Page 1 of 2
1
2
LastLast
  1. #1
    Stood in the Fire
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Go USA!
    Posts
    431

    2 Annoying issues

    first off i have this head set that was 40 fucking bucks , worked perfectly for a year, and it Still does except when it talks to ventrillo, now its being gay with vent i can barely hear my vent mates( it sounds like whispers even if i put the outbound(the one thats adjust their volume) on max), i use to be able to hear them fine a few months ago. some time i can hear them fine, but then suddenly its goes really silent, i dont have this issue when i listen to music with them or anything

    and second off goggle chrome is being gay to me and wont let me stay loged in when i click the box thats says stay log in etc...


    sorry for the bad grammar is did my moderate best

  2. #2

    Re: 2 Annoying issues

    If the headset works fine when you listen to music then its probably something wrong with your ventrilo settings.

    As for the chrome thing, change to Firefox :P
    When you go to mmo-c do you go to
    www.mmo-champion.com or http://www.mmo-champion.com/index.php ??

    www.mmo-champion.com makes it look like you're not signed in when you actually are. Try go to http://www.mmo-champion.com/index.php instead.


  3. #3
    Moderator Cilraaz's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    PA, USA
    Posts
    9,036

    Re: 2 Annoying issues

    Quote Originally Posted by Norn
    first off i have this head set that was 40 fucking bucks , worked perfectly for a year, and it Still does except when it talks to ventrillo, now its being gay with vent i can barely hear my vent mates( it sounds like whispers even if i put the outbound(the one thats adjust their volume) on max), i use to be able to hear them fine a few months ago. some time i can hear them fine, but then suddenly its goes really silent, i dont have this issue when i listen to music with them or anything

    and second off goggle chrome is being gay to me and wont let me stay loged in when i click the box thats says stay log in etc...


    sorry for the bad grammar is did my moderate best
    Outbound is your mic, not theirs. You've probably blown out their eardrums.

    Clear your cookies and cache in Chrome and then try again.

  4. #4
    Stood in the Fire
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Go USA!
    Posts
    431

    Re: 2 Annoying issues

    i go to http://www.mmo-champion.com/index.php

    i put (the one thats adjust their volume) in () for a reason i forgot what it was called at the time

  5. #5
    Moderator Cilraaz's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    PA, USA
    Posts
    9,036

    Re: 2 Annoying issues

    Quote Originally Posted by Norn
    i go to http://www.mmo-champion.com/index.php

    i put (the one thats adjust their volume) in () for a reason i forgot what it was called at the time
    Sorry if my blown eardrums came across wrong. It was intended as a subtle, sarcastic joke.

    Did you clear your cookies/cache? Has that helped at all?

    Also, remember that we're soon™ migrating to a new software, so any issues your system has with SMF will be a thing of the past.

  6. #6
    Stood in the Fire
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Go USA!
    Posts
    431

    Re: 2 Annoying issues

    Yes I cleared my cache and cookies. and well every thing else too. but no improvement. its not just doing this to mmo champion its doing it to every every website

    and what do you mean by SMF, i have the same problems with youtube too.



    on a side note....

    Go All Philly Teams!

  7. #7
    Moderator Cilraaz's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    PA, USA
    Posts
    9,036

    Re: 2 Annoying issues

    Quote Originally Posted by Norn
    Yes I cleared my cache and cookies. and well every thing else too. but no improvement. its not just doing this to mmo champion its doing it to every every website

    and what do you mean by SMF, i have the same problems with youtube too.
    SMF is our current forum software.

    If it's doing it on every website, it sounds like Chrome doesn't have permission to write cookies. Make sure you're running it as Administrator.

  8. #8
    Stood in the Fire
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Go USA!
    Posts
    431

    Re: 2 Annoying issues

    you know what i thin k i might of been messing around with cookies... ill go check that out.

  9. #9
    Stood in the Fire
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Go USA!
    Posts
    431

    Re: 2 Annoying issues

    Yep That was it, i adore you. i had delete all cookies when i close my browser checked.

    now as for my other issue ... idk

  10. #10
    Moderator Cilraaz's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    PA, USA
    Posts
    9,036

    Re: 2 Annoying issues

    Can you take a screenshot of your Vent settings and post it?

  11. #11
    Stood in the Fire
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Go USA!
    Posts
    431

    Re: 2 Annoying issues

    sure, any specific tabs you want?

  12. #12
    Moderator Cilraaz's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    PA, USA
    Posts
    9,036

    Re: 2 Annoying issues

    The "Voice" tab would probably be the most useful.

  13. #13
    Stood in the Fire
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Go USA!
    Posts
    431

    Re: 2 Annoying issues



    before you say anything... i have it coming through my speaker in the output because i have too. so i can hear for raids etc.

  14. #14
    Moderator Cilraaz's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    PA, USA
    Posts
    9,036

    Re: 2 Annoying issues

    Looks like it's a USB headset. Do you have it plugged in to a USB hub, frontal USB inputs, or rear USB inputs? If it's in a hub or frontal ports, try rear ports and see if that helps at all. If you haven't already, check Device Manager to ensure that there is no error on the USB device. Finally, check your sound mixer to make sure that your secondary output (or however it refers to your headset) didn't get muted or turned down.

  15. #15
    Stood in the Fire
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Go USA!
    Posts
    431

    Re: 2 Annoying issues

    This device is working properly.

    and my head set speaker in the sound thingy shows it at 100%

    cant test to see if switching from the front port to back port makes a difference cus my vent is down.

  16. #16
    Moderator Cilraaz's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    PA, USA
    Posts
    9,036

    Re: 2 Annoying issues

    My wife recently had an issue with her headset in a frontal USB port. It worked fine until one day she plugged it in and it wasn't recognized anymore. Unfortunately, frontal USB ports don't always deliver the juice that a powered device needs. I'd almost bet that it comes back to like in a rear port.

  17. #17
    Stood in the Fire
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Go USA!
    Posts
    431

    Re: 2 Annoying issues

    i see your point there, interesting....


    its a plausible hypothesis.

  18. #18
    Stood in the Fire
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Go USA!
    Posts
    431

    Re: 2 Annoying issues

    ok so i set up a vent on my own pc, to test if switching from a frontal port to a rear port helped.... but sadly the same cutting out happened.

    boo who i was hoping that was the case.

  19. #19
    Moderator Cilraaz's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    PA, USA
    Posts
    9,036

    Re: 2 Annoying issues

    Hmm, I'm pretty well stumped then. I'm not sure why they'd work fine for outputting music and then randomly fluctuate in Vent.

  20. #20
    Stood in the Fire
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Go USA!
    Posts
    431

    Re: 2 Annoying issues

    think power saving setting on the control panel could be causing this issue?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •