Thread: Post Your UI

  1. #6221
    @ Muncken
    What bar addon do you use?

  2. #6222
    High Overlord
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Sweden
    Posts
    134
    Im using Bartender atm, had dominos before.

  3. #6223
    With dominos you have to play with the spacing and padding etc. a lot to get perfect borders. That and the AddOn previous page should do the work.

  4. #6224
    Quote Originally Posted by Muncken87 View Post
    *snip*

    Something i put together, dont mind the color at the chatframe/skada, my screen is abit strange
    Love the UF"s. Are those your own creation and are you planning on releasing your UI?

  5. #6225
    High Overlord
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Sweden
    Posts
    134
    I kinda customized everything on my own

  6. #6226
    Quote Originally Posted by Led ++ View Post
    With dominos you have to play with the spacing and padding etc. a lot to get perfect borders. That and the AddOn previous page should do the work.
    @Muncken
    Like Led said, you can fiddle with the spacing and padding to adjust the pixel sharpness of the button skin.
    Playing with a x1 multisample may help as well.

    Also, a long time ago when I first started using those types of button skins instead of Delsim's work and the currently unavailable "NotCaith" skin, I found out a little trick that I still use with dominos.

    When you unlock your actionbars, make sure they have a padding amount close to zero, it can be plus or minus a few.
    Drag your action bar close to the edge of the screen but not all the way and when you let it go, it should snap to the edge of your screen.
    When it snaps to the edge, it should remove the fuzzyness from the respective side of the button skin.
    Then just move your actionbar back to where you want it to go.

    Also, def make sure you run the Ui scale script or download the addon they linked above if you don't want to make a script macro.

    <3
    Ish

  7. #6227
    High Overlord
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Sweden
    Posts
    134
    Nice tip there ish, so the scale on the buttons doesnt matter?

  8. #6228
    -Muncken
    What Raidframes do you use? Howd you geht that line kind of style?

  9. #6229
    High Overlord
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Sweden
    Posts
    134
    Its stuf badimpact

  10. #6230
    Quote Originally Posted by Muncken87 View Post
    Nice tip there ish, so the scale on the buttons doesnt matter?
    It shouldn't, however I rarely ever change the size of the buttons from 100% because I like that size
    But, if you make them smaller, it should still work. I will try it when I get home from work

  11. #6231
    High Overlord
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Sweden
    Posts
    134
    I tried playing around with the padding and it started to look abit better, feels like it can be even sharper, could also be having darker icons also right making the borders blend with the dark?

    ---------- Post added 2012-01-31 at 09:21 PM ----------

    Last edited by Treeston; 2012-02-01 at 06:30 AM.

  12. #6232
    The Lightbringer Joyful's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Sweee?
    Posts
    3,756
    Quote Originally Posted by Muncken87 View Post
    I tried playing around with the padding and it started to look abit better, feels like it can be even sharper, could also be having darker icons also right making the borders blend with the dark?

    ---------- Post added 2012-01-31 at 09:21 PM ----------

    [im g]http://www.abload.de/thumb/wowscrnshot_013112_21xoj32.jpg[/img]
    What buttonfacade do you use?

  13. #6233
    High Overlord
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Sweden
    Posts
    134
    this one ButtonFacade_pHish , looks kindaaa good i think, but i think the thing is if ur spell has lots of black in the background it makes the icon blurry
    Last edited by Muncken87; 2012-01-31 at 08:30 PM.

  14. #6234
    I think the action bar skin looks really great on the two lower bars, so much better than the one you had before! gj!

    Now just work on all the other stuff I pointed out :P

    <3

  15. #6235
    Quote Originally Posted by Muncken87 View Post
    I tried playing around with the padding and it started to look abit better, feels like it can be even sharper, could also be having darker icons also right making the borders blend with the dark?

    ---------- Post added 2012-01-31 at 09:21 PM ----------

    Love when wnew good things keep coming out - go ahead with you work


  16. #6236
    High Overlord
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Sweden
    Posts
    134
    I think i managed to fix the outline problems with most of the things but i cant seem to be able to change the shadow position on skada , and there seems to be no option to add monochrome for azcastbar

    Thanks Ish

  17. #6237
    Quote Originally Posted by Muncken87 View Post
    I tried playing around with the padding and it started to look abit better, feels like it can be even sharper, could also be having darker icons also right making the borders blend with the dark?

    ---------- Post added 2012-01-31 at 09:21 PM ----------

    Imo it would be better if:

    1. You change the spacing of your consumables bar and buffs to that of your actionbars.
    2. You change the skin of buffs + totemtimers to that of the actionbars.
    3. You change the nameplates shadow offsets so the text looks the same as the UF's.
    4. You totally remove the background panel for chat, as in my opinion it's useless aesthetics.
    5. You make your DPS/Healing meter smaller (do you constantly need to see so many?)
    6. Make your raidframes a bit smaller :P That and your mana bar doesn't have the pixel border it seems.

    Just some small details

  18. #6238
    Mucken you have to release that! :P

  19. #6239
    High Overlord
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Sweden
    Posts
    134
    Yeah i was just starting with the bottom bars gonna fix the other bars, totemtimer is something different it seems to scale so bad so that the original borders pops up sometimes.

    There was no option for shadowoffset with my nameplate sadly :/
    I can try remove the background for the skada+chat and maybe add a long bar at the bottom to use for sldt.

    I was using vuhdo in this pic and not stuf, need to play with how the debuff things work

    Thx for the feedback

  20. #6240
    For the nameplates you could perhaps just ask the author which code you have to add in the lua. It's probably just 1 or 2 short lines just for the shadow. Perhaps someone here knows it.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •