1. #10841
    Stood in the Fire Annelot's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Sweden
    Posts
    464
    Quote Originally Posted by Treeston View Post
    If you look at the quote in my post, I was responding to the guy above you.
    Oh lol sorry! Kinda tired :-P

  2. #10842
    Quote Originally Posted by Annelot View Post
    I tried copy n paste it and it didnt work. How do I do it?

    Edit: Does this only work with Bartender? Im using the blizzard one

    Awesome, worked like a charm. Ty again Treeston, you're a huge help!!!

  3. #10843
    High Overlord
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    People's Democratic Socialist Republic Of Sunderland
    Posts
    131
    LF an addon that helps calculate the most profitable route through the "ore shuffle", I used one in Cataclysm which worked from the AH data but have reinstalled and forgotten the name

  4. #10844
    Looking for some help.

    I want to replace the defaulth wow blizzard for my own portrait, and my targets portrait with something more fancy and pretty. Will I need to install something complete UI package to get this? I heard about something called Pitbull.

    I noticied ElvUI had some nice skins, but I do kinda feel a hole UI is not what I need.
    Youtube channel: https://www.youtube.com/user/DjuntasGaming I do games such as Diablo 2 and WoW.
    - NZXT H440 - Asus Z97 A Mobo - Corsair RM 850 - Intel5 4590 CPU - Evo TX3 coolermaster - Asus 970 Strix - 250GB SSD 850 Evo - Seagate Barracuda 1TB HDD - Windows 10

  5. #10845
    Quote Originally Posted by Nightelfsb View Post
    Looking for some help.

    I want to replace the defaulth wow blizzard for my own portrait, and my targets portrait with something more fancy and pretty. Will I need to install something complete UI package to get this? I heard about something called Pitbull.

    I noticied ElvUI had some nice skins, but I do kinda feel a hole UI is not what I need.
    PitBull, Shadowed Unit Frames, X-Perl, oUF, Stuf, UnitFramesImproved and many more. Basically any addon with "unit frames" in its name is what you're looking for.

  6. #10846
    Mechagnome GotMoxie's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    North Carolina.
    Posts
    720
    Quote Originally Posted by Malicus View Post
    I know this may not be the right place, but is there a way to track lootable objects on the map? I understand that gathermate/gatherer is similar to this but not exactly what I was looking for. It's would be kind of like Npc scan but with objects on the map, such for finding the lost and found items on the ground or even certain herbs/ore. A major example would be the way Npc scan works as it plays a sound when it has found a rare, though is there a way to make an addon track objects as stated above to do the same?
    It won't play a sound alert because that's not possible, but HandyNotes with the Lost and Found module adds icons to the world and minimaps for you along the lines of Gatherer and, to a more garish extent, NPCScan Overlay.
    This concept of wuv confuses and infuriates us.

  7. #10847
    Stood in the Fire Annelot's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Sweden
    Posts
    464
    Quote Originally Posted by Annelot View Post
    Alright so after searching like a mad man, I decided to ask for help. I really want this black unitframe thingy on all my frames. How do I get it?

    Picture:
    Still need some help :<

  8. #10848
    Quote Originally Posted by Annelot View Post
    Still need some help :<
    It looks kind of like the unit frames in SolvexxUI.

    ---------- Post added 2012-12-11 at 07:02 AM ----------

    I'm also in a bit of need myself. I messed around a bit in Skada's files to add a border to every bar. I succeed with doing so, but I'm having troubles with the background. I want a black background at 10% opacity, but with the code I added to get the bars, every time the bars are created (by starting a new combat segment or just going back and forth in the menu) the opacity increases by 10% (see image). Does anyone have experience with lua editing in Skada and know where to move or how to change my code so that stays at 10% opacity?


    I added this code after the bar initialization in BarDisplay.lua
    Code:
    line259-- Initialization of bars.
    bar = mod:CreateBar(win, barid, barlabel, data.value, win.metadata.maxvalue or 1, data.icon, false)
    bar.id = data.id
    --inserting border stuff
    local frame = CreateFrame("Frame", nil, bar)
    frame:ClearAllPoints()
    frame:SetPoint("TOPLEFT", bar, "TOPLEFT", -1, 1)
    frame:SetPoint("BOTTOMRIGHT", bar, "BOTTOMRIGHT", 1, -1)
    frame:SetBackdrop({
    	edgeFile = [=[Interface\ChatFrame\ChatFrameBackground]=], edgeSize = 1,
    	bgFile = [=[Interface\ChatFrame\ChatFrameBackground]=],
    	insets = {left = 1, right = 1, top = 1, bottom = 1}})
    frame:SetFrameLevel(bar:GetFrameLevel())
    frame:SetBackdropColor(0, 0, 0, .1)
    frame:SetBackdropBorderColor(0, 0, 0)
    -- inserting border stuff end
    Edit: I can avoid the eventual black background by just having 0% opacity background, but I'd prefer the 10% opacity if possible.
    Last edited by Khadjid; 2012-12-11 at 06:05 AM.

  9. #10849
    Stood in the Fire Annelot's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Sweden
    Posts
    464
    Thank you so much Sakpoth!

  10. #10850
    Quote Originally Posted by Sakpoth View Post
    I'm also in a bit of need myself. I messed around a bit in Skada's files to add a border to every bar. I succeed with doing so, but I'm having troubles with the background. I want a black background at 10% opacity, but with the code I added to get the bars, every time the bars are created (by starting a new combat segment or just going back and forth in the menu) the opacity increases by 10% (see image). Does anyone have experience with lua editing in Skada and know where to move or how to change my code so that stays at 10% opacity?


    I added this code after the bar initialization in BarDisplay.lua
    Code:
    <snip>
    Edit: I can avoid the eventual black background by just having 0% opacity background, but I'd prefer the 10% opacity if possible.
    I'd say you create the frame every time.
    Code:
    --inserting border stuff
    if not bar.bg then
        local frame = CreateFrame("Frame", nil, bar)
        frame:ClearAllPoints()
        frame:SetPoint("TOPLEFT", bar, "TOPLEFT", -1, 1)
        frame:SetPoint("BOTTOMRIGHT", bar, "BOTTOMRIGHT", 1, -1)
        frame:SetBackdrop({
        	edgeFile = [=[Interface\ChatFrame\ChatFrameBackground]=], edgeSize = 1,
        	bgFile = [=[Interface\ChatFrame\ChatFrameBackground]=],
        	insets = {left = 1, right = 1, top = 1, bottom = 1}})
        frame:SetFrameLevel(bar:GetFrameLevel())
        frame:SetBackdropColor(0, 0, 0, .1)
        frame:SetBackdropBorderColor(0, 0, 0)
        bar.bg = frame
    end
    -- inserting border stuff end
    UI & AddOns expert | Interface & Macros moderator - My work

  11. #10851
    High Overlord Aceda's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    At work
    Posts
    172
    I'm looking for an addon for when I play my Shadow Priest and have to keep two+ mobs multidotted the entire fight. I want an addon that will tell me when DoTs will fall off a certain target, and bonus points if it creates a seperate portrait or notification for every mob that I put a DoT on.

  12. #10852
    Quote Originally Posted by Treeston View Post
    I'd say you create the frame every time.
    <snip>
    Thanks, that solved it.

    ---------- Post added 2012-12-11 at 07:54 AM ----------

    Quote Originally Posted by Aceda View Post
    I'm looking for an addon for when I play my Shadow Priest and have to keep two+ mobs multidotted the entire fight. I want an addon that will tell me when DoTs will fall off a certain target, and bonus points if it creates a seperate portrait or notification for every mob that I put a DoT on.
    ForteXorcist creates timer bars for every target you dot up, I believe you can also do this with Raven and WeakAuras.

    FX comes with every features activated out of the box and you will most likely end up with disabling 90% of it, while with Raven and WeakAuras you'll have to manually add the features you want.

  13. #10853
    Quote Originally Posted by Sakpoth View Post
    PitBull, Shadowed Unit Frames, X-Perl, oUF, Stuf, UnitFramesImproved and many more. Basically any addon with "unit frames" in its name is what you're looking for.
    Thanks alot, gonna try out Shadowed Unit Frames. Likely gonna sub for a month soon, and to do something out of the ordinary one of my plans is to set my UI better up. So far so good
    Youtube channel: https://www.youtube.com/user/DjuntasGaming I do games such as Diablo 2 and WoW.
    - NZXT H440 - Asus Z97 A Mobo - Corsair RM 850 - Intel5 4590 CPU - Evo TX3 coolermaster - Asus 970 Strix - 250GB SSD 850 Evo - Seagate Barracuda 1TB HDD - Windows 10

  14. #10854
    High Overlord Aceda's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    At work
    Posts
    172
    Quote Originally Posted by Sakpoth View Post
    Thanks, that solved it.

    ---------- Post added 2012-12-11 at 07:54 AM ----------


    ForteXorcist creates timer bars for every target you dot up, I believe you can also do this with Raven and WeakAuras.

    FX comes with every features activated out of the box and you will most likely end up with disabling 90% of it, while with Raven and WeakAuras you'll have to manually add the features you want.
    You're my hero. That sounds like exactly what I'm looking for. My biggest dps loss right now is DoTs falling off when I do 2+ fights and this should help keep track of it. Thanks

  15. #10855
    Hey guys, I am looking for two addons from this video:http://warcraftmovies.com/movieview.php?id=224783 (watch around 00:30 onwards)

    Basically I want the addons that

    1. Adds the debuff/DOTs to the top of enemy nameplates. I know tidyplates does this, but I want the default blizzard nameplates + that debuff on tiop. If it's actually a tidyplates thing, please enlighten me on how to configure it.

    2. Adds the "pop" of the icon when it's come off cooldown. You see it on the left of his screen, as well as on his action bar. For example when his ice barrier is ready, it pops on the left of his screen as well as on his action bar. I don't think it's a power auras thing, but not sure.

    Finally, I'd like to know how to set the Loss of Control UI so that that big icon in the middle of the screen is gone BUT i want that "red cooldown" effect on my action bars so i can tell how long before I'm out of the CC.

    Thanks for any help!

  16. #10856

  17. #10857
    In the UI Pictures thread, I've noticed quite a few people have a split recount, one showing healing, one showing damage and then it's got a black background instead of red? Anyone know how this is done?

  18. #10858
    Quote Originally Posted by Strifus View Post
    In the UI Pictures thread, I've noticed quite a few people have a split recount, one showing healing, one showing damage and then it's got a black background instead of red? Anyone know how this is done?
    It's not Recount, it's Skada

  19. #10859
    Quote Originally Posted by Sakpoth View Post
    It's not Recount, it's Skada
    Ah my mistake, thanks for the help.

  20. #10860
    Is there any addon to put CC icons above my teammates? Like polymorph, nova, etc? Ps: I don't use friendly plates.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •