1. #2321
    Legendary! rhorle's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Michigan
    Posts
    6,436
    Quote Originally Posted by Treeston View Post
    Code:
    /cast Demon Soul
    /cast Metamorphosis
    /cast [nocasting]Shadow Bolt
    Should prevent the SB from overriding the other spells in the spell cast queue.
    Awesome thanks I'll try it out when the servers (I'm US) come back up
    "Man is his own star. His acts are his angels, good or ill, While his fatal shadows walk silently beside him."-Rhyme of the Primeval Paradine AFC 54
    You know a community is bad when moderators lock a thread because "...this isnt the place to talk about it either seeing as it will get trolled..."

  2. #2322
    Just a quick question about the macro addons i've been writing. They seem to increase my load time quite substantially and i was wondering if its just ,y old computer or if there's a trick to writing them (ie how you space the lines or if all the codes should be in one addon not each with its own seperate folder?) that stops them being so load intensive. If it's just my pc i'll just use macros once i log in. ^__^
    Life is better with sound effects.

  3. #2323
    The Patient jries's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    New Hampshire, USA
    Posts
    263
    Hello,
    I am looking for a way to hide buff frames when out of combat and have them appear upon enter. LUA would be prefered (I just don't know where I would put it?) but a macro would do as well. Thanks!

  4. #2324
    Scarab Lord Taryble's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Texas
    Posts
    4,038
    Quote Originally Posted by Angrus View Post
    Just a quick question about the macro addons i've been writing. They seem to increase my load time quite substantially and i was wondering if its just ,y old computer or if there's a trick to writing them (ie how you space the lines or if all the codes should be in one addon not each with its own seperate folder?) that stops them being so load intensive. If it's just my pc i'll just use macros once i log in. ^__^
    Each addon loaded increases load time. IF you're just combining a whole bunch of simple things, just combine them into a single addon (all of my little lua tidbits are in an addon named "My Crazy Crap", for example).
    We have done the impossible, and that makes us mighty. - Sgt. Malcolm "Mal" Reynolds, Battle of Serenity Valley

  5. #2325
    I really need a macro where i can put Widow venom and serpent sting at the same time so its one less button to press

    thnx in advance

  6. #2326
    Both are on the GCD so the best you can do is a sequence:

    Code:
    #showtooltip
    /castsequence reset=5/target Serpent Sting,Widow Venom

    Gershuun @ Borean Tundra US - Interface & Macros Moderator

  7. #2327
    Quote Originally Posted by lawomous View Post
    Both are on the GCD so the best you can do is a sequence:

    Code:
    #showtooltip
    /castsequence reset=5/target Serpent Sting,Widow Venom
    thanks for that it works just the way i want

  8. #2328
    #showtooltip
    /cast [nomod] Ferocious Bite(Cat Form)
    /cast [mod:shift] Faerie Fire (Feral)(Feral)

    Who wont the /cast [mod:shift] Faerie Fire (Feral)(Feral) work?
    Shift+4 is NOT bound to anything else


    Love Kelda

    Found it

    Was some random blizz bind
    Last edited by Kelda; 2011-07-21 at 11:14 PM. Reason: me so pro

  9. #2329
    Quote Originally Posted by Taryble View Post
    Each addon loaded increases load time. IF you're just combining a whole bunch of simple things, just combine them into a single addon (all of my little lua tidbits are in an addon named "My Crazy Crap", for example).
    I tried combining them but still massive load time compared to not using any self written addons so i guess it's just my old pc :~)
    Life is better with sound effects.

  10. #2330

    Recount display mode

    How can I change recount's displayed damage from total raid dps(the red graph) to individual player dps?I've tried finding this at the config pane and aksed some ppl not much luck with it.Thanks in advance.

  11. #2331
    Quote Originally Posted by smn View Post
    How can I change recount's displayed damage from total raid dps(the red graph) to individual player dps?I've tried finding this at the config pane and aksed some ppl not much luck with it.Thanks in advance.
    Rightclick your name in the main window to bring up the graph.

    Gershuun @ Borean Tundra US - Interface & Macros Moderator

  12. #2332
    Good Afternoon. I'm trying to correct a macro for swapping from 2H weapon to 1H and shield. The macro that I found and I'm trying to use is

    /equipslot 16 Vicious Gladiator's Slicer
    /equipslot 17 Vicious Gladiator's Shield Wall
    /equipslot 16 Vicious Gladiator's Decapitator

    For some reason, I get an error message that says "Cannot do that with 2H weapon equipped". All I want is a macro that will swap from sword and board back to my 2H. Thanks in advance!

  13. #2333
    Can someone help me make a macro where I can pop Tiger's Fury, Lifeblood, and Berserk if I'm in Cat form, Survival Instincts and Frenzied Regeneration if I'm in bear form, and also /use 13 and /use 14 irregardless of what stance I'm in (trinkets)?

    Thanks
    Last edited by Warwithin; 2011-07-22 at 07:19 PM.
    I run a satire / humor blog site very The Onion-esque. It's like taking trolling to another level.

    www.spinatlantic.com

  14. #2334
    Quote Originally Posted by Warwithin View Post
    Can someone help me make a macro where I can pop Tiger's Fury, Lifeblood, and Berserk if I'm in Cat form, Survival Instincts and Frenzied Regeneration if I'm in bear form, and also /use 13 and /use 14 irregardless of what stance I'm in (trinkets)?

    Thanks
    Code:
    /cast [stance:3] Tiger's Fury; Survival Instincts
    /cast [stance:3] Lifeblood; Frenzied Regeneration
    /cast [stance:3] Berserk
    /use 13
    /use 14

    Quote Originally Posted by noiddog View Post
    Good Afternoon. I'm trying to correct a macro for swapping from 2H weapon to 1H and shield. The macro that I found and I'm trying to use is

    /equipslot 16 Vicious Gladiator's Slicer
    /equipslot 17 Vicious Gladiator's Shield Wall
    /equipslot 16 Vicious Gladiator's Decapitator

    For some reason, I get an error message that says "Cannot do that with 2H weapon equipped". All I want is a macro that will swap from sword and board back to my 2H. Thanks in advance!
    Code:
    /equip [worn:Shield] TWO-HANDER; [worn:two-hand] ONE-HANDER
    /equip [worn:two-hand] SHIELD


  15. #2335
    Hi all, I'm not very good with macros and I'm currently using this one

    /cast [pet] Soulburn
    /cast [pet:Felguard] Summon Felhunter
    /cast [pet:Felhunter] Summon Felguard
    /cast [nopet, mod] Summon Felguard
    /cast [nopet, nomod] Summon Felhunter

    to summon my pets. My issue is when my pet dies in combat and I get the demonic rebirth buff and I want to re-summon my current (dead) pet, without casting soulburn.

    Some help would be greatly appreciated.

  16. #2336
    Code:
    #showtooltip
    /cast [pet:Felguard,@pet,nodead][pet:Felhunter,@pet,dead][nopet, nomod]Summon Felhunter; [pet:Felhunter,@pet,nodead][pet:Felguard,@pet,dead][nopet,mod]Summon Felguard; Soulburn
    UI & AddOns expert | Interface & Macros moderator - My work

  17. #2337
    Hey all,
    I need some help around macro for Moonfire.
    What I want is just macro on which I can apply racial usage (Berserking) and I have macro which is working fine
    Code:
    #showtooltip Moonfire
    /console Sound_EnableSFX 0
    /cast Berserking
    /console Sound_EnableSFX 1
    /script UIErrorsFrame:Clear()
    /cast Moonfire
    So macro is working perfectly but have little glitch that bothers me As you know Moonfire is spell which transforms into Sunfire when in solar eclipse state and even tho macro will cast it, it doesnt change icon state at all, its always moonfire and sometime you see sunfire if you log in while in solar eclipse. Is it possible to make icon do shifting in tooltip and glow effect just like its not macro.

    I did tryed something like this
    Code:
    #showtooltip Moonfire; Sunfire
    /cast Moonfire; Sunfire
    but unfortuantely its not working at all, I even completelly lose icon.

    Even tho macro itself works perfectly I would like to fix this little visual problem if possible, if not well doesn't matter I guess.
    /cheers
    Bone

    Thanks to dubbelbasse for this awesome sig!

  18. #2338
    Pit Lord Tearor's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Դժոխք
    Posts
    2,307
    Quote Originally Posted by Bonemachine View Post
    Hey all,
    I need some help around macro for Moonfire.
    What I want is just macro on which I can apply racial usage (Berserking) and I have macro which is working fine
    Code:
    #showtooltip Moonfire
    /console Sound_EnableSFX 0
    /cast Berserking
    /console Sound_EnableSFX 1
    /script UIErrorsFrame:Clear()
    /cast Moonfire
    So macro is working perfectly but have little glitch that bothers me As you know Moonfire is spell which transforms into Sunfire when in solar eclipse state and even tho macro will cast it, it doesnt change icon state at all, its always moonfire and sometime you see sunfire if you log in while in solar eclipse. Is it possible to make icon do shifting in tooltip and glow effect just like its not macro.

    I did tryed something like this
    Code:
    #showtooltip Moonfire; Sunfire
    /cast Moonfire; Sunfire
    but unfortuantely its not working at all, I even completelly lose icon.

    Even tho macro itself works perfectly I would like to fix this little visual problem if possible, if not well doesn't matter I guess.
    /cheers
    Bone

    Just try using #showtooltip without anything behind it, it should always display the right one.
    No point mentioning these bats, I thought. The poor bastard will see them soon enough.

  19. #2339
    Hey im trying to write a macro that does power word barrier on nomod, fear ward on alt mod on mouseover if exists otherwise on target, every man for himself on shift mod and leap of faith on ctrl mod on mouseover if exists otherwise on target. heres the macro. Ive been having a little trouble. currently leap of faith wont cast when i hold ctrl and it still uses fear ward and power word barrier doesnt work.

    Code:
    #showtooltip
    /cast [nomod] power word: barrier; [mod:alt,target=mouseover, exists] fear ward; fear ward
    /cast [mod:shift] every man for himself; [mod:ctrl,target=mouseover, exists] leap of faith; leap of faith

  20. #2340
    Quote Originally Posted by Tearor View Post
    Just try using #showtooltip without anything behind it, it should always display the right one.
    Unfortunatelly that's not working If I use just #showtooltip I get same moonfire icon not changing at all

    Thanks to dubbelbasse for this awesome sig!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •