1. #11161
    I'm looking for an addon which tracks phase times(%values).
    Like count from pull to first transition yell and save that time.
    I've had one like that quite a while ago, but I can't seem to find anything like it right now :/

  2. #11162
    High Overlord Aqacia's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Sweden
    Posts
    128
    Since I've been configuring my UI to perfection with hours of editing, I'd now like to copy the settings down to a USB memory so I won't lose it if my computer crashes for some reason. I read this thread http://www.mmo-champion.com/threads/...Your-Interface and I learned that copying the "WTF" folder AND the "Interface" folder will save both the addons I have installed + it's settings.

    What I'd like to know is how I make a back up for my account wide macros + my character specific macros. Is it saved in the same folders, so WTF and Interface should cover macros aswell?

  3. #11163
    Yup, they should also theoretically be saved server-side, but I've never seen evidence of this.

  4. #11164
    High Overlord Aqacia's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Sweden
    Posts
    128
    Quote Originally Posted by tordenflesk View Post
    Yup, they should also theoretically be saved server-side, but I've never seen evidence of this.
    ok thank you!

  5. #11165
    Hi all,

    I was wondering if there was any addon, that can save sets of spells on the action bars, and just replace them with the ones i want after the respec from lets say balance into bear ?

    Thanks in advance

  6. #11166
    Quote Originally Posted by Jonnywalker View Post
    Hi all,

    I was wondering if there was any addon, that can save sets of spells on the action bars, and just replace them with the ones i want after the respec from lets say balance into bear ?

    Thanks in advance
    Check out Action Bar Saver

    Gershuun @ Borean Tundra US - Interface & Macros Moderator

  7. #11167
    Hi I'm looking for the addon the paladin uses in this video
    http://youtu.be/7tu9ggeThGQ
    The Addon wich is tracking his uptime of the spells wich is displayed on the spells itself

  8. #11168
    Could be InlineAura, I can't be bothered looking through a 20+min video.

  9. #11169
    Quote Originally Posted by BlackZero View Post

    I'm trying to figure out a solution for my own UI so I can have a buff tracker by the map for those types of buffs. I couldn't seem to find one for myself that was stand alone. Any suggestions?
    You can setup weak auras to do that. PM me if you want the script.

    ---------- Post added 2013-03-03 at 11:04 AM ----------

    Quote Originally Posted by Rushgarroth View Post
    Hi I'm looking for the addon the paladin uses in this video

    The Addon wich is tracking his uptime of the spells wich is displayed on the spells itself
    Weak Auras

  10. #11170
    It was http://www.curse.com/addons/wow/inline-aura
    inline aura i was looking for... was probably my bad posting this video cause it was not really what i was looking for after i watched it again after an hour

  11. #11171
    Blademaster Ftx's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Brazil
    Posts
    27
    Well im looking for a Warrio Fury UI. Any ideas?
    Thank u Bro.

  12. #11172
    I just deleted all of my addons to try out a different setup. I'm going to be using Elvui and hopefully Vuhdo. I've always used Healbot with Xperl and Bartender for my bars. What I'm wondering is if I can set up Vuhdo to look like Grid but function almost exactly like healbot. I don't like Clique and I've heard Vuhdo is like Healbot with more functionality but it's just such a pain to set up that I've never gone through with it completely. I want to be able to use the same mouse and keyboard key binds with it and set up the actual Vuhdo bars to show the spell icons such as rejuv, regrowth, lifebloom, illuminated healing... shit like that as well as debuffs like curses and magic/poison effects. Is this possible?

  13. #11173
    Does anyone know how to get rid of the shadowborder in kuiNamePlates? I want 1px black borders.
    I tryed to replace the "shadowBorder" in kuimedia and replace it with a 1px border but that didn't work, strangly it didn't do anything.
    I've also looked in the lua but can't find anything that fixes this.
    Or can you guys recommend another lightweight nameplate addon that you can change the bar width/height, font and border in?

  14. #11174
    Greetings.

    Is there any major/"important" changes to map API in this 5.2 patch? I've looked through http://www.wowpedia.org/Patch_5.2.0/API_changes already, however i couldnt find any solution to the issue. Currently my map looks to be working, but i cannot interact with it at all. No ping, no right click tracking, etc.

  15. #11175
    The Patient BaP's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Zul'jin
    Posts
    239
    Quote Originally Posted by Aqacia View Post
    Since I've been configuring my UI to perfection with hours of editing, I'd now like to copy the settings down to a USB memory so I won't lose it if my computer crashes for some reason. I read this thread http://www.mmo-champion.com/threads/...Your-Interface and I learned that copying the "WTF" folder AND the "Interface" folder will save both the addons I have installed + it's settings.

    What I'd like to know is how I make a back up for my account wide macros + my character specific macros. Is it saved in the same folders, so WTF and Interface should cover macros aswell?
    Expand the WTF folder WTF>ACCOUNT>SERVER NAME>TOON NAME than look for "macros-cache".....thats for that toons macros, if you want the macros for all toons look under your account name.

  16. #11176
    I'm looking for an addon that has "/in" functionality. Any ideas?
    "The secret of life is to appreciate the pleasure of being terribly, terribly deceived." -Oscar Wilde

    http://eu.battle.net/wow/en/characte...dinga/advanced

  17. #11177
    Field Marshal be3f's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Copenhagen
    Posts
    84
    Quote Originally Posted by Crysthalica View Post
    I'm looking for an addon that has "/in" functionality. Any ideas?
    http://www.curse.com/addons/wow/slash-in ?
    - Nobody.. I mean nobody puts ketchup on a hotdog

  18. #11178
    How do you get really crisp borders in your UI without using .lua? Mine are always sharp on one side and faded on the other.
    i.imgur com/T6UZQoh.jpg

  19. #11179
    Blademaster
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Germany
    Posts
    32
    Hey folks, I'm using a tiny little addon to show my interrupts/spellsteals/purges as an emote.

    Since 5.2 the order of my purges got turned around, 'Player purged Enemy's HostileSpell with FriendlyPurge' became 'Player purged Enemy's FriendlyPurge with HostileSpell', while spellsteals and interrupts still work like a charm although they all use the same variables.

    Here's the relevant code:

    Code:
    function ShowSpellLink(spellID)
        local spellLink = GetSpellLink(spellID or 0) or "<no spellLink found>";
        DEFAULT_CHAT_FRAME:AddMessage(spellLink);
    end
    
    local function OnEvent(self, event, ...)
    	if ( event == "PLAYER_LOGIN" ) then
    		self:UnregisterEvent("PLAYER_LOGIN");
    		self:RegisterEvent("COMBAT_LOG_EVENT_UNFILTERED")
    	elseif ( event == "COMBAT_LOG_EVENT_UNFILTERED" ) then
    
    		local timestamp, eventType, hideCaster, sourceGUID, sourceName, sourceFlags, sourceRaidFlags, destGUID, destName, destFlags, destRaidFlags, spellID, spellName, _, extraskillID, extraskillname = ...;
    		if (eventType == "SPELL_INTERRUPT") and sourceName == UnitName("player") then
    				intmsg = ("interrupted "..destName.."'s "  ..GetSpellLink(extraskillID).. " with " ..GetSpellLink(spellID)..".")
    				SendChatMessage(intmsg, "EMOTE")
    		elseif (eventType == "SPELL_STOLEN") and sourceName == UnitName("player") then
    				intmsg = ("spellstole "..destName.."'s "  ..GetSpellLink(extraskillID).. " with " ..GetSpellLink(spellID)..".")
    				SendChatMessage(intmsg, "EMOTE")
    		elseif (eventType == "SPELL_DISPEL") and sourceName == UnitName("player") and (UnitIsEnemy("target","player")) then
    				intmsg = ("purged "..destName.."'s "  ..GetSpellLink(extraskillID).. " with " ..GetSpellLink(spellID)..".")
    				SendChatMessage(intmsg, "EMOTE")
    		end
    	end;
    end
    Of course, I could just swap places of '..GetSpellLink(extraskillID)..' and ' ..GetSpellLink(spellID)..' , but I think there has be to a more elegant way of fixing it.

    Thanks in advance!
    Last edited by Crusader86; 2013-03-11 at 05:05 PM.

  20. #11180
    Thread

    COMBAT_LOG_EVENT spell orders are currently mixed around in 5.2 for some events. Likely a bug so it's likely to be fixed in the near future.

    SPELL_DISPEL
    SPELL_AURA_BROKEN
    SPELL_AURA_BROKEN_SPELL

    For 5.1, the order was: spellid, spellName, spellSchool, extraSpellID, extraSpellName, extraSpellSchool
    For 5.2, the order is changed to: extraSpellID, extraSpellName, extraSpellSchool, spellid, spellName, spellSchool

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •