1. #11221
    Moderator Alarinth's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Runeterra
    Posts
    811
    Quote Originally Posted by Alarinth View Post
    WeakAuras: I want to create a string for tracking current experience and experience needed for levelling up. I couldn't figure how to do it in WA. I'm sure it must be possible. The reason I want to do this is because I want to convert the XP bar from a bar to a texture/icon with a 'cooldown' display that function as the exp bar.
    This question is still relevant, but now I've got another question I'd like answering to.

    I have a circular display of 6 possible buffs that appear on the middle of my screen. I want in the middle to have a text, displaying the amount of buffs I have, and the possible amount of buffs. ie., I have 2 trinket procs, jade spirit, berserking and dark soul, and lets say 1 trinket procs along with jade spirit - then I want it to display 2/6.

    I have other questions as well, so if you are a WeakAuras wizard, I'd love to get in touch with you. Please send me a message on this forum, so we can proceed to Skype.
    ~ Battle.net MVP ~
    Overwatch mod
    Twitter | Soundcloud

  2. #11222
    Looking for an addon that simplifies creating raid groups / managing calendar invites.

    We run two 10m groups so it'd be really nice to be able to visualize in-game the same information that raid-comp provides. And it'd also be nice to be able to like mess around with groups without changing people's invite status, or having a way to revert or remember people's original raid invite status.

  3. #11223
    Hey,

    is it possible to create a Weak Auras Button which shows how many Mushrooms i did palce as Restodruid or Moonkin?
    I find it hard to see how many shrooms are on the floor and tracking the GCD isn't easy sometimes aswell.

  4. #11224


    How to i fix this?

    €: nvm fixed it myself
    Last edited by Koenig; 2013-04-03 at 09:03 PM.

  5. #11225
    Hai everyone! I am currently using Altz UI - LOVE IIIIT! and was wondering if anyne knows how to:

    a) make the unit frames stay visible 100% of the time (no fading/mouseover)

    b) make the combat text font bigger --- or all together get rid of it? I tried to do this via the UI interface option and ENABLED the standard blizzard combat text but it was saying that I was hitting for like 3.4mill + and meleeing for 400-800k...like it totally glitched out

  6. #11226
    I need to get this to have the Edit-box at the top. How?
    https://github.com/p3lim/Gibberish/b...ster/setup.lua

  7. #11227
    Ive been trying to get a simple, semi-transparent ring to use in the background for my UI and ive tried making custom textures for WA and kgpanels and it isnt working at all. I've followed every tutorial ive found and no matter what i do, it comes out as a solid green square. Im using .tga and keeping it as a 512x512px image and no matter what it doesnt work.

  8. #11228
    Quote Originally Posted by tordenflesk View Post
    I need to get this to have the Edit-box at the top. How?
    https://github.com/p3lim/Gibberish/b...ster/setup.lua
    In line 31+32, change the anchoring from hooking the top of the editbox to the bottom of the frame, to the opposite. You can play with the offset to get the right space.
    Code:
    	editbox:SetPoint('BOTTOMRIGHT', frame, 'TOPRIGHT', 0, -5)
    	editbox:SetPoint('BOTTOMLEFT', frame, 'TOPLEFT', 0, -5)

  9. #11229
    Quote Originally Posted by Sakpoth View Post
    In line 31+32, change the anchoring from hooking the top of the editbox to the bottom of the frame, to the opposite. You can play with the offset to get the right space.
    Code:
        editbox:SetPoint('BOTTOMRIGHT', frame, 'TOPRIGHT', 0, -5)
        editbox:SetPoint('BOTTOMLEFT', frame, 'TOPLEFT', 0, -5)
    I had tried that, but because I had used MoveAnything for moving it before I had forgot turning that off. Doh!

    ---------- Post added 2013-04-06 at 01:25 AM ----------

    oh, and I have this:
    Code:
    local frame = _G['ChatFrame'..index]
        frame:SetFont(FONT, 8, 'OUTLINEMONOCHROME')
        frame:SetShadowOffset(0, 0)
        frame:SetClampRectInsets(0, 0, 0, 0)
        frame:SetSpacing(2)
    That's supposed to fix the spacing for pixel-fonts, but as you can see here:

    The gap gets smaller and smaller, it even appears to be negative in some places. It appears to function more like a multiplier than a fixed spacing...

  10. #11230
    Quote Originally Posted by Kamiyomi View Post
    Ive been trying to get a simple, semi-transparent ring to use in the background for my UI and ive tried making custom textures for WA and kgpanels and it isnt working at all. I've followed every tutorial ive found and no matter what i do, it comes out as a solid green square. Im using .tga and keeping it as a 512x512px image and no matter what it doesnt work.
    Make sure it's being saved as a 32bit tga. Some editors default to 24bit.

  11. #11231
    Herald of the Titans Malgru's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    My computer chair
    Posts
    2,519
    wrong thread, my fault
    Last edited by Malgru; 2013-04-06 at 01:29 AM.

  12. #11232
    DBM radar frame. I created a border, change background and change the size. I did it all in DBM-Core\DBM-RangeCheck.lua

    How would I put these settings in !dbm so that I would not have to reedit the file every time I update DBM? And would certain settings from the !dbm overwrite certain default settings from the original file? Like redoing height/width/texture color which are in the original file.

    Also, how could I drag the DBM radar frame further down than it's limit? It gets dragged back after a certain point.
    Omnipotent WCL || Omnipotent Site - Support our streams! || BTag:Slenderman#1355 || Temporarily retired from raiding. Soon™.

  13. #11233
    What are people using for a slight improvement on the default Buff/Debuff icons that normally appear in the top-right of the UI?

    I'm not looking for anything fancy here. I used to use Buffalo back in the day, but that addon seems dead. I don't want bars or anything like that, I just want to increase the size / padding of them and have them be Masque skinnable.
    Last edited by Pewpewarrows; 2013-04-07 at 01:21 PM.

  14. #11234
    Quote Originally Posted by Pewpewarrows View Post
    What are people using for a slight improvement on the default Buff/Debuff icons that normally appear in the top-right of the UI?

    I'm not looking for anything fancy here. I used to use Buffalo back in the day, but that addon seems dead. I don't want bars or anything like that, I just want to increase the size / padding of them and have them be Masque skinnable.
    I personally use Raven, it is very customizable and has support for masque skins.

  15. #11235
    Quote Originally Posted by Pewpewarrows View Post
    What are people using for a slight improvement on the default Buff/Debuff icons that normally appear in the top-right of the UI?

    I'm not looking for anything fancy here. I used to use Buffalo back in the day, but that addon seems dead. I don't want bars or anything like that, I just want to increase the size / padding of them and have them be Masque skinnable.
    http://www.wowinterface.com/download...hanxBuffs.html

  16. #11236
    Quote Originally Posted by esevenf View Post
    I personally use Raven, it is very customizable and has support for masque skins.
    Raven was exactly what I wanted. Thanks!

  17. #11237
    I am lost all together with Macros i can make speak ones but that is it.

  18. #11238
    Field Marshal Sagain's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Madison, WI
    Posts
    62
    Looking for assistance editing the lua files for oUF_Might to hide the player power bar and bChat to enable URL links. The script listed on Wowinterface for bChat does not seem to work properly for URL links, it simply creates 3 different copies of a URL that's linked in chat but does not make it clickable.

    Any thoughts?

  19. #11239
    Pit Lord Henkdejager's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Hiding in your computer.
    Posts
    2,268
    http://www.youtube.com/watch?v=kPvfk0pZ8xA

    The DK in this video , uses an addon that replaced the text for the DMg done to the target to something way cooler letter type. What is this addon ?
    Ranting.

  20. #11240
    Mechagnome Edx's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Flanders, Belgium
    Posts
    543
    Does anyone know if you can set up Grid to show absorbs like this (screenshot is SUF)?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •