Rekrytilanne:

Etsimme muutamaa osaavaa DPS-pelaajaa jatkamaan Legion progressia. Classilla ei ole tässä vaiheessa merkitystä, kunhan olet valmis joustamaan tilanteen vaatiessa. Yhteydenotot: sadtumor#2487. Tästä linkistä pääset killan nettisivuille. Allekirjoittaneen tavoittaa myös Discordista nimimerkillä Tumor.

Raidipäivät ja muut vaatimukset (Suomenaikaa):

Ma 20:00 - 00:00
Ke 20:00 - 00:00
To 20:00 - 00:00
Su 20:00 - 00:00

Jos raidi sujuu hyvin ja lisäaika nähdään hyödylliseksi, voidaan päättymisaikaa siirtää 01:00 asti.

Raidaamiseen tarvitaan yhteensä kolme hahmoa, joista yksi on päähahmo ja kaksi muuta ovat althahmoja. Hahmojen tulee olla keskenään samaa roolia. Kolmen hahmon vaatimus on asetettu nopeamman gearaamisen, sekä mahdollisen compin vaihtamisen takia.

Jos alttien pelaaminen tuntuu ikävältä, tai et ole varma ovatko killan vaatimukset sinulle liikaa, emme suosittele hakemaan kiltaan.

Killalla ei ole K-18 leimaa, mutta vaadimme, että pystyt ennakoimaan elämääsi vähintään yhden tierin verran. Pyrimme pitämään rosterin mahdollisimman pienenä, mikä tarkoittaa 23-25 pelaajan rosteria. Emme rekryä pelaajia penkille, tai vaihtomiehiksi.

Kuvaus:

Olemme suomalainen raidikilta, jonka tavoitteena on ylläpitää ja kehittää tasokasta raidaamista.

Suurin osa yhteisöstämme on peräisin Kolikolla Kultaa -killasta. Monivuotisen taipaleen jälkeen, Hellfire Citadel raiditierin aikana, kilta levisi useaan eri yhteisöön (mm. ScrubBusters, Ninjapartio, eXample, Paragon jne.).

Eriytyneet tienhaarat kohtasivat uudelleen lisäosan lähestymisen myötä. EI JATKOON -kilta perustettiin jatkamaan tasokasta raidaamista Legioonassa. Kilta ei ole jatkumo edeltäjälleen, vaan täysin uusi projekti uusilla tavoitteilla.

Riveihimme on liittynyt pelaajia useasta suomalaisesta ja kansainvälisestä yhteisöstä. Toukokuun lopun - Kesäkuun alun (2016) aikana kilta on putsannut HFC:n ja gearannut uusia hahmoja rennolla tahdilla (kerran viikossa).