1. #3801
    High Overlord madorable's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Narnia, in your wardrobe watching you sleep
    Posts
    150
    I know you can spam it, I just added the modifier part because I wasn't completely sure what you meant with "possibly using a modifier?"
    And I figured being able to switch sets without triggering FD could be handy.

  2. #3802
    Blademaster Othniel's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Light's Hope Chapel
    Posts
    38
    I was wondering if it was possible, for my healers, to make a macro that when i used it would use smite/lightning bolt on my target's target. This would be nice becuase then i could use these spells without untargeting the tank. Any help would me amazing!
    Quote Originally Posted by Boubouille View Post
    Different people. I just yell at chaud a lot until his posts look like mine.

    Then he yells at me until my posts look like his.

    There's a lot of screaming, front page news are basically just a bad porno.

  3. #3803
    High Overlord madorable's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Narnia, in your wardrobe watching you sleep
    Posts
    150
    Quote Originally Posted by Othniel View Post
    I was wondering if it was possible, for my healers, to make a macro that when i used it would use smite/lightning bolt on my target's target. This would be nice becuase then i could use these spells without untargeting the tank. Any help would me amazing!
    Code:
    #showtooltip
    /cast [@targettarget] smite
    Code:
    #showtooltip
    /cast [@targettarget] lightning bolt

  4. #3804
    Quote Originally Posted by madorable View Post
    Code:
    #showtooltip
    /cast [@targettarget] smite
    Code:
    #showtooltip
    /cast [@targettarget] lightning bolt
    To make it more universal I'd use this.

    Code:
    #showtooltip
    /cast [harm][@targettarget,harm][]Smite
    Code:
    #showtooltip
    /cast [harm][@targettarget,harm][]Lightning Bolt

    Gershuun @ Borean Tundra US - Interface & Macros Moderator

  5. #3805
    i saw this picture on the horde side of mop on the skyfire b4 you go into mop and its a cluster****
    i see that u couldn't fine the quest giver. and my server is over populated and all so what the macro to interact with him

  6. #3806
    Epic! Tearor's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Դժոխք
    Posts
    1,679
    Quote Originally Posted by padort1 View Post
    i saw this picture on the horde side of mop on the skyfire b4 you go into mop and its a cluster****
    i see that u couldn't fine the quest giver. and my server is over populated and all so what the macro to interact with him
    Go to your keybindings menu, there you can find "interact with target". Bind this to a key.

    Then, you can either just write this line in chat (or into a macro if you prefer):

    /tar Name of that NPC

    Enter this line or push the macro to target the npc, press your keybound button to interact.
    No point mentioning these bats, I thought. The poor bastard will see them soon enough.

  7. #3807
    Been trying to make a macro to cast Lightning Bolt at my focus if I have one and it's hostile, or if I don't have one or it's friendly to cast it at my current target but I just can't get it right.

    Ayuda por favor!

  8. #3808
    Epic! Tearor's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Դժոխք
    Posts
    1,679
    Quote Originally Posted by Erinis View Post
    Been trying to make a macro to cast Lightning Bolt at my focus if I have one and it's hostile, or if I don't have one or it's friendly to cast it at my current target but I just can't get it right.

    Ayuda por favor!
    Code:
    #showtooltip
    /cast [@focus, harm, nodead][] Lightning Bolt
    No point mentioning these bats, I thought. The poor bastard will see them soon enough.

  9. #3809
    Quote Originally Posted by Tearor View Post
    Code:
    #showtooltip
    /cast [@focus, harm, nodead][] Lightning Bolt
    Thanks

    (10)

  10. #3810
    Hey all, trying to save some action bar space by macroing two abilities into one button, but can't seem to get it the way I want.

    In English: Cast Glaive Toss (15s CD) every time it's off CD, cast Arcane Shot otherwise.

    I've got a feeling it can't be done, but can't hurt to ask.
    Last edited by Naplam; 2012-09-27 at 12:24 AM.
    Thank you to Serrin for the signature!
    PC Stuffs: i7-4790K | Z97X-SLI | 16GB DDR3-1866 | GTX-780 | 256GB Samsung EVO | 1TB WD Blue | SuperNOVA 650 Gold | Fractal r4 Blackout | Dark Rock Pro 3

  11. #3811
    Epic! Tearor's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Դժոխք
    Posts
    1,679
    Quote Originally Posted by Naplam View Post
    Hey all, trying to save some action bar space by macroing two abilities into one button, but can't seem to get it the way I want.

    In English: Cast Glaive Toss (15s CD) every time it's off CD, cast Arcane Shot otherwise.

    I've got a feeling it can't be done, but can't hurt to ask.
    Your feeling was right. A macro can't detect if an ability is off cooldown.
    No point mentioning these bats, I thought. The poor bastard will see them soon enough.

  12. #3812
    i need a macro for rogue , it should :
    if enough energy do mutilate, otherwise atack . I found myself when switching targets spam muti , but before i have enough energy i just stand there :| so wasting quite some seconds .
    I tryed :
    #showtooltop
    /cast Mutilate
    /stopcasting
    /startattack unitid

    that and without unitid ... Tho it doesnt actually work :/ should i replace unitid with target or smthing ? i know it shouldnt be anything rlly rlly hard tho i cant figure it out , so if anyone cba help .

    Thanks a lot !

  13. #3813
    You don't need to stop casting, you're not casting anything.

    I use the below macro for the same purpose:
    Code:
    #showtooltip
    /cast Mutilate
    /startattack

  14. #3814
    okay ill try it ... tho i have the one for pick pocketing ... and then opener , so it had pick pocket stopcasting then opener , thought it may be needed here .

    Anyway ill try yours , thanks a lot ! hope it works

  15. #3815
    Hey guys, I am looking for a single target spam macro for my ret paladin. Most macro's are outdated because of the new patch.

  16. #3816
    Im having some issues with using macros to Safeguard my war banners as a warrior.

    My normal safeguard macro for players is:
    /cast [target=playername] Safeguard
    And I have had no problems with that ever whether its safeguard or any other ability.

    However this isnt working for the war banners and I dont know why. Basically what im looking for is being able to safeguard my banner without untargeting my target. Also, if theres any way to make the safeguard macro universal to both banners (maybe 2 /cast's in the macro) that would be huge for me.

  17. #3817
    The Patient
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Wilson, NC
    Posts
    253
    so i have a cast sequence macro for my Nature Swiftness/healing touch, but it keeps popping me out of bear form when I use it.

    Could some one help me out here by chance?

  18. #3818
    High Overlord madorable's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Narnia, in your wardrobe watching you sleep
    Posts
    150
    Quote Originally Posted by silentkillin View Post
    so i have a cast sequence macro for my Nature Swiftness/healing touch, but it keeps popping me out of bear form when I use it.

    Could some one help me out here by chance?
    If it's only to be used when in casterform you can just add [nostance] after the /castsequence.
    If you want a more detailed answer you'll have to be a bit more specific with in which forms you want it to be castable.


    Edit: Scrap pretty much everything I said, wasn't aware of the new nature's swiftness, sounds more like a bug.
    Last edited by madorable; 2012-09-29 at 03:51 AM.

  19. #3819
    Brewmaster Cherrypowdah's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Wonderland
    Posts
    1,416
    I was wondering for if it would be possible to macro Jab and Expel Harm together, triggering the Expel Harm cast whenever It's off cooldown ,tried with castsequence, reset=1 but it only resets the sequence when I don't press it, need something spammable. Is this possible?

    edit: explaining in bit more depth, Jab has no cooldown, Expel harm has 15sec cooldown, Is it possible to make pressing the button to reset the castsequence even if the spell was not cast?

    Also sort-of managed to get it work by continuing the cast sequence with the spell with no cooldown again after the spell with the cooldown, but this was.. highly unpractical.



    - Also would love if there was a macro for casting Provoke on the Black Ox Statue without losing current target.
    Last edited by Cherrypowdah; 2012-09-28 at 08:51 PM.

  20. #3820
    High Overlord madorable's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Narnia, in your wardrobe watching you sleep
    Posts
    150
    Quote Originally Posted by Chonaire View Post
    I was wondering for if it would be possible to macro Jab and Expel Harm together, triggering the Expel Harm cast whenever It's off cooldown ,tried with castsequence, reset=1 but it only resets the sequence when I don't press it, need something spammable. Is this possible?

    edit: explaining in bit more depth, Jab has no cooldown, Expel harm has 15sec cooldown, Is it possible to make pressing the button to reset the castsequence even if the spell was not cast?
    Not possible as far as I'm aware

    Quote Originally Posted by Chonaire View Post
    Also would love if there was a macro for casting Provoke on the Black Ox Statue without losing current target.
    Code:
    #showtooltip
    /cast [@black ox statue] provoke
    ?
    Don't have a monk so can't test it.

    Quote Originally Posted by Chonaire View Post
    Also sort-of managed to get it work by continuing the cast sequence with the spell with no cooldown again after the spell with the cooldown, but this was.. highly unpractical.

    I think you're better off just using a modifier or a completely different bind for it all together.
    Last edited by madorable; 2012-09-28 at 09:06 PM.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •