Thread: Post Your UI

  1. #6241
    High Overlord
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Sweden
    Posts
    134
    Quote Originally Posted by Led ++ View Post
    For the nameplates you could perhaps just ask the author which code you have to add in the lua. It's probably just 1 or 2 short lines just for the shadow. Perhaps someone here knows it.
    I dont have much lua knowledge but , i know its called shadowoffset, so i checked all the lua and changed the shadowoffset to 0,0, so now it works

  2. #6242
    Quote Originally Posted by TiroC View Post
    You should totally upload that UI tbh (:

  3. #6243
    Quote Originally Posted by Muncken87 View Post
    I think i managed to fix the outline problems with most of the things but i cant seem to be able to change the shadow position on skada , and there seems to be no option to add monochrome for azcastbar

    Thanks Ish
    Np :P

    I'll take a look at my skada lua this evening and see what I can find for the shadow removal.

    Also, definitely get http://www.curse.com/addons/wow/colorpickerplus

    It helps tremendously with keeping everything unified with class coloring different Ui elements.

    <3

  4. #6244
    Quote Originally Posted by Ishtara View Post
    Np :P

    I'll take a look at my skada lua this evening and see what I can find for the shadow removal.

    Also, definitely get http://www.curse.com/addons/wow/colorpickerplus

    It helps tremendously with keeping everything unified with class coloring different Ui elements.

    <3
    I think I played WoW for around .. 6 years or so? (basically almost since Vanilla up till a year ago) And I used EnhancedColorPicker for that which I found somewhere, heavily outdated and bugged. But I think it was literally the single AddOn I used my entire UI career, and it should be in any somewhat serious UI makers AddOn list.

    Good to see there's a updated version.

  5. #6245
    High Overlord
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Sweden
    Posts
    134
    Im using colortools it works fine, its just that when i look at my screen the other half of the screen seems darker :S so its hard to make it right.

    Anyways i fooled around some.

    Last edited by Treeston; 2012-02-01 at 06:30 AM.

  6. #6246
    The Patient Lolhand's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Close to the Jersey Shore
    Posts
    236
    Entirely scrapped my previous project I posted a few pics of a couple pages ago. Time to work on a new one

    HEAVILY influenced by Led's screenshot, Carebear's previous UI's and sUI, NIN's personal UI etc etc. At this point, I find it very hard to come up with something original, almost everything has been tried. My best shot is to rearrange key parts of the UI to help it's uniqueness, but at the same time, aim for practicality

    tl;dr I need to revolutionize the UI game
    Last edited by Lolhand; 2012-01-31 at 10:37 PM.

  7. #6247
    Chillerbill could you post your Vuhdo profile or files/luas. PM me for my email if you would rather just email them.
    Thanks alot. I just haven't been able to configure Vuhdo the way I like it.

  8. #6248
    Here's mine:


    Sorry the picture is full size, wth.

    Also, here's an old video in case anyone is interested.

    Last edited by Treeston; 2012-02-01 at 06:33 AM.

  9. #6249
    re: Skada font shadow
    Open bardisplay.lua, go to (should be line 277),
    -- Class color text.
    local color = Skada.classcolors[data.class]
    if color then
    bar.label:SetTextColor(color.r, color.g, color.b, color.a or 1)
    bar.timerLabel:SetTextColor(color.r, color.g, color.b, color.a or 1)
    end
    else
    -- Default color text.
    bar.label:SetTextColor(1,1,1,1)
    bar.timerLabel:SetTextColor(1,1,1,1)
    end
    and add
    bar.label:SetShadowOffset(0,0)
    bar.timerlabel:SetShadowOffset(0,0)
    to each of the text color options (so class color and default color should have a shadowoffset setting).

  10. #6250
    High Overlord
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Sweden
    Posts
    134
    Thanks Quse im gonna try that !

    ---------- Post added 2012-02-01 at 12:21 AM ----------

    Thx it worked, i actually had that code yesterday but i think i added it somewhere else

    ---------- Post added 2012-02-01 at 12:46 AM ----------



    Looks almost done only totemtimer that change borders when i drop them down and i havent found a single post on how to make the timers outlinedmonochrome, changing their size doesnt seem to work either.
    Last edited by Treeston; 2012-02-01 at 06:31 AM.

  11. #6251
    Quote Originally Posted by Muncken87 View Post
    Im using colortools it works fine, its just that when i look at my screen the other half of the screen seems darker :S so its hard to make it right.

    Anyways i fooled around some.

    Since I have to nitpick. Isn't it easier to show your buffs with the lowest duration last? You still need to fix the spacing between buffs too the distance between your minnimap + first buff would be nice.

    Also, your UF's might look more polished if the health and mana values are aligned with the mana bar. so health aligned to the left a pixel or 2-3 above the mana bar, same for mana on the right.

    Now to find a good spot for that Totemtimer thing...
    Last edited by Treeston; 2012-02-01 at 06:31 AM.

  12. #6252
    The Lightbringer Joyful's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Sweee?
    Posts
    3,759
    Quote Originally Posted by Led ++ View Post
    Since I have to nitpick. Isn't it easier to show your buffs with the lowest duration last? You still need to fix the spacing between buffs too the distance between your minnimap + first buff would be nice.

    Also, your UF's might look more polished if the health and mana values are aligned with the mana bar. so health aligned to the left a pixel or 2-3 above the mana bar, same for mana on the right.

    Now to find a good spot for that Totemtimer thing...
    If he is showing Cds in the middle the totemtimers could go horizontally under his player UF.

  13. #6253
    Last edited by Treeston; 2012-02-01 at 06:31 AM.

  14. #6254
    High Overlord
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Sweden
    Posts
    134
    I could probably put tt under my uf or something just need to find a place for it, @ led isnt my buffs showing the lowest timer last near map, what i can see atleast.

    Maybe i could extend the mana bar so it aligns with the numbers than putting the numbers more inside, oh well gonna see what i can do.

  15. #6255
    @ Led
    I told him earlier to align his texts and swap his buff flow, I think he was overwhelmed at first with all the adjustments

    I will post a picture of my totem addon shortly Munckin

  16. #6256
    Quote Originally Posted by Muncken87 View Post
    I could probably put tt under my uf or something just need to find a place for it, @ led isnt my buffs showing the lowest timer last near map, what i can see atleast.

    Maybe i could extend the mana bar so it aligns with the numbers than putting the numbers more inside, oh well gonna see what i can do.
    This is how I handle my Totem Bar. Just realized I forgot to put it back on Monochrome, I was testing the shadow on it, bah.



    <3
    Ish

    *edit* I've been meaning to configure DBM, hehe.
    Last edited by Ishtara; 2012-02-01 at 03:25 AM.

  17. #6257
    High Overlord
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Sweden
    Posts
    134
    Looks good ish but is that totemtimer or some other totem addon?

  18. #6258
    Quote Originally Posted by Muncken87 View Post
    I could probably put tt under my uf or something just need to find a place for it, @ led isnt my buffs showing the lowest timer last near map, what i can see atleast.

    Maybe i could extend the mana bar so it aligns with the numbers than putting the numbers more inside, oh well gonna see what i can do.
    Yeah but I meant for the buffs with lowest duration to be at the end of the row, not the beginning. I guess it's just what you're used too. I hid my buffs and minimap in combat anyway.

  19. #6259
    High Overlord
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Sweden
    Posts
    134
    Quote Originally Posted by Led ++ View Post
    Yeah but I meant for the buffs with lowest duration to be at the end of the row, not the beginning. I guess it's just what you're used too. I hid my buffs and minimap in combat anyway.
    Aha the opposite way, i guess im more used this way, need to find a balance between good and user compatibility :P

    ---------- Post added 2012-02-01 at 04:45 PM ----------

    I went back to my old fonts and borders, wasnt that user friendly for me atleast,

  20. #6260


    Changed my UI soooooooo much

    In combat
    Last edited by Treeston; 2012-02-01 at 06:15 PM.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •