Hej! Vi i Vrede letar efter nytt folk till raids då vi är några man kort för Mythics. Vi raidar främst en dag i veckan (söndagar 19-23) men lägger i regel alltid in en andra dag som är frivillig när det passar de flesta. På onsdag/torsdag brukar vi springa igenom EN HC/ToV Normal. Och under progress brukar vi slänga in en extra dag för progress.

Vi behöver nu folk att fylla ut våra ranker för Nighthold progress!

Vi har 7/7 HC just nu och springer igenom EN på en timme. Tyvärr fattas det lite folk för att kunna gå in i Mythic.
Vi har clearat 3/3 HC ToV Prenerf.

Vi vill alla gå in i mythic, men pga antalet medlemmar så behöver vi stärka vårt team.

Det vi erbjuder dig är en skön miljö utan gnäll och elitism. Vi har humöret uppe och arbetar igenom wipes/progression istället för att bli arga. Man ska inte känna att wow är ett andra jobb! Vill man raida mycket och göra m+/kara/raids eller andra saker finns det möjlighet för det men vi erbjuder också en miljö där du kan raida en dag i veckan utan att känna någon press.

Vi söker främst dessa DPS:
Mage
Warlock
Monk
Paladin
Enhancement
Feral
Death Knight
Demon Hunter

Tank:
Warrior
Monk
Demon Hunter
Druid
Paladin

Och även Healers:
Monk
Paladin


Men vi accepterar alla som är trevliga personer och vill hjälpa till att förbättra Vrede. Är du någon annan klass men vill vara med, tveka inte, vi tar in i princip alla som är villiga att göra sitt bästa, lägga ner tid och visa att man vill klara av Mythic raiding på en chill nivå.

Lägg till mig på b.net roxzt#1436 för att prata mer!