mod. Samtidig er modenhed et must. Tidligere erfaring i PvE er også påkrævet, helst akkumuleret i flere high-end raiding tilfælde. Vi kræver maksimal indsats lagt i din karakter, såsom reputation med de korrekte faktions og brug af ordentlige enchants og gems, flask, pots osv.
    Vores mål er at blive en af de bedste danske raiding guilds - og en af de bedste 2day/week raiding guilds i verden - hvis du på forhånd ved, at du ikke har niveauet til det, kan du ligeså godt spare din apply - ellers er vi altid imødekommende overfor applies og alle exceptionelle applies vil blive taget i betragtning, også selvom du måske spiller en class, vi ikke pt har mangel på. Naturlig/positiv konkurrence er godt for de fleste elementer ift raiding, og derfor sørger vi også for at holde vores raidere "I ilden", så man ikke hviler på laurbærene, med et 120% sikkert raidspot.
    Som noget sidste, forlanger vi 90% attendance fra alle vores raidere. Vi operere med en tight roster, for at give mest muligt spilletid til alle, på de 2 dage/ugen vi raider og derfor er det også vigtigt, at du prioritere din tid omkring at kunne være med til raiding hver gang. Selvfølgelig kan der komme IRL i vejen, og det er vi 110% overbærende med, men herudover, ser vi gerne at du prioritere således, at du næsten altid kan deltage i raids.

    Overordnet set, når det kommer til din class og spillet, forventer vi at:

    1. Din class er tuned 2tm + du er 120% inde i alt omkring denne.
    2. Dit spil (adaption/optimering/evnen til at se frem og sætte ting i perspektiv i en kamp - ligeledes tage imod input og tilpasse disse i dit spil, alt imens du til stadighed optimere andre punkter.
    3. Din evne til at deltage på et hold; og i det hele taget socialt. Dette er noget vi vægter rigtigt højt i Helios. Passer du ikke ind og/eller falder udenfor vores øvrige cores normer, vil du nok ikke finde dig til rette i guilden.
    4. Du er ikke bleg for at modtage kritik (det sker for alle, men vil altid være konstruktiv kritik!)
    5. Vi forventer du er MEGET komfortable med at din role. VI har ikke plads til en oplæring eller gearing op periode. Legion er på trapperne om 2-3 uger, og vi kører på med fuld skrald, fra day 1. Er du ikke up to date omkring spillet, din class og i første omgang alle de forskellige heroic bosser (herefter mythic), ser vi hellere du lader være med at smide en apply. Vi er nød til at være på samme niveau allesammen, og de folk vi allerede har i core-rosteren, er altid up2date!

    Addons: forventer vi at raiders og trials har downloadet Bigwigs/DBM, Exorsus, RClootcouncil og Weak Aura, Angry assignment.
    - Til fordeling af loot bruger vi RClootcouncil så vi officere kan beslutte hvem vi syntes der for det første performer bedst, men også hvem der overall får den største upgrade ud af et givent stykke loot.

    Classes/roles vi søger pt:
    Druid (boomer).
    Mage.
    Hunter(s).
    SP.
    Warr dps.
    Monk.
    Rogue.
    Warlock.

    Herudover vil alle exceptionelle applies som tidligere nævnt, også altid blive taget i betragtning!

    Målsætning for guilden:

    Vores mål her i første tier i legion, er bare at få støbt vores raid roster ordentligt sammen. derefter regner vi stærkt med at få Cutting Edge. vi aimer også efter at få server bedste danske guild, og måske mere!

    Senere er vores mål at få bygget et team op, omkring at blive den bedste danske 2 dags raiding guild ww og kæmpe med om top 5 danske guilds.

    Til sidst:
    Du har brug for os lige så meget, som vi har brug for dig! Så hvis du er interesseret så gå gå forbi vores recruitment forum og smid en ansøgning. Vores officerer vil sørge for at læse den grundigt og svare dig så hurtigt som muligt.

    Forum addresse: http://heliosguild.enjin.com/home
    Vi ser meget frem til at høre fra dig! (og evt andre danske venner, som vil joine? )

    Kontakt ingame/realid:
    Sanick - Lunarz#2990
    Polysac - Polysac#2754
    Hasufer - Hasufer#2169

    Tak for din tid.

    - - - Updated - - -

    Glemte at skrive at guilden har hjemme på Kazzak!
    Kan ikke ændre topic efter posten er smidt afsted
    Last edited by Hasufer; 2016-08-16 at 05:39 PM.

  2. #2
    Mangler stadig i par og alle exceptionelle applies er selvfølgelig altid velkomne no matter what!
    Last edited by Hasufer; 2016-08-17 at 08:40 AM.

  3. #3
    Lock/hunter/andre exceptionelle spillere har stadig interesse!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •