Page 17 of 28 FirstFirst ...
7
15
16
17
18
19
27
... LastLast
  1. #321
    Stood in the Fire Teckdragon's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Florida
    Posts
    377
    While you have the right idea, you have a lot of redundancies in your UI. Do you really need three addons yelling at you that AM procced? Do you really need two timers to see your Arcane Blast debuffs? Also your buttons could use a lot of trimming. Several abilities repeat (frost nova, mage ward, etc.) and others are redundant (you don't need each individual polymorph variation on your bars).

    Aside from that I'd suggest editing where you keep your cooldown timers. (I'm assuming you're using both the mage nuggets and quartz tracking). Your bars for slow, mirror image, and arcane power all on opposite sides of the screen. You could easily condense these all into one location (or one mod).

    Lastly I'm confused by your unit frames placement. Why are they spread so far apart? Also, why show cast bars in Xperl if you're going to use Quartz? Again, you have the option here to eliminate redundancy.

  2. #322
    as i said it still needs me setting it up again.. but well bars are messy, i know i just cba to remove the ones i dont need atm^^ and the polys are there just for fun when sheeping critters while waiting for raid to be ready in icc^^ and castbars well yeah could remove the xperl ones, but weirdly i like it^^ and same goes with the unitframe placement, its not optimal for some, but for me... it totally works

    and for the arcane missile proc tracking.. its only mage nuggets and standard blizzard thingy.. i just havent made and exeption for elkano's to disregard ab debuff

    all those i'm planning to change.. i just have played like 2 days /played on my mage since 4.0.1 hit^^

    and no i dont use quartz for buff tracking on myself.. its only mage nuggets^^ anyways sorry abt this mess of a post xD, been up for 30ish hours^^ and will prolly post an update for u in around 16 hours if i remember to^^

    http://img72.imageshack.us/f/wowscrn...010182916.jpg/ there ya go^^ oh and yes i could make an exception for quad core with elkano's^^ but i wont cause its a buff thats gonna be gone in around 1 month and 1 week for me^^

    edit: and yes forgot abt making an exception for arcane missiles in elkano's^^
    Last edited by mrgreenthump; 2010-11-10 at 04:35 PM.

  3. #323
    Dreadlord nimryas's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Netherlands
    Posts
    802
    Jasje, do you got an simple explanation to fix the raid frames like you got them on your last 2 screenshots? I downloaded your uploaded tukui package but somehow the raid frame is 1 vertical 'lane' instead of 5x5 groups I couldn't find your old forum thread on the tukui forum, thought you might've explained it in there. halp!

    Nimryas - EU-Kazzak ~ My youtube channel

  4. #324
    The Patient jasje's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Holland
    Posts
    245
    It's because your in dps lay-out, type /heal and you got the frames you want.

  5. #325
    Dreadlord nimryas's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Netherlands
    Posts
    802
    Ah oke, thanks =) The vertical frame just consumes so much space :P The one in the healer layout has a better overview

    Nimryas - EU-Kazzak ~ My youtube channel

  6. #326
    Quote Originally Posted by jasje View Post
    It's because your in dps lay-out, type /heal and you got the frames you want.
    raid frames get 5x5 but the rest remains the same right? or raid frames go into the middle like msot healer setups do?

  7. #327
    Dreadlord nimryas's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Netherlands
    Posts
    802
    No if you go with the /heal layout you will get the 5x5 raid frame setup but it will still be on the right side. With /uf you are able to move some of the unit frames so i guess you could bring those raid frames into the middle, dunno if it will fuck up things like cast bar and such

    Nimryas - EU-Kazzak ~ My youtube channel

  8. #328
    Im loving Jesje's UI, but i cant get keybinds working... so is there a way i can turn off all action bar s and use bartender? if so how can i do it (im guessing something in the .lua file?)

  9. #329
    The Patient jasje's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Holland
    Posts
    245
    Alrdy got a new one wich i edited, Hydra's edit, here's a small preview from his edit in action
    http://www.youtube.com/watch?v=6kskjJNWrWE
    I made it look like this
    http://imgur.com/UbusH.jpg
    here's a the site for downloading default hydra ui
    http://www.tukui.org/hydra/

    Have fun!

    PS: keybindings are something on blizzard side, can't help it sorry.

  10. #330
    Work in progress, my own Tukui edit.
    (empty panel to the left is for whispers)

    i.imgur.com/H1pc3.jpg
    Last edited by Notnull; 2010-11-14 at 06:47 PM.

  11. #331
    Quote Originally Posted by jasje View Post
    Alrdy got a new one wich i edited, Hydra's edit, here's a small preview from his edit in action
    http://www.youtube.com/watch?v=6kskjJNWrWE
    I made it look like this
    http://imgur.com/UbusH.jpg
    here's a the site for downloading default hydra ui
    http://www.tukui.org/hydra/

    Have fun!

    PS: keybindings are something on blizzard side, can't help it sorry.
    Looks even more awesome with the panels animation! im gonna try this one out right away ;p

    Thanks

  12. #332
    Godbless Blizzard UI'z

    just keep recount - deadlyboss - decursive
    DONE nothing else needed its all in game in there already and ready for you 6.^

    P.S : my brain can handel more than one thing at time ! ;pppp /pointingFingers !
    Last edited by wartoon; 2010-11-16 at 08:28 AM. Reason: missed my P.S in there !;p

  13. #333
    Pit Lord zephid's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Sweden
    Posts
    2,412
    Quote Originally Posted by wartoon View Post
    Godbless Blizzard UI'z

    just keep recount - deadlyboss - decursive
    DONE nothing else needed its all in game in there already and ready for you 6.^

    P.S : my brain can handel more than one thing at time ! ;pppp /pointingFingers !
    Yes, all the functions you need is in the stardard UI, but it is ugly as hell.

    I use a custom UI for aesthetic reasons. I'm a minimalist when it comes to UI's.

  14. #334
    Mine is based off Jasje's UI. I remember seeing it before you released it haha on wowinterface when you posted a screenshot of it in RiskUI. Well here is mine anyway from 4 months ago (haven't played since then) made from scratch but with your UI in mind. The middle grey box is supposed to have a black kg panel there for the target's target and the right is the target box but it's a bit nudged to the left.

    Also, Jasje, do you have a config for grid that makes it look like the one you have with tukui?
    http://i52.tinypic.com/2w40m8l.jpg
    Last edited by majik; 2010-11-22 at 02:42 AM.

  15. #335
    watch?v=1dG9aB-mqU4

    just tukui with quartz casting bars :P

  16. #336
    Quote Originally Posted by jasje View Post
    Alrdy got a new one wich i edited, Hydra's edit, here's a small preview from his edit in action
    http://www.youtube.com/watch?v=6kskjJNWrWE
    I made it look like this
    http://imgur.com/UbusH.jpg
    here's a the site for downloading default hydra ui
    http://www.tukui.org/hydra/

    Have fun!

    PS: keybindings are something on blizzard side, can't help it sorry.
    Re: your font

    Do you hate your eyes?

  17. #337
    Quote Originally Posted by majik View Post
    Mine is based off Jasje's UI. I remember seeing it before you released it haha on wowinterface when you posted a screenshot of it in RiskUI. Well here is mine anyway from 4 months ago (haven't played since then) made from scratch but with your UI in mind. The middle grey box is supposed to have a black kg panel there for the target's target and the right is the target box but it's a bit nudged to the left.

    Also, Jasje, do you have a config for grid that makes it look like the one you have with tukui?
    I dont get this whole idea with black texture blocking half of the screen. Why do people tend to do so?

  18. #338
    Blademaster Kev's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Denmark
    Posts
    37
    @jasje
    How do i remove my druid form bar ?
    Quote Originally Posted by Alosina
    what if, Arthas stole Uther's Sword (Hammer of Ligherbringer) back from The Order of the Silver Hand

  19. #339
    How do i remove my druid form bar ?
    If you're using hydras, on the left chat, there is a "menu" button, click it, then go "addons" then "TukUI config" and it should be under Unit frames i belive.

  20. #340
    The Patient jasje's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Holland
    Posts
    245
    Quote Originally Posted by Kev View Post
    @jasje
    How do i remove my druid form bar ?
    /mss

    @Majik
    no i don't

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •