1. #1

    Lost all the Forum Tools from old set-up.

    So, I been going nuts. I do not have the same tools from the Old Build that I am used to. For example, I do not have the option to Bolden Text, or do any cosmetic things like that. Actually, I think I had these options earlier today.

    It isn't something that will kill the forum for me, and I know you are working on the forum set-up still, but I would like to have those options back.

  2. #2
    Does not like cats. Dark Side's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Medicine Hat, Alberta
    Posts
    9,125
    You create a lot of threads....
    Okay lets see, You can just use the command for it,
    ["b"][/"b"] for bold
    ["i"][/"i"] for italics

  3. #3
    Quote Originally Posted by Daginni View Post
    So, I been going nuts. I do not have the same tools from the Old Build that I am used to. For example, I do not have the option to Bolden Text, or do any cosmetic things like that. Actually, I think I had these options earlier today.

    It isn't something that will kill the forum for me, and I know you are working on the forum set-up still, but I would like to have those options back.
    What makes it really funny is that if you click "Go Advanced", you actually lose the options on Quick Reply.

  4. #4
    Awaited in Valhalla
    Annoying's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Socorro, NM, USA
    Posts
    10,663
    Getting this looked at. I like those buttons.

    ---------- Post added 2010-07-15 at 04:56 PM ----------

    Temp fix:
    http://www.mmo-champion.com/profile.php?do=editoptions
    Scroll to the bottom and change your "Message Editor Interface" to Standard Editor.

  5. #5
    Quote Originally Posted by Annoying View Post
    Getting this looked at. I like those buttons.

    ---------- Post added 2010-07-15 at 04:56 PM ----------

    Temp fix:
    http://www.mmo-champion.com/profile.php?do=editoptions
    Scroll to the bottom and change your "Message Editor Interface" to Standard Editor.
    Thank you :]

    I'm having troubles using quick reply, it's like I click it to add my reply, then nothing happens. So I go to post again and it tells me I've double posted.

  6. #6
    Awaited in Valhalla
    Annoying's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Socorro, NM, USA
    Posts
    10,663
    That's something I think we're aware of that needs quite the in-depth looking at, I'll check it too while I'm at it.

  7. #7
    The Lightbringer Caerdwyn's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    New Zealand
    Posts
    3,586
    Aye, everyone must be encountering this nasty error:

    Errors
    The following errors occurred with your submission

    * This forum requires that you wait 30 seconds between posts. Please try again in 29 seconds.
    Caerdwyn

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •