1. #3801
    The Patient Mutix's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Bedford, England
    Posts
    250
    Hi, since the patch my target of target macro has bugged!

    This is what I use:

    #showtooltip Tricks of the Trade
    /cast [@targettarget] Tricks of the Trade

    It works when I'm in stealth but doesn't work when I'm out of stealth.

    Any fix would be greatly appreciated! I've tried multiple others tar of tar macros but to no avail.

  2. #3802
    High Overlord madorable's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Narnia, in your wardrobe watching you sleep
    Posts
    150
    Quote Originally Posted by Ettan View Post
    One that combines feign death + a gear swap, possibly using a modifier?
    Currently I use two buttons for this and that is working decently, I would love to have it cut down tho as I am rather full on binds as it is.
    I use it in bgs on my 70 twink, fd in combat + swap to a much higher resi/stam set when I am being heavily focused.
    I do need to spam the equipment set to make it work however...
    Replace SetName with whatever your set is called in the equipmentmanager.

    What it'll do is cast feign death when not pressing any modifiers and attempt to equip the gearset, but that most likely won't work due to the small delay there is between pressing the macro and going out of combat, so you will still have to press it twice.
    However when you use a mod while pressing the macro it'll equip the gearset without triggering feign death.
    Code:
    #showtooltip
    /cast [nomod]feign death
    /equipset [mod][]SetName
    Last edited by madorable; 2012-09-22 at 06:53 PM.

  3. #3803
    Stood in the Fire Chaltione's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Norway
    Posts
    394
    Quote Originally Posted by mchwxj View Post
    Need Help of the Following Macros:

    This is a set of Macros that I use to monitor specified BUFFs. But when I run it, I find I can't change Talent anymore, and a message pops up saying that it conflicts with Blizzard UI and I need to disable it. Anyone can help me with it? I don't wanna use Addons. Thanks a lot (Hope my English works, haha)
    You're creating a lot of global functions and variables in those macros, and referencing _G, which I believe may cause some taint.

    Any reason you are using a cluster of macros instead of making a .lua file with all the code from the macros? The performance should be the same, and you can skip some shorthand variables and if wanted, use a function tied in with a slash command to enable/disable the functionality of the code.

  4. #3804
    Quote Originally Posted by Mutix View Post
    Hi, since the patch my target of target macro has bugged!

    This is what I use:

    #showtooltip Tricks of the Trade
    /cast [@targettarget] Tricks of the Trade

    It works when I'm in stealth but doesn't work when I'm out of stealth.

    Any fix would be greatly appreciated! I've tried multiple others tar of tar macros but to no avail.
    Are you sure you have the macro on your non-stealth bar, not just the ability? Macro looks fine.

  5. #3805
    The Patient Mutix's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Bedford, England
    Posts
    250
    Errr, fixed ;D

  6. #3806
    Quote Originally Posted by madorable View Post
    Replace SetName with whatever your set is called in the equipmentmanager.

    What it'll do is cast feign death when not pressing any modifiers and attempt to equip the gearset, but that most likely won't work due to the small delay there is between pressing the macro and going out of combat, so you will still have to press it twice.
    However when you use a mod while pressing the macro it'll equip the gearset without triggering feign death.
    Code:
    #showtooltip
    /cast [nomod]feign death
    /equipset [mod][]SetName
    Thx this one worked great, I could just spam it and the gear swap worked even w/o the modifier.

  7. #3807
    High Overlord madorable's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Narnia, in your wardrobe watching you sleep
    Posts
    150
    I know you can spam it, I just added the modifier part because I wasn't completely sure what you meant with "possibly using a modifier?"
    And I figured being able to switch sets without triggering FD could be handy.

  8. #3808
    Blademaster Othniel's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Light's Hope Chapel
    Posts
    39
    I was wondering if it was possible, for my healers, to make a macro that when i used it would use smite/lightning bolt on my target's target. This would be nice becuase then i could use these spells without untargeting the tank. Any help would me amazing!
    Quote Originally Posted by Boubouille View Post
    Different people. I just yell at chaud a lot until his posts look like mine.

    Then he yells at me until my posts look like his.

    There's a lot of screaming, front page news are basically just a bad porno.

  9. #3809
    High Overlord madorable's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Narnia, in your wardrobe watching you sleep
    Posts
    150
    Quote Originally Posted by Othniel View Post
    I was wondering if it was possible, for my healers, to make a macro that when i used it would use smite/lightning bolt on my target's target. This would be nice becuase then i could use these spells without untargeting the tank. Any help would me amazing!
    Code:
    #showtooltip
    /cast [@targettarget] smite
    Code:
    #showtooltip
    /cast [@targettarget] lightning bolt

  10. #3810
    Quote Originally Posted by madorable View Post
    Code:
    #showtooltip
    /cast [@targettarget] smite
    Code:
    #showtooltip
    /cast [@targettarget] lightning bolt
    To make it more universal I'd use this.

    Code:
    #showtooltip
    /cast [harm][@targettarget,harm][]Smite
    Code:
    #showtooltip
    /cast [harm][@targettarget,harm][]Lightning Bolt

    Gershuun @ Borean Tundra US - Interface & Macros Moderator

  11. #3811
    i saw this picture on the horde side of mop on the skyfire b4 you go into mop and its a cluster****
    i see that u couldn't fine the quest giver. and my server is over populated and all so what the macro to interact with him

  12. #3812
    Pandaren Monk Tearor's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Դժոխք
    Posts
    1,867
    Quote Originally Posted by padort1 View Post
    i saw this picture on the horde side of mop on the skyfire b4 you go into mop and its a cluster****
    i see that u couldn't fine the quest giver. and my server is over populated and all so what the macro to interact with him
    Go to your keybindings menu, there you can find "interact with target". Bind this to a key.

    Then, you can either just write this line in chat (or into a macro if you prefer):

    /tar Name of that NPC

    Enter this line or push the macro to target the npc, press your keybound button to interact.
    No point mentioning these bats, I thought. The poor bastard will see them soon enough.

  13. #3813
    Been trying to make a macro to cast Lightning Bolt at my focus if I have one and it's hostile, or if I don't have one or it's friendly to cast it at my current target but I just can't get it right.

    Ayuda por favor!

  14. #3814
    Pandaren Monk Tearor's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Դժոխք
    Posts
    1,867
    Quote Originally Posted by Erinis View Post
    Been trying to make a macro to cast Lightning Bolt at my focus if I have one and it's hostile, or if I don't have one or it's friendly to cast it at my current target but I just can't get it right.

    Ayuda por favor!
    Code:
    #showtooltip
    /cast [@focus, harm, nodead][] Lightning Bolt
    No point mentioning these bats, I thought. The poor bastard will see them soon enough.

  15. #3815
    Quote Originally Posted by Tearor View Post
    Code:
    #showtooltip
    /cast [@focus, harm, nodead][] Lightning Bolt
    Thanks

    (10)

  16. #3816
    Hey all, trying to save some action bar space by macroing two abilities into one button, but can't seem to get it the way I want.

    In English: Cast Glaive Toss (15s CD) every time it's off CD, cast Arcane Shot otherwise.

    I've got a feeling it can't be done, but can't hurt to ask.
    Last edited by Naplam; 2012-09-27 at 12:24 AM.
    Thank you to Lilliputia for the signature & avatar!

  17. #3817
    Pandaren Monk Tearor's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Դժոխք
    Posts
    1,867
    Quote Originally Posted by Naplam View Post
    Hey all, trying to save some action bar space by macroing two abilities into one button, but can't seem to get it the way I want.

    In English: Cast Glaive Toss (15s CD) every time it's off CD, cast Arcane Shot otherwise.

    I've got a feeling it can't be done, but can't hurt to ask.
    Your feeling was right. A macro can't detect if an ability is off cooldown.
    No point mentioning these bats, I thought. The poor bastard will see them soon enough.

  18. #3818
    i need a macro for rogue , it should :
    if enough energy do mutilate, otherwise atack . I found myself when switching targets spam muti , but before i have enough energy i just stand there :| so wasting quite some seconds .
    I tryed :
    #showtooltop
    /cast Mutilate
    /stopcasting
    /startattack unitid

    that and without unitid ... Tho it doesnt actually work :/ should i replace unitid with target or smthing ? i know it shouldnt be anything rlly rlly hard tho i cant figure it out , so if anyone cba help .

    Thanks a lot !

  19. #3819
    You don't need to stop casting, you're not casting anything.

    I use the below macro for the same purpose:
    Code:
    #showtooltip
    /cast Mutilate
    /startattack

  20. #3820
    okay ill try it ... tho i have the one for pick pocketing ... and then opener , so it had pick pocket stopcasting then opener , thought it may be needed here .

    Anyway ill try yours , thanks a lot ! hope it works

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •