1. #11301
    Hmm. I didn't get any vines when harvesting the past couple days so I haven't checked if it's my pet bar or not.

    I'm using WeakAuras for my cast bars, and I have all the standard ones disabled in the blizzard interface options. When I checked in MoveAnything, I couldn't find any pet cast bar anywhere. I'll summon the imp on my lock tomorrow and check it out if that's the case, and I guess I'll need some script for removing it then.

  2. #11302
    Scarab Lord NatePsychotic's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Queensland, Australia
    Posts
    4,567
    Anyone happen to know of an addon that moves the default UI to the middle with the eagles remaining in tact on the sides of the action bars? There was also more than two rows of buttons aswell, so you could have 3 rows stacked in the middle above eachother.



    It looked like this and it had more than just two bars.
    Last edited by NatePsychotic; 2013-04-30 at 06:07 PM.

  3. #11303
    Bartender can do this if you go in to /bt > Presets > 3 bars stacked or something like that

  4. #11304
    Stood in the Fire Schaapa's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    A safe distance from you
    Posts
    402
    Is there any mod or macro that can be pressed so /e or /slap etc doesn't show?
    Surrounded by idiots

  5. #11305
    Warchief Szemere's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Gnomeregan
    Posts
    2,193
    Quote Originally Posted by Schaapa View Post
    Is there any mod or macro that can be pressed so /e or /slap etc doesn't show?
    Not sure if this is exclusive to the addon I use, or whether it's standard Blizzard UI functionality. I think it's specific. Will explain how to do it first (step by step, if it changes for you, you'll have to probably download the addon or do it a different way):

    You have chat tabs right? General and Combat Log. I can rightclick those tabs, it will give a dropdown, and I can select "Settings".

    This brings me to a window called "General Config".

    It instantly brings me personally to a category (under the word Categories) called Chat. This is the one I need to be in.

    You'll see a list of checkboxes, with types of messages listed next to it. For me it goes "Say" "Emote" "Yell" and onwards. Uncheck Emotes.

    And you're done =D

    ---

    The addon you might need: "Prat": Chat addon. It changes chat slightly, but the changes can be turned off. I personally think it's an improvement tho. Might need to search "Prat 3.0" instead.
    Ex-GM and Raidleader of the MoX Purple Kittens Raidteam on Twisting Nether (formerly Grim Batol), RIP, Winter 2010 - Spring 2013.
    Armory. WoWProgress. Might start streaming Soon(tm) http://twitch.tv/szem/

  6. #11306
    Anyone know how to get Shadow Unit Frames to show your health as it is and in percentage on seperate rows of your health bar.

    Right now, it's level, name, health, health percentage on 1 row, but I want health percentage to be under your health if that makes any sense.

  7. #11307
    Scarab Lord NatePsychotic's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Queensland, Australia
    Posts
    4,567
    Quote Originally Posted by Speedtrax View Post
    Bartender can do this if you go in to /bt > Presets > 3 bars stacked or something like that
    Using this addon has made the Char Info, Pet/Mount, Talents, System Menu etc. tabs to disappear. Is there any way I can get those to appear again?

  8. #11308
    Stood in the Fire Schaapa's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    A safe distance from you
    Posts
    402
    Thanks Szemere
    Surrounded by idiots

  9. #11309
    Quote Originally Posted by NatePsychotic View Post
    Using this addon has made the Char Info, Pet/Mount, Talents, System Menu etc. tabs to disappear. Is there any way I can get those to appear again?
    Well yeah, when you do /bt you should find "Micro Menu" and just Enable it then press unlock and drag it to a place you find suitable

  10. #11310
    Quote Originally Posted by Toof1 View Post
    I recently changed form affliciton lock to destruction and am looking for some help with TellMeWhen. I would like to make the icon for Conflagrate show up when i have zero or one charges left and NOT show up when i have 2 charges left.

    I know the is opposite of how many people want to view it but this is what im looking for. Any help would be great

    Thanks
    Just bumping this to give it one more shot

  11. #11311
    Warchief Szemere's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Gnomeregan
    Posts
    2,193
    Quote Originally Posted by Toof1 View Post
    Just bumping this to give it one more shot
    Make icon. Spell Cooldown. "Conflagrate". Right-middle/bottom: Stack Requirements: Maximum: Activated: 1. Opacity when failed 0%.

    You should know how to take it from there.

    edit; Make sure to crank up the unusable opacity too of course.
    Ex-GM and Raidleader of the MoX Purple Kittens Raidteam on Twisting Nether (formerly Grim Batol), RIP, Winter 2010 - Spring 2013.
    Armory. WoWProgress. Might start streaming Soon(tm) http://twitch.tv/szem/

  12. #11312
    All I want to do is move my debuff frames to underneath my character frames and not have to use moveanything....

    Is there an addon out there that can let me keep the original blizzard debuff frame and let me move it to where I want it?

  13. #11313
    Quote Originally Posted by Protozoa7 View Post
    All I want to do is move my debuff frames to underneath my character frames and not have to use moveanything....

    Is there an addon out there that can let me keep the original blizzard debuff frame and let me move it to where I want it?
    Why don't you wanna use MoveAnything? It's just 1 addon and it keeps the blizzard debuff frame intact, they don't change them in anywhere other than the placement which is what you are after.

    MoveAnything keeps them like they are, while other duff addons make lists, restyle them and what not.

  14. #11314
    Warchief Szemere's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Gnomeregan
    Posts
    2,193
    Quote Originally Posted by Protozoa7 View Post
    All I want to do is move my debuff frames to underneath my character frames and not have to use moveanything....

    Is there an addon out there that can let me keep the original blizzard debuff frame and let me move it to where I want it?
    All addons slightly modify it. The most similar to the original would be Raven, allows you to keep it nearly the same, after some configuration. But you want to move just the debuffframe? This is what MoveAnything does. Nobody is going to make an addon that allows you to do the exact same as MoveAnything but less, sorry.
    Ex-GM and Raidleader of the MoX Purple Kittens Raidteam on Twisting Nether (formerly Grim Batol), RIP, Winter 2010 - Spring 2013.
    Armory. WoWProgress. Might start streaming Soon(tm) http://twitch.tv/szem/

  15. #11315
    Quote Originally Posted by Szemere View Post
    All addons slightly modify it. The most similar to the original would be Raven, allows you to keep it nearly the same, after some configuration. But you want to move just the debuffframe? This is what MoveAnything does. Nobody is going to make an addon that allows you to do the exact same as MoveAnything but less, sorry.
    The issue I have been having with move anything is HUGE memory usage spikes that jump from 1mb of useage to 20+ which causes frame rates to jump erratically because of the spikes.

    So in order to smooth this out I have been looking for a replacement since all I use moveanything for is moving the blizzard debuff frame from its normal position to another.

    I have tried using scripts to move it and while I can get it to unlock the frame and make it moveable it does not lock in it's new position and resets shortly after being placed in it's new position.

  16. #11316
    So with my RPPM trinket I want a Weakaura that tracks how long its been since I left the buff. I spent about a half hour fucking with with and I can't get it working right. Lil bit of help?

  17. #11317
    I want to add 1 panel for my raid bars and another one for my action bars on the right. What addon do I use and how do I do it? Also, I want an addon which will allow me to move around my buff bar and keep track of needed buffs etc.

    http://i.imgur.com/JMept8V.jpg

    Also, is there an addon which takes away the flashing buttons make when you press them, as well as the gcd showing up on all buttons?

  18. #11318
    Ok so it indeed is my pet casting bar. Now: how can I remove it without using a cast bar addon? If it's possible to do using MoveAnything then please say where the option is because I cannot find it anywhere.

  19. #11319
    Quote Originally Posted by Szemere View Post
    Make icon. Spell Cooldown. "Conflagrate". Right-middle/bottom: Stack Requirements: Maximum: Activated: 1. Opacity when failed 0%.

    You should know how to take it from there.

    edit; Make sure to crank up the unusable opacity too of course.


    Thank you very much.


    The unusable opacity is what I was missing!!

  20. #11320
    Was wondering if there's an addon that makes the Interface window (or any default window) unlocked at all times.

    Thanks in advance.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •