1. #11321
    The Lightbringer NatePsychotic's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Victoria, Australia
    Posts
    3,591
    Quote Originally Posted by Speedtrax View Post
    Bartender can do this if you go in to /bt > Presets > 3 bars stacked or something like that
    Using this addon has made the Char Info, Pet/Mount, Talents, System Menu etc. tabs to disappear. Is there any way I can get those to appear again?

  2. #11322
    Stood in the Fire Schaapa's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    A safe distance from you
    Posts
    387
    Thanks Szemere
    Surrounded by idiots

  3. #11323
    Quote Originally Posted by NatePsychotic View Post
    Using this addon has made the Char Info, Pet/Mount, Talents, System Menu etc. tabs to disappear. Is there any way I can get those to appear again?
    Well yeah, when you do /bt you should find "Micro Menu" and just Enable it then press unlock and drag it to a place you find suitable

  4. #11324
    Quote Originally Posted by Toof1 View Post
    I recently changed form affliciton lock to destruction and am looking for some help with TellMeWhen. I would like to make the icon for Conflagrate show up when i have zero or one charges left and NOT show up when i have 2 charges left.

    I know the is opposite of how many people want to view it but this is what im looking for. Any help would be great

    Thanks
    Just bumping this to give it one more shot

  5. #11325
    Warchief Szemere's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Gnomeregan
    Posts
    2,196
    Quote Originally Posted by Toof1 View Post
    Just bumping this to give it one more shot
    Make icon. Spell Cooldown. "Conflagrate". Right-middle/bottom: Stack Requirements: Maximum: Activated: 1. Opacity when failed 0%.

    You should know how to take it from there.

    edit; Make sure to crank up the unusable opacity too of course.
    Ex-GM and Raidleader of the MoX Purple Kittens Raidteam on Twisting Nether (formerly Grim Batol), RIP, Winter 2010 - Spring 2013.
    Armory. WoWProgress. Might start streaming Soon(tm) http://twitch.tv/szem/

  6. #11326
    All I want to do is move my debuff frames to underneath my character frames and not have to use moveanything....

    Is there an addon out there that can let me keep the original blizzard debuff frame and let me move it to where I want it?

  7. #11327
    Quote Originally Posted by Protozoa7 View Post
    All I want to do is move my debuff frames to underneath my character frames and not have to use moveanything....

    Is there an addon out there that can let me keep the original blizzard debuff frame and let me move it to where I want it?
    Why don't you wanna use MoveAnything? It's just 1 addon and it keeps the blizzard debuff frame intact, they don't change them in anywhere other than the placement which is what you are after.

    MoveAnything keeps them like they are, while other duff addons make lists, restyle them and what not.

  8. #11328
    Warchief Szemere's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Gnomeregan
    Posts
    2,196
    Quote Originally Posted by Protozoa7 View Post
    All I want to do is move my debuff frames to underneath my character frames and not have to use moveanything....

    Is there an addon out there that can let me keep the original blizzard debuff frame and let me move it to where I want it?
    All addons slightly modify it. The most similar to the original would be Raven, allows you to keep it nearly the same, after some configuration. But you want to move just the debuffframe? This is what MoveAnything does. Nobody is going to make an addon that allows you to do the exact same as MoveAnything but less, sorry.
    Ex-GM and Raidleader of the MoX Purple Kittens Raidteam on Twisting Nether (formerly Grim Batol), RIP, Winter 2010 - Spring 2013.
    Armory. WoWProgress. Might start streaming Soon(tm) http://twitch.tv/szem/

  9. #11329
    Quote Originally Posted by Szemere View Post
    All addons slightly modify it. The most similar to the original would be Raven, allows you to keep it nearly the same, after some configuration. But you want to move just the debuffframe? This is what MoveAnything does. Nobody is going to make an addon that allows you to do the exact same as MoveAnything but less, sorry.
    The issue I have been having with move anything is HUGE memory usage spikes that jump from 1mb of useage to 20+ which causes frame rates to jump erratically because of the spikes.

    So in order to smooth this out I have been looking for a replacement since all I use moveanything for is moving the blizzard debuff frame from its normal position to another.

    I have tried using scripts to move it and while I can get it to unlock the frame and make it moveable it does not lock in it's new position and resets shortly after being placed in it's new position.

  10. #11330
    So with my RPPM trinket I want a Weakaura that tracks how long its been since I left the buff. I spent about a half hour fucking with with and I can't get it working right. Lil bit of help?

  11. #11331
    Bloodsail Admiral Well's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Sweden
    Posts
    1,182
    I want to add 1 panel for my raid bars and another one for my action bars on the right. What addon do I use and how do I do it? Also, I want an addon which will allow me to move around my buff bar and keep track of needed buffs etc.

    http://i.imgur.com/JMept8V.jpg

    Also, is there an addon which takes away the flashing buttons make when you press them, as well as the gcd showing up on all buttons?


    Pokemon X FC: 1435-4739-8696 Trainer Name: Evershade

  12. #11332
    Ok so it indeed is my pet casting bar. Now: how can I remove it without using a cast bar addon? If it's possible to do using MoveAnything then please say where the option is because I cannot find it anywhere.

  13. #11333
    Quote Originally Posted by Szemere View Post
    Make icon. Spell Cooldown. "Conflagrate". Right-middle/bottom: Stack Requirements: Maximum: Activated: 1. Opacity when failed 0%.

    You should know how to take it from there.

    edit; Make sure to crank up the unusable opacity too of course.


    Thank you very much.


    The unusable opacity is what I was missing!!

  14. #11334
    High Overlord
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Sweden
    Posts
    120
    Was wondering if there's an addon that makes the Interface window (or any default window) unlocked at all times.

    Thanks in advance.

  15. #11335
    Quote Originally Posted by skmzarn View Post
    Was wondering if there's an addon that makes the Interface window (or any default window) unlocked at all times.

    Thanks in advance.
    Yep: DragEmAll

  16. #11336
    High Overlord Dirtydozen's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Sweden
    Posts
    132
    I was wondering if anyone could tell me how you separate the title from the bars in Skada. I want there to be some space between the title and the bars.

  17. #11337
    I recently tried ElvUI and on my main toon the little icon at the top right of ur map when u get mail does not work. IT is there for my alts but not my main and it sucks. I couldn't find anythign in any of the options to adjust it either. A lil help plz?

  18. #11338
    http://www.wowinterface.com/download...oUFSkaarj.html

    Trying to figure out how to make the health backdrop color class colored.

    Tried quite a few things but I can't quite get it. Is there an easy-mode way of turning

    Code:
    self:SetBackdrop(backdrop)
    	self:SetBackdropColor(0, 0, 0, 0.8)

    to class color mode?

    For the sake of simply trying it, I did

    Code:
    if Class = Death Knight then
    		self:SetBackdropColor(0.77, 0.12, 0.23, 1)
    	elseif Class = Druid then
    		self:SetBackdropColor(1.00, 0.49, 0.04, 1)
    	elseif Class = Hunter then
    		self:SetBackdropColor(0.67, 0.83, 0.45, 1)
    	elseif Class = Mage then
    		self:SetBackdropColor(0.41, 0.80, 0.94, 1)
    	elseif Class = Monk then
    		self:SetBackdropColor(0.33, 0.54, 0.52, 1)
    	elseif Class = Paladin then
    		self:SetBackdropColor(0.96, 0.55, 0.73, 1)
    	elseif Class = Priest then
    		self:SetBackdropColor(1, 1, 1, 1)
    	elseif Class = Rogue then
    		self:SetBackdropColor(1, 0.96, 0.41, 1)
    	elseif Class = Shaman then
    		self:SetBackdropColor(0, 0.44, 0.87, 1)
    	elseif Class = Warlock then
    		self:SetBackdropColor(0.58, 0.51, 0.79, 1)
    	elseif Class = Warrior then
    		self:SetBackdropColor(0.78, 0.61, 0.41, 1)
    	else
    		self:SetBackdropColor(0, 0, 0, 0.8)
    	end
    I assume I went wrong somewhere because I'm getting blizzard unit frames and getting an error for the top line for " 'then' expected near '=' "

    Any help toward this issue or possibly a static color that is visible underneath 0.3,0.3,0.3,1. Was working with 0,0,0,0.5 as a backdrop color but it's very hard to see something when people are low on health or whatever.
    Omnipotent WCL || Omnipotent Site || Stream: 5-9pm PST Tues/Wed/Thurs || Worst Btag Ever: Slenderman#1355

  19. #11339
    Anyone know what this font is called?

    http://imgur.com/0Uy7gYZ

  20. #11340
    Quote Originally Posted by Jeremypwnz View Post
    http://www.wowinterface.com/download...oUFSkaarj.html

    Trying to figure out how to make the health backdrop color class colored.

    Tried quite a few things but I can't quite get it. Is there an easy-mode way of turning


    I assume I went wrong somewhere because I'm getting blizzard unit frames and getting an error for the top line for " 'then' expected near '=' "

    Any help toward this issue or possibly a static color that is visible underneath 0.3,0.3,0.3,1. Was working with 0,0,0,0.5 as a backdrop color but it's very hard to see something when people are low on health or whatever.
    Replace your "=" with "==". The former attempts to set the following attribute, while the latter checks if the following attribute is equal.

    ---------- Post added 2013-05-07 at 03:32 PM ----------

    Quote Originally Posted by warlockSTAR View Post
    Anyone know what this font is called?

    http://imgur.com/0Uy7gYZ
    Diediedie. It's the default font of laFont, which changes damage and zone texts.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •